Bakirmiş...

Bizler, yıllar yılı adım başı yerleştirilmiş onca sübliminalleri çukulata paketlerinden yutmuş bir neslin çocukları olduğumuz halde 'bu sene de bekar gezelim'i 'bu selede bekar gezelim' olarak anlayabilen, ya da erkeğini kollarına çağırırken 'denizleri aş da gel' diyen kadının şarkısını siyasi sanıp deniz baykal'ı kastettiğini zanneden bir nesliz.
İyi niyetliliğimize şalmamak lazım. En Büyük TÜRKİYE
Ben kucuk seviyorum. Kalkiyosa sorun yok. Katzuyu bana yollayiver bir ara :KK53:

Vallahi babasi Japonyada is adami. Cocuk akilli, comert valla. :))) seni ihya eder

Pipisi kucuk olabilir. Benim ciktigim ama belli sure hic yakinlasmadigim bir Japon arkadas vardi. Nihayet biraz yakinlastik ama bamyadan hallice cikti. Ben tuh adet zamanim deyip popomu donup yattim.Nasil moralim bozuldu. O gunden sonrada gorusmedim. Katzu sana sesleniyorum cinsel hayatimi bitirdin.... cokta iyidi aslinda hediyeler alir, ilgi gosterir, muhendisti .Evlenmeyi dusunmustu ama ben yapamadim. Ah be Katzu azicik buyuk olaydi...

Ehhh be abla, Japondan sen ne bekliyordun ki ? Japon=bamya, dunya biliyor bunu, sen neye sasirdin? :KK3:

Ayip etmissin, begenmesen bile insan boyle mi davranir :KK12::KK12:

Valla bekarsa benim sucum, elveda bile demeden toz oldum cunku. Cocuk kufur etmistir kesin
Ben onun yaralarını sararım:KK53::KK53:
Şefkatle yaklaşırım, boşver Katzucuğum kısmet değilmiş derim. Size doesn't matter derim:KK59:

Ehhh be abla, Japondan sen ne bekliyordun ki ? Japon=bamya, dunya biliyor bunu, sen neye sasirdin? :KK3:

Ayip etmissin, begenmesen bile insan boyle mi davranir :KK12::KK12:
Bilemedim abla, aylarca gezdim tozdum zamanima yazik. Artik akillandim opusurken yoklama cekiyorum.Cok iyidi aslinda, çok zekiydi, ilgiliydi. Yani kucuk oldugunu duydum fakat bunlar mjnyatur yahu.

Arkadaşın ile cinselliğe nasıl gelmiş konu ?

bu adam hızın için ve artık bakirlikten kurtulmak için senle sevgili olmak isteyebilir

Yok harbi sevgi var ise ve sen takılmayı seviyorsan uzak dur daha iyi gerçekten bu düşüncede olan erkekler aşırı duygusal oluyor yıkılır bana umut verdi diye yazıktır empati kurun

Arkadaşın ile cinselliğe nasıl gelmiş konu ?

bu adam hızın için ve artık bakirlikten kurtulmak için senle sevgili olmak isteyebilir

Yok harbi sevgi var ise ve sen takılmayı seviyorsan uzak dur daha iyi gerçekten bu düşüncede olan erkekler aşırı duygusal oluyor yıkılır bana umut verdi diye yazıktır empati kurun
Erkek muhabbeti işte. Arada konu geçmiş, arkadaşı da tecrübesi olmadığını söylemiş.
İşte ben de o yüzden napayım diye düşünüyorum dediğiniz gibi.

Ben gibi açık görüşlü bi hatunu bile utandırdılar valla capon bamya ilişkisini anlatırken :KK70:
Muhafazakar ablalar basmasa bari burayı :KK17:
Linç geliyor mu diyorsunuz:KK17::KK17:

Evet bu sefer durum tam tersi.

Arkadaşımın benimle tanıştırmayı düşündüğü bir arkadaşı var. Kendisi çok samimi bir erkek arkadaşım, beni de iyi tanır; dolayısıyla tanıştırmadan önce konuyu düşündüğünü ve doğru düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmeden tanıştırmayacağını biliyorum. Ancak dün telefonuma şaşkınlıkla bir mesaj yazmış. Tesadüfen geçen bir muhabbet esnasında bu arkadaşının “evlenmeden olmaz” dediğini ve bu nedenle hiç kimseyle birlikte olmadığını öğrenmiş, bunu da bana söyledi 'haberin olsun' diye.

Bilenler biliyordur, evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim. Karşı olanlara da saygı duyuyorum, özellikle bu zihniyette bir insan olarak bunu sadece kadından beklememesini, kendisinin de yaşamamasını takdir ettim (evet forumda ‘çok az vardır, inandırıcı değil, öyle hiçbir arkadaşım yok’ derken çat diye karşıma çıkması kaderin oyunu bence de).

Her neyse, sorum şu ki, ben bu adamla tanışmalı mıyım? İşin sadece cinsellik boyutunda değilim. Benim çevremdeki erkek arkadaşlarımla yakın bir dostluğum vardır; her konuda muhabbet edip şakalaşırız, onların kız arkadaşları bile varken sarılırız, yanağımızdan makas da alırlar kalkıp dans da ederiz. İki kız iki erkek bir hafta aynı evde tatil de yaptık. Sevgilileri de bizim gruba uyduğundan hiç sorun yaşamadık. Bunun dışında teması seven bir insanım, yani çoğunluğun aksine adam elimi tutmak için beş ay beklese ben direkt “demek ki yeterince hoşlanmadı” moduna girerim veya ben adım atarım. Hani bu düşüncedeki bir adam muhtemelen bunları onaylamaz veya hoşlanmaz.

Şimdi buna göre ben bu adamı bozar mıyım? Yani ne bileyim, adam bunca yıldır kendini ‘korumuşken’ ben adamı yoldan çıkarır mıyım, “kullanır mıyım”? Başlık açmasın sonra “sevgilim beni kullandı” diye.

Yoksa bir şekilde orta yolu bulabilir miyiz? Hayır eğer işin çok oluru yoksa baştan tanışmamak daha mantıklı diye düşünüyorum.
endişelenmekle haklısın ama onun iradesi sonuçta, yoldan çıkıyosa çıkmıştı çoktan. sen zorlamıycaksın ki onu eğer bekareti elden giderse :D benim aklıma şu takıldı, başlığından çıkardığım sonuç, senin bakire olmadığın. yanlış mıyım? bakir olmayan onca hadsiz herif bakire kadın ararken, bu bakir olan da kendisi gibi birini istemesin? yani iş evliliğe giderse sorun çıkarmasın sana?

Erkek muhabbeti işte. Arada konu geçmiş, arkadaşı da tecrübesi olmadığını söylemiş.

oo bi dk bu muhabbeti erkek arkadaşın mı yapıyor ve bu erkek senin öylesine takılmanı yaşam biçimini biliyomu ?

İçime öyle doğdu sanki :KK17:

Bide yoklama çekiyorum artık dedi ya sesli güldüm :70:
Kız haklı dicem ama diyemiyorum korkumdan, kınayayım bari:KK17:

Buranın BDV olduğunu hatırlatırım, mevzu cinselliğe bağlanacaksa o bölüm ayrı. Ki durun hemen konuyu olması gereken bölüme taşıyorum.

Kiz erkek muhabbeti erkek muhabbeti diyon da kadinlarin muhabbeti erkeklereden beter. Tecrubeyle sabit. Erkekler en azindan ciddi dusundukleri kadinlarla olan iliskilerini anlatmazlar arkadaslarina. Kadinlar oyle mi? Kocalarinin pipi boyundan tut, orgazm surelerine, kac dakika sevistiklerine, kili tuyu her seyi en ince ayrintisiyla anlatirlar. :)

Son düzenleme:
Back
X