Bakirmiş...

Kac yasinda bu adam?

Valla kendini neyden korumuş bilemem ama çok sıkıcı..Ben de sevdiğim adamı sarıp sarmalamaktan, öpüp koklamaktan zevk alan biriyimdir..

Anlamadığım, sanki kadın sevişmek için takla atıyormuş ta, adam bakir diye üzüntüsünden konu açmış gibi davrananlar olmuş..Kendin gibi birini bul demeler falan..Nasılmış ki konu sahibesi? Cüzzamlı mı?

Totosunu Pıçakladığım, her haltı yiyen erkek cinsi el değmemiş kız ararken herkes sırtını sıvazlayıp haklısın dostum der..

Aman neyse işte, ben olsam tanışmazdım shot..Zaten soğurdum heralde duyduğumda

Kac yasinda bu adam?

Nerde kaldın

Çok güvendiği bi arkadaşıymış okuduğum kadarıyla..Ama olmayacak şey de değil..
Erkek cinsinden her şey beklenir

Sen bu adamla tanis.. Oyle daha tanismadan etmeden birinin agzindan cikan bir lafla pesin hukumlu olma. Belki de arkadasina yalan atmistir, sana evlenmeden dokunmayacagina ve guvenilir olduguna inandirmak icin... yoksa daha once neden bu konu gecmemis? arkadasinla yeni mi tanismislar ki? Eger oyle ise arkadasin onun cok iyi biri oldugunu ne biliyor? Bir suru muamma.. Kendin tanis, kendin karar ver, bir gorusme ile nikah masasina gitmeyeceksiniz ya.. kimbilr belki de zaten onu sen begenmeyeceksin.. Bir gor, bir konus, bir tani hele.. Her erkek gibi ufak tefek palavralari olabilir, bu da onlardan biri olabilir diye dusunuyorum. Bakir olup olmamasi da onemli degil, sana karsi tavri, ilgisi, aranizda bir elektriklenme olacak mi, olmayacak mi o onemli. Kendin bakire degilsen de ilk gunden bunu ona anlatmaya gerek yok, once sen tani, kendinden de gerekli oldugu kadar bahset, cinsellik sonraki konular, ilk gunden olmaz, ille de sorarsa da zaten o is olmaz.. Iliskide cinsellik elbette onemli ama iliskide cinsellikten onemli konular vardir, ortak yanlariniz, kafaca uyusmak, degerleriniz, arzulariniz, begenme, hoslanma gibi.. Once bunlari bir cozun bakalim, cinsellik sonra..

Bence boşverin. Yıpranırsınız ve yıpratırsınız.

Bakir erkek var mı diye şaşıran hanımlar. Erkeklerde bakire temiz kız kaldı mı diye şaşırıyorlar... Ne kadar ilginç... Toplum olarak genellemeyi çok seviyoruz.

29 yaşına kadar iyi korumuş.
Yani bu yaşa kadar cinsellik yaşamamış erkekler beni şüpheye düşürüyo açıkcası.uygun da görünmüyosunuz ama bence yinede tanışın görüşün.kendiniz tanıdıktan sonra daha iyi karar verirsiniz.

Adama senden bahsetmişler, adam da tanışalım demiş mi? Yoksa sadece arkadaşının düşüncesi aşamasında mı daha?

Kadinlarin muhabbetleri erkeklerinkinden beter emin ol. :)

Tabii canim.

Erkek bir cumle ile ifade ediyor: kiz super abi off

Kadinin cumleleri sinirsiz: Cocuk cok hos ama burcu boga. Benimki balik uyar mi yhaa. Cocuk beni 2 gundur aramiooo. Neden olabilir kizlAar? Vs ...

Kafa yapılarınız tutmayacak sanki. O yüzden yok yere başlamayın ilişkiye.
Yıpranır ve yıpratırsınız birbirinize uyum sağlarken.

ALLAHTAN KORKAN BİR İNSANSA ZİNANIN NE KADAR GÜNAH OLDUNDAN HABERİ VARSA NEDEN OLMASIN Kİ BAKİR Bİ ERKEK AMA KADIN HADİ DAYANIRDA ERKEK 29 YIL NASIL DAYANMIŞ BENCE Bİ SORUNUDA OLABİLİR EN AZINDAN EVLENMEYİ DÜŞÜNÜRDÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…