Benim ne zaman sevgilim vardı?Sen ne zaman sevgilinden ayrildin shot?
Bence duyduklarina cok takilma, kendin tani once...
Kafa yapiniz farkliysa zaten olmaz...
Sesli güldüm.
Karşı taraftan böyle şeyler talep edebilmek için atılıyor bu yalanlar genelde. size özel bir açıklamaysa bilemeyeceğim ama belkide genel manada beklentilerini netleştirmek için söylemiştir. Şu da var ki doğru da olabilir bi ihtimal.Ben de hep öyle dedim, forumda bile kaç kere yazdım inandırıcı gelmiyor çoğu zaman, çok nadir öyle erkekler diye ama başa geliyor işte : D
Hayır ben muhafazakar, evlenmeden olmaz diyen biri olsam diyeceğim tamam bu yüzden yalan söylüyor ama öyle bir şey de yok, o yüzden doğruluğuna inanmak daha ağır basıyor.
Cinsellikle tanışan bir erkeği durdurabilecek yegane güç gerçek bir "Allah korkusu"dur. "Gerçek" olması şart ama.Bunu ilk defa duyuyorum. Niye ki ?
Ya uff. Ben de içten içe aynı şeyleri düşünüyorum da, işte ne bileyim. Bilemedim.Profesyonelce olmayan görüşüm
29 yaşında cinsel deneyimi olmamış erkek yoktur, varsa da yoktur.
Profesyonelce olan görüşüm
29 yaşına kadar cinsel deneyim yaşamamış erkeğin psikolojik ve fiziksel sorunlara sahip olması ya da ileride sahip olacak olması kaçınılmazdır.
He ya o da bana denk gelmiş.Bi 5 dk gittim geldim 4 sayfa olmuşBiri bakir erkek mi dedi? Kalmış mı hiç yaa
Evet katiliyorum.Cinsellikle tanışan bir erkeği durdurabilecek yegane güç gerçek bir "Allah korkusu"dur. "Gerçek" olması şart ama.
Sevgili olarak sana gelmez bence. Yarın öbürgün ay ben bakirim sen değilsin moduna girebiling.. Arkadaş ol önce bi vak bakalım duruma. Çok kasıyorsa kaçarsın..Evet bu sefer durum tam tersi.
Arkadaşımın benimle tanıştırmayı düşündüğü bir arkadaşı var. Kendisi çok samimi bir erkek arkadaşım, beni de iyi tanır; dolayısıyla tanıştırmadan önce konuyu düşündüğünü ve doğru düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmeden tanıştırmayacağını biliyorum. Ancak dün telefonuma şaşkınlıkla bir mesaj yazmış. Tesadüfen geçen bir muhabbet esnasında bu arkadaşının “evlenmeden olmaz” dediğini ve bu nedenle hiç kimseyle birlikte olmadığını öğrenmiş, bunu da bana söyledi 'haberin olsun' diye.
Bilenler biliyordur, evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim. Karşı olanlara da saygı duyuyorum, özellikle bu zihniyette bir insan olarak bunu sadece kadından beklememesini, kendisinin de yaşamamasını takdir ettim (evet forumda ‘çok az vardır, inandırıcı değil, öyle hiçbir arkadaşım yok’ derken çat diye karşıma çıkması kaderin oyunu bence de).
Her neyse, sorum şu ki, ben bu adamla tanışmalı mıyım? İşin sadece cinsellik boyutunda değilim. Benim çevremdeki erkek arkadaşlarımla yakın bir dostluğum vardır; her konuda muhabbet edip şakalaşırız, onların kız arkadaşları bile varken sarılırız, yanağımızdan makas da alırlar kalkıp dans da ederiz. İki kız iki erkek bir hafta aynı evde tatil de yaptık. Sevgilileri de bizim gruba uyduğundan hiç sorun yaşamadık. Bunun dışında teması seven bir insanım, yani çoğunluğun aksine adam elimi tutmak için beş ay beklese ben direkt “demek ki yeterince hoşlanmadı” moduna girerim veya ben adım atarım. Hani bu düşüncedeki bir adam muhtemelen bunları onaylamaz veya hoşlanmaz.
Şimdi buna göre ben bu adamı bozar mıyım? Yani ne bileyim, adam bunca yıldır kendini ‘korumuşken’ ben adamı yoldan çıkarır mıyım, “kullanır mıyım”? Başlık açmasın sonra “sevgilim beni kullandı” diye.
Yoksa bir şekilde orta yolu bulabilir miyiz? Hayır eğer işin çok oluru yoksa baştan tanışmamak daha mantıklı diye düşünüyorum.
Ya daha yeni su ellerim soyuluyor eldiven onerisinde konusmustuk ya, yanlis mi hatirliyorum ben ya?Benim ne zaman sevgilim vardı?
Şaka bir yana böyle yazınca bir an forumda bir şeyler mi yazdım sevgilim var diye düşündüm de ondan şey ettim.
Sen de tanımaktan yanasın yani.
Sesli güldüm.
Yani taleplik bir durum da yok aslında. Öyle baştan koşulan talepler şartlar doğrultusunda yaşamıyorum ki ben. ha o bunu bilemez evet doğru ama sonuçta konuşmalarımıza şahit de oldu arkadaşımla. Yani tam tersi değil ki durum, hani ben evlenmeden olmaz derim, o da baştan böyle girer sonra yakınlaşır diyecek bir durum yok. O yüzden işte doğru olduğunu düşünüyorum.Karşı taraftan böyle şeyler talep edebilmek için atılıyor bu yalanlar genelde. size özel bir açıklamaysa bilemeyeceğim ama belkide genel manada beklentilerini netleştirmek için söylemiştir. Şu da var ki doğru da olabilir bi ihtimal.
Ya uff. Ben de içten içe aynı şeyleri düşünüyorum da, işte ne bileyim. Bilemedim.
He ya o da bana denk gelmiş.
Bir kadına yakışmayan bir cümle kurduğumu düşünmüyorum ama sizin düşünceniz bu yöndedir, diyebilecek bir şeyim yok. Teşekkür ederim yine de.vay be bir insan kendini haramdan saklıyor diye sorunlu olabilir deniyor. bence hiç bulaşma adama.
bir de marifetmiş gibi eğlenceli eğlenceli anlatmışsın hiç bir kadına yakışıyor mu cümlelerin
suyu çıktı iyice şu cinsellik mevzununda
git kendin gibi birini bul
Yani oraya gelirse iş bende sigortalar atar zaten : (Sevgili olarak sana gelmez bence. Yarın öbürgün ay ben bakirim sen değilsin moduna girebiling.. Arkadaş ol önce bi vak bakalım duruma. Çok kasıyorsa kaçarsın..
Yok orada sevgili konusu konuşulmamıştı. Sevgilim olsa hatırlardım herhalde diye düşünüyorumYa daha yeni su ellerim soyuluyor eldiven onerisinde konusmustuk ya, yanlis mi hatirliyorum ben ya?
Anam ne ara ayrildi, bu aday nerden cikti diye kaldim
Bence tani... Anlatilan gibi olmayabilir, zaten oyleyse cok uymazsiniz bence...
O takintili tavirlar rahatsiz edici olur, ama sen kendin deneyimle nasil biri oldugunu...
İntikamHahahah yarıldım gece gece..
Konu sahibi boz gitsin hep onlar mı bozacakdermişim şaka şakaaa boş ver senden bilmesinler
O zaman mutluluklar dilemek düşüyor :)Yani taleplik bir durum da yok aslında. Öyle baştan koşulan talepler şartlar doğrultusunda yaşamıyorum ki ben. ha o bunu bilemez evet doğru ama sonuçta konuşmalarımıza şahit de oldu arkadaşımla. Yani tam tersi değil ki durum, hani ben evlenmeden olmaz derim, o da baştan böyle girer sonra yakınlaşır diyecek bir durum yok. O yüzden işte doğru olduğunu düşünüyorum.
vay be bir insan kendini haramdan saklıyor diye sorunlu olabilir deniyor. bence hiç bulaşma adama.
bir de marifetmiş gibi eğlenceli eğlenceli anlatmışsın hiç bir kadına yakışıyor mu cümlelerin
suyu çıktı iyice şu cinsellik mevzununda
git kendin gibi birini bul
Bakir adam arayanlar vardı burda, onlara ver sen bunu benceBir kadına yakışmayan bir cümle kurduğumu düşünmüyorum ama sizin düşünceniz bu yöndedir, diyebilecek bir şeyim yok. Teşekkür ederim yine de.
Yani oraya gelirse iş bende sigortalar atar zaten : (
Yok orada sevgili konusu konuşulmamıştı. Sevgilim olsa hatırlardım herhalde diye düşünüyorum
İntikam
Doğru bizzat erkekler onaylıyor ve söylüyor bunu.gozu sonradan açılan erkek bi anda aç modunda saldırıya geçiyor tadını alınca. Istisnalar kaıdeyi bozmaz tabi.Bunu ilk defa duyuyorum. Niye ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?