Bakirmiş...

Hayat felsefem savaşma seviş
Hayır sandıkları kadar sevişsem bari gam yemem

Ben mi yanlış okudum ya da arada yazdınız da mı kaçırdım yanlışsam düzeltin lütfen. Siz sarılırım ben, öperim aklıma estikçe ona bu bile fazla gelebilir mi acaba diye sordunuz, olay da bir anda cinselliğe kadar geldi değil mi ? Yoksa ben sevgilimle birlikte olmak da isterim yazdınız da ben mi göremedim

Aslinda tam da aklimdan gecen buydu, cazibe...
Ustelik seni ortamda tanimis oldugundan karakter olarak da hoslanmis olabilir,
Ask ve tutku dolu bir iliski de yasayabilirsiniz,
Fakat hic bilmedigi birseyi ogrenmesiyle sınırli bir birliktelik veya elini tuttugunda bile tedirgin oldugnu gordugun bir iliski de.
Ancak arkadasin kafasini kirarim dese de onu sasirtacak birisi olabilir... o yuzden tanimadan referansa bakarak guvenme diyorum.

İşte muhtemelen o örneklerden benim etrafımda olmadığı için, ben bu konuda çoğunluğu samimi bulmuyorum. Şu saatten sonra inanacağım ama söz :)

Bence tanis. Hayir merak ediyorum ortaya nasil bir sey cikacak Diyaloglar falan
Çok eğlenceli de olabilir çok moral bozucu da Hayır düşündüm de bir yanaşıp reddedildiğimi, valla çok bozulurum.

Sadece ilk mesajda yazdığım evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim mesajından yola çıkarak gelindi evet. Yoksa cinsellik boyutunda değilim diye iki-üç kere belirttim yanılmıyorsam

Anladım. Dene gör diyorsun özetle.

Bugunun populer konusu bu oldu.
Forumcak bakir erkege hasretmisiz.

Sadece ilk mesajda yazdığım evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim mesajından yola çıkarak gelindi evet. Yoksa cinsellik boyutunda değilim diye iki-üç kere belirttim yanılmıyorsam

ilgililere duyurulur bakın SEVİŞMEYECEKMİŞ !

Konuya gelince arkadaşlara katılıyorum. Tanımaktan zarar gelmez ama tanışma sürecini uzun tutmalısınız bence. Konusu açılırsa ( nasıl açılacaksa artık ) bildiğinizi de dile getirmeyin hatta, bakalım ben bakirim karşımdan da bunu beklerim tarzı beklentileri olacak mı. Nedense buna hazırlıkmış gibi geldi ama bir ihtimal tabi

Amaan, bacım başka adam mı yok? Bu zihniyette farklı olan insan ilişkileri çok yıpratıcı oluyor, tecrubeyle sabittir.
Hayır o değil de, bunu sen de biliyorsun bence. Başka adam mı kalmadı bugada mesele ediyon bunu. Salla gitsin.

Hehehee hiç güleceğim yoktu....
Bence baştan belli gitmez sanki bence bu birliktelik, hiç başlama yorma kendini boş yere.
Bence balık baştan kokuyor....

Bence once denenmeli
ne bileyim ben frekans tutacakmi
bir ani simdi bu beim 2.evliligim malum. Sicakta bi insanim bunuda forum bilir neyse esimle tanistik fikan sanirim birlikte olma ihtimalim olan omrumdeki en yakisiklisi oydu
neyse 1 hafta sonra ben sikildim canta gibi pesimde kosmasina ne bilim ayriligi sevmisim ben artik ayrilcam kafaya koydum soylicemde o gün ay dedim öp bi beni opte bir gorelim inmisin cinmisim icim bayildi 1 haftadir bilmem ne sonuc arakladim kandirdim bi 2 seneyi gecti evliyiz Allaha Şükür
o sebeble deneyin bozugu var kokusmusu var var oglu var

Bugunun populer konusu bu oldu.
Forumcak bakir erkege hasretmisiz.
Genelde tersi olunca ilgi çekti demek

Ya zaten bildiğim nasıl dile getirilir ki, kahve içerken "hea X söylemişti, niye ki hayırdır" denmez ki Bilmezden gelirim bakalım ne diyecek.

İşte bir yanım -mantığım- öyle diyor da, çok mu peşin hükümlüyüm de diyorum bir yandan.

Ya zaten bildiğim nasıl dile getirilir ki, kahve içerken "hea X söylemişti, niye ki hayırdır" denmez ki Bilmezden gelirim bakalım ne diyecek.

İşin şu yanı da var açıkçası ben ortak arkadaşınızın da bir şekilde öğrenmesine şaşırdım. Ne yapıyorlar ki sen oldun mu olmadın mı diye aralarında mı konuşuyorlar da birbirlerinin böyle şeylerini biliyorlar/öğreniyorlar

Anacım bak şimdi.
Eğer çok mükemmel giden, güllük gülistanlık, sıradan bi hayatın varsa, başka derdin yoksa, ben sana tanışma demem, hobi olarak yine tanış.
Macera arıyorsan, iyi gelir.
Ama trust me, aynısını yaşadım ben. Çok yıpratıyor. Olmuyor.
Böyle başlarda iki taraf da birbirine çok değişik bişey görmüş gibi bakıyor, belgesel tadında geçiyor ilk birkaç ay.
Lakin sonradan iş ekşiyor. Öyle bi adam var ya, senin kızlı erkekli takılmandan tut o yanaktaki makaslara kadar arıza çıkarır 6 ay sonra.

29 yasinda bi erkegin bakir olmasi hem inandirici degil ama olabilir, öyleysede baya tuaf bence... Ayrica bence sIkIntili bi durum, bana göre o yasta tecrübesi olmali, o yasta olmamasi sadece o düsünceyle olmadi denmesi bence gercekci degil öyleysede yine zor bi durum,
ya bikere tattimida yani evlendikten sonra gözü acilirsa tadi damaginda kalip bi kadinla yetinmek istemezse yani buseferde acgözlülük yapar (gerci cok yapanlarda ac gözlü oluyor ama) yada tam tersi hic tecrübesi olmadigi icin cekinken korkan falan filan... Ayyy ne bileyim nedense yakistiramadim bi erkege...

Dediginiz gibi karsi taraftan bekledigini kendi de yapmis ve evlenene kadar iliskiye girmeme karari almis, eger olur da sevgili olursaniz sizin yasam tarzinizi sorun/takinti yapabilir, bir de siz daha once biriyle cinsel iliskide bulunduysaniz bu tur bir insanin bunu kaldirabilecegini pek dusunmuyorum ben

erkek muhabbeti duymuyoruz Allah tan neler konuşuyorlardır neler bence

valla ilk aklıma gelen ne oldu
bu çocuğu açmak için mi senin kucağına atıyorlar acaba
çocuk da bu yaşa geldim bir şey yaşamadım derdinde ise? bilemedim arkadaşlarına güvenir misin? ben huylandım yani de sen bilirsin..

Anladım. Dene gör diyorsun özetle.
dene demiyorum, tanimayi isteyip istemedigne karar ver ve her seye hazirlikli ol diyorum.

denemekten zarar gelmez kafasinda biri degilim, en basta zaman kaybi derim,
ama hayatta aldigmiz tum kararlar boyle ki zaten, arti eksi herzaman var...
O yuzden seni heycanlandiran ve aklinda kalmayacak olan ne ise onu yap bence.

Fakat ben ne yapardimi sorarsan, 29yasinda bi adama (yasi bence gercekten buyuk, bu zamana kadar asik olmamissa o da tuhaf gelir bana) opusmeyi ogretmekle ugrasmak veya olasi sorunlarla bogusmak istemezdim, aklimda da kalmazdi.

onemli noktalara deginmissiniz ancak birsuru kadin tam tersi durumlarin gecerli oldugu iliskiler yurutuyor hatta evlenip "benden oncesi onemli degil" diyor,
Bir benzeri bu konuda neden olmasin?
Genellikle erkeklerin "bakireymis, kendisi gibi ister, uzak durayim" seklinde dusunmedigni gordum,
Bence tum bunlar sadece o iki kisiyi ilgilendirir,
Benzer sorunlar 2. evliligni yasayan kadinlar icin de gecerli sonucta.

Benim de kafama daha cok takilan sey bakirlik degil de "29 yaş" ve tercihlerin direkt veya dolayli nedenleri...

bosver zaten zihniyet olarak uymaz. bir suru farkliliginjzi gorursun gorusurseniz. ama gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…