Ben de öyle düşünüyorum aslında bir yandan. Yani ne bileyim, çok üstüme alınırım gibi geliyor ilgisizliğini.eger istediğin bu ise başla ama degilse hiç görüşmeden bitir derim
Zaten ben arkadaşımla birkaç defa telefonda konuşurken o da yanındaydı, muhabbetimizi az çok biliyor.Size yazdığı gibi ona da sizin bu konuda ne düşündüğünüzü, nasıl biri olduğunuzu bi şekilde çıtlatsın. Ona göre şekillenir zaten.
İşte ben de onu düşünüyorum. Bozulurum yani muhtemelen.sen o adama bi beden fazlasin bence , ilaç atmadikdan sonra elini tutmaz gibime gliyor, tutsada e gerisi gelmiycek sen bozulucan bu sefer
agrsiz basini agritma
Ay Zıpzıp geldi sandım bir an. 29 yaşında kendisi.Bu arada bu bakir arkadaş kaç yaşında acaba ?
gazoz o gazoz
arabanın camına kıstır kafasını ...Hahaha soğuk bir gazoz ister misin yavrum diye yanaşırım artık.
Evlilik falan çoook uzak zaten şu an.
Bilemedim.Hmm bu işin inandırıcılığını azaltıyor açıkcası.
Yolumun yanlış olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için.Belki sizin için doğru bir yoldur...
Bir şans verin birbirinize diyorsunuz yani.Hmmm sakin bizim herseyi yapan ama bakire kalan kizlarimiz gibi olmasin ?
Senin nasil biri oldugunu biliyorsa senin gibi bazi seylere acik demektir. Bence en azindan bir gorus.
Hahhaa çok fenasınız vallaarabanın camına kıstır kafasını ...
ne korkar aama
arabanın camına kıstır kafasını ...
ne korkar aama
Ben de hep öyle dedim, forumda bile kaç kere yazdım inandırıcı gelmiyor çoğu zaman, çok nadir öyle erkekler diye ama başa geliyor işte : DAY KIZLAR ALEMSİNİZ BU ARADA HİÇ İNANDIRICI DEİL BU ZAMANDA 29 YASINDA BAKİR BİR ERKEK
Ben de hep öyle dedim, forumda bile kaç kere yazdım inandırıcı gelmiyor çoğu zaman, çok nadir öyle erkekler diye ama başa geliyor işte : D
Hayır ben muhafazakar, evlenmeden olmaz diyen biri olsam diyeceğim tamam bu yüzden yalan söylüyor ama öyle bir şey de yok, o yüzden doğruluğuna inanmak daha ağır basıyor.
Konuyu açmayacaktım bile, ama orada Shot'u görünce 'Eneee, ne oldu acep' diye açtım.Bence boşver bunu. Seni yaşam ve düşünce tarzı olarak az çok biliyorum. Böyle kendini korumuş (ne demekse bu da) adamlar gereksiz triplere giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?