- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Hayat felsefem savaşma seviş
Hayır sandıkları kadar sevişsem bari gam yemem
Kuzum işte bilemedim hiç. Arkadaşım nötr, yani istiyorsan tanıştırırım modunda. Dediğim gibi, hayatıma giren erkeklere "seni üzerse ağzını burnunu kırarım söyle ona" diyen biri olduğu için o bildiğin 'arıza'larımdan biriyle tanıştırmayacağına güveniyorum aslında : )
Neden seninle yaşamak istesin demişsin, hayvansı cazibemden ötürü diyesim geldi bir anDemiyorum tabii. Ben atak bir insanım biliyorsun, o yüzden endişeliyim aslında. Yani muhtemelen fazla atak gelebilirim.
İşte muhtemelen o örneklerden benim etrafımda olmadığı için, ben bu konuda çoğunluğu samimi bulmuyorum. Şu saatten sonra inanacağım ama söz :)Yok canim sana soyle soyleyeyim. Bu arkadaslarla erkek arkadaslari hatta kiz arkadaslari(sevgili anlaminda degil normal arkadas) dalga geciyorlardi. Yani cocuklarin yalan soylemesi icin bir sebep yok, hatta tam tersi olmasa bile erkek arkadaslari tarafindan alaya maruz kalmamak icin yalan bile soylemeleri gerek. Ki erkeklerin geneli de tecrubelerini sisirirler hava atmak icin. Mesela tum israra ragmen agizlarina alkol almazlardi.
Çok eğlenceli de olabilir çok moral bozucu daBence tanis. Hayir merak ediyorum ortaya nasil bir sey cikacakDiyaloglar falan
Sadece ilk mesajda yazdığım evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim mesajından yola çıkarak gelindi evet. Yoksa cinsellik boyutunda değilim diye iki-üç kere belirttim yanılmıyorsamBen mi yanlış okudum ya da arada yazdınız da mı kaçırdım yanlışsam düzeltin lütfen. Siz sarılırım ben, öperim aklıma estikçe ona bu bile fazla gelebilir mi acaba diye sordunuz, olay da bir anda cinselliğe kadar geldi değil mi ? Yoksa ben sevgilimle birlikte olmak da isterim yazdığınızı göremedim ben
Anladım. Dene gör diyorsun özetle.Aslinda tam da aklimdan gecen buydu, cazibe...
Ustelik seni ortamda tanimis oldugundan karakter olarak da hoslanmis olabilir,
Ask ve tutku dolu bir iliski de yasayabilirsiniz,
Fakat hic bilmedigi birseyi ogrenmesiyle sınırli bir birliktelik veya elini tuttugunda bile tedirgin oldugnu gordugun bir iliski de.
Ancak arkadasin kafasini kirarim dese de onu sasirtacak birisi olabilir... o yuzden tanimadan referansa bakarak guvenme diyorum.
Sadece ilk mesajda yazdığım evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim mesajından yola çıkarak gelindi evet. Yoksa cinsellik boyutunda değilim diye iki-üç kere belirttim yanılmıyorsam
Genelde tersi olunca ilgi çekti demekBugunun populer konusu bu oldu.
Forumcak bakir erkege hasretmisiz.
Ya zaten bildiğim nasıl dile getirilir ki, kahve içerken "hea X söylemişti, niye ki hayırdır" denmez kiilgililere duyurulur bakın SEVİŞMEYECEKMİŞ !
Konuya gelince arkadaşlara katılıyorum. Tanımaktan zarar gelmez ama tanışma sürecini uzun tutmalısınız bence. Konusu açılırsa ( nasıl açılacaksa artık ) bildiğinizi de dile getirmeyin hatta, bakalım ben bakirim karşımdan da bunu beklerim tarzı beklentileri olacak mı. Nedense buna hazırlıkmış gibi geldi ama bir ihtimal tabi
İşte bir yanım -mantığım- öyle diyor da, çok mu peşin hükümlüyüm de diyorum bir yandan.Amaan, bacım başka adam mı yok? Bu zihniyette farklı olan insan ilişkileri çok yıpratıcı oluyor, tecrubeyle sabittir.
Hayır o değil de, bunu sen de biliyorsun bence. Başka adam mı kalmadı bugada mesele ediyon bunu. Salla gitsin.
Ya zaten bildiğim nasıl dile getirilir ki, kahve içerken "hea X söylemişti, niye ki hayırdır" denmez kiBilmezden gelirim bakalım ne diyecek.
Anacım bak şimdi.Genelde tersi olunca ilgi çekti demek
Ya zaten bildiğim nasıl dile getirilir ki, kahve içerken "hea X söylemişti, niye ki hayırdır" denmez kiBilmezden gelirim bakalım ne diyecek.
İşte bir yanım -mantığım- öyle diyor da, çok mu peşin hükümlüyüm de diyorum bir yandan.
erkek muhabbeti duymuyoruz Allah tan neler konuşuyorlardır neler benceİşin şu yanı da var açıkçası ben ortak arkadaşınızın da bir şekilde öğrenmesine şaşırdım. Ne yapıyorlar ki sen oldun mu olmadın mı diye aralarında mı konuşuyorlar da birbirlerinin böyle şeylerini biliyorlar/öğreniyorlar
dene demiyorum, tanimayi isteyip istemedigne karar ver ve her seye hazirlikli ol diyorum.Anladım. Dene gör diyorsun özetle.
Dediginiz gibi karsi taraftan bekledigini kendi de yapmis ve evlenene kadar iliskiye girmeme karari almis, eger olur da sevgili olursaniz sizin yasam tarzinizi sorun/takinti yapabilir, bir de siz daha once biriyle cinsel iliskide bulunduysaniz bu tur bir insanin bunu kaldirabilecegini pek dusunmuyorum ben
aynen benimde aklıma gelen ilk bu olduvalla ilk aklıma gelen ne oldu
bu çocuğu açmak için mi senin kucağına atıyorlar acaba
çocuk da bu yaşa geldim bir şey yaşamadım derdinde ise? bilemedim arkadaşlarına güvenir misin? ben huylandım yani de sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?