Bakirmiş...

-Benim daha önce birlikteliğim olmuştu ve erkek arkadaşım bunu biz daha sevgili olmadan biliyordu, o bakirmiş daha yeni öğrendim.
- Eski olan herşeye bayılırım o yeniye aşıktır.
- Aksiyon filmlerini sever ben Nuri Bilge, Zeki demirkubuz severim.
- Duygusal biriyim o anca benim ittirmemle romantik olur.
- Tatil, edebiyat, aile anlayışlarımız tamamen farklı
Buna rağmen hayatımın en güzel ilişkisini yaşıyorum. Yanında bir sn bile sıkılmadım ve cinsel hayatımız çok güzel. ( gerçi benimki her haltı yiyen bakire kızlarımız gibiymiş tamamen kapalı veya tecrübesiz değildi) Önüne bak kafanı bulandırma belki de çok güzel birşey bekliyo seni denemeden bilemezsin

Yorumları şöyle bir genel okudum da herkes kendi bakış açısıyla değerlendirmiş ve bana göre çok keskin ve net çıkarımlarda bulunmuş.

Tutucudur o yüzden yapmamıştır.
Allah'tan korkuyordur o yüzden yapmamıştır.
Bir sıkıntısı vardır o yüzden yapmıştır vs.

Bunların hepsi mümkün ama olmayabilir de, değil mi :KK64:Yani neden insanları kendi kriterlerimize göre hemen bir kefeye koyma çabasına giriyoruz ben bunu anlayamıyorum. Ateist olan biri bakire olamaz mı bunu tercih edemez mi ya da her Allah'a inanıyorum diyen erkek, her tutucu erkek çok mu temiz oluyor :KK64:

Sarılmak öpmek ona göre kabul edilebilir bir durumken evlenmeden ya da aşık olmadan cinsel birliktelik kabul edilemez bir durum olamaz mı yani? Belki de cinsel anlamda içinde istek vardır ama kimsenin sorumluluğunu almak istemediği için evlenmeden önce yaşamak istemiyordur? Belki de hiç düşündüğünüz gibi biri değildir :KK51:

Genelin çok net konuşması şöyleyse böyledir bak öyleyse muhakkak ki böyledir demesi bana biraz garip geldi o kadar. İnsanlar birbirine benzer doğal olarak, ama aslında hiçbir insan aynı değildir bunu kabul etmek neden bu kadar zor?

cok güzel ifade etmissin kendini. sen farklı bir uctasın o farklı. sana gore dogal olan seyler onun için kutsal saklıyor. tanısmaktan zarar gelmez görüş derım ben.

Evet bu sefer durum tam tersi.

Arkadaşımın benimle tanıştırmayı düşündüğü bir arkadaşı var. Kendisi çok samimi bir erkek arkadaşım, beni de iyi tanır; dolayısıyla tanıştırmadan önce konuyu düşündüğünü ve doğru düzgün bir adam olduğuna kanaat getirmeden tanıştırmayacağını biliyorum. Ancak dün telefonuma şaşkınlıkla bir mesaj yazmış. Tesadüfen geçen bir muhabbet esnasında bu arkadaşının “evlenmeden olmaz” dediğini ve bu nedenle hiç kimseyle birlikte olmadığını öğrenmiş, bunu da bana söyledi 'haberin olsun' diye.

Bilenler biliyordur, evlilik öncesi ilişkiye karşı bir insan değilim. Karşı olanlara da saygı duyuyorum, özellikle bu zihniyette bir insan olarak bunu sadece kadından beklememesini, kendisinin de yaşamamasını takdir ettim (evet forumda ‘çok az vardır, inandırıcı değil, öyle hiçbir arkadaşım yok’ derken çat diye karşıma çıkması kaderin oyunu bence de).

Her neyse, sorum şu ki, ben bu adamla tanışmalı mıyım? İşin sadece cinsellik boyutunda değilim. Benim çevremdeki erkek arkadaşlarımla yakın bir dostluğum vardır; her konuda muhabbet edip şakalaşırız, onların kız arkadaşları bile varken sarılırız, yanağımızdan makas da alırlar kalkıp dans da ederiz. İki kız iki erkek bir hafta aynı evde tatil de yaptık. Sevgilileri de bizim gruba uyduğundan hiç sorun yaşamadık. Bunun dışında teması seven bir insanım, yani çoğunluğun aksine adam elimi tutmak için beş ay beklese ben direkt “demek ki yeterince hoşlanmadı” moduna girerim veya ben adım atarım. Hani bu düşüncedeki bir adam muhtemelen bunları onaylamaz veya hoşlanmaz.

Şimdi buna göre ben bu adamı bozar mıyım? Yani ne bileyim, adam bunca yıldır kendini ‘korumuşken’ ben adamı yoldan çıkarır mıyım, “kullanır mıyım”? Başlık açmasın sonra “sevgilim beni kullandı” diye.

Yoksa bir şekilde orta yolu bulabilir miyiz? Hayır eğer işin çok oluru yoksa baştan tanışmamak daha mantıklı diye düşünüyorum.

bence tanışma. neden dersen baştan uymayacağınız belli. sen bu kişiyle istediğin gibi mutlu olacağın bir ilişki yaşayamazsın bana kalırsa. ama gördün hoşlandın ne olacak? ne uzak kalabilirsin ne de güzel bir ilişki yaşayabilirsiniz. uyumsuz olduğunuz belliyken hiç hayatını karıştırma derim.

-Benim daha önce birlikteliğim olmuştu ve erkek arkadaşım bunu biz daha sevgili olmadan biliyordu, o bakirmiş daha yeni öğrendim.
Buna rağmen hayatımın en güzel ilişkisini yaşıyorum. Yanında bir sn bile sıkılmadım ve cinsel hayatımız çok güzel. ( gerçi benimki her haltı yiyen bakire kızlarımız gibiymiş tamamen kapalı veya tecrübesiz değildi) Önüne bak kafanı bulandırma belki de çok güzel birşey bekliyo seni denemeden bilemezsin
Tebrik ederim. ancak lütfen söyleyin nasıl en güzel ilişkiyi yaşıyorsunuz? size bunu söyleten ne? ortak nasıl vakit geçiriyorsunuz?
çünkü benim evliliğimde böyle. zıt fikirler, zıt renkler ve zıt zevkler :KK11:
ortak film, ortak kitap hakkında fikir teatisinde bulunmak, birbirinin fikrini zenginleştirmek yani ne bileyim ortak duyguyu paylaşmayalı kim bilir ne kadar zaman olmuştur. dönem dönem bunu kafaya taktığım oluyor. şu sırada o dönemdeyim. benzer olduğunu düşündüğüm bir çifte rastlamışken sormak istedim.

..
sevgili shot, tanışmadan ön yargı ile doğru fikir sahibi olamazsın. görüş, tanış, vakit geçir nasıl bir intiba bırakacak, nasıl bir duygu bırakacak sende. uzaktan değil yakından fikir sahibi ol.
bir de bakir midir milli olmuş mudur hiiiçç bilemezsin. kanlı canlı görüş tanış zaten kendi içinde bir kararın oluşur.

arabanın camına kıstır kafasını ...
ne korkar aama:KK70:

:KK53::KK53::KK53:

evlendiğim zevat da 31 yaşına kadar kimseyle beraber olmamıştı. evlilikte cinsel çok sorun yaşadık. cinsel isteksizliği vardı. giyin de anneme gidelim diyordu yapmıyordu bir şey :KK35: her bekleyen öyle mi oluyor bilmiyorum ama, ben bakir birine saygı duyarken şu an onlardan korkuyorum. bilemedim o_O

Hmmm...
Adam evlenmeden olmaz demiş...
Evlenmeyi de düşünmediğinize göre biraz sıkıcı bir ilişki olabilir.
Yani içinize Nuri Alço kaçmışken oturup birbirinize mi bakacaksınız?
Off şimdiden sıkıldım... :KK14:

Bu zihniyette biriyle çok sıkıcı olmaz mı

Ama bir görüş her söylenene inanma, kendin gör bence

muhtemelen cinselliği seninle yaşayacaktır...
eğer seni gerçekten beğenirse...:)

İşin şu yanı da var açıkçası ben ortak arkadaşınızın da bir şekilde öğrenmesine şaşırdım. Ne yapıyorlar ki sen oldun mu olmadın mı diye aralarında mı konuşuyorlar da birbirlerinin böyle şeylerini biliyorlar/öğreniyorlar :KK64:
Eh erkek milleti tabii, konuşuyorlar her şeyi : )

Anacım bak şimdi.
Eğer çok mükemmel giden, güllük gülistanlık, sıradan bi hayatın varsa, başka derdin yoksa, ben sana tanışma demem, hobi olarak yine tanış.
Macera arıyorsan, iyi gelir.
Ama trust me, aynısını yaşadım ben. Çok yıpratıyor. Olmuyor.
Böyle başlarda iki taraf da birbirine çok değişik bişey görmüş gibi bakıyor, belgesel tadında geçiyor ilk birkaç ay.
Lakin sonradan iş ekşiyor. Öyle bi adam var ya, senin kızlı erkekli takılmandan tut o yanaktaki makaslara kadar arıza çıkarır 6 ay sonra.
İşte son cümle benim düşüncemi özetliyor zaten.

valla ilk aklıma gelen ne oldu
bu çocuğu açmak için mi senin kucağına atıyorlar acaba
çocuk da bu yaşa geldim bir şey yaşamadım derdinde ise? bilemedim arkadaşlarına güvenir misin? ben huylandım yani de sen bilirsin..
Kendi arkadaşımdan yana öyle bir şüphem hiç olmaz ama çocuğun niyeti bu olabilir, onu bilemem. Haklı bir nokta oldu bu.

Valla kendini neyden korumuş bilemem ama çok sıkıcı..Ben de sevdiğim adamı sarıp sarmalamaktan, öpüp koklamaktan zevk alan biriyimdir..

Anlamadığım, sanki kadın sevişmek için takla atıyormuş ta, adam bakir diye üzüntüsünden konu açmış gibi davrananlar olmuş..Kendin gibi birini bul demeler falan..Nasılmış ki konu sahibesi? Cüzzamlı mı?

Totosunu Pıçakladığım, her haltı yiyen erkek cinsi el değmemiş kız ararken herkes sırtını sıvazlayıp haklısın dostum der..

Aman neyse işte, ben olsam tanışmazdım shot..Zaten soğurdum heralde duyduğumda:KK45:
:KK53: :KK53: Yazım tarzım bile bir kadına yakışmıyormuş baksanıza.
Tanışmama hanesine bir puan daha yazıyorum:KK51:

Tebrik ederim. ancak lütfen söyleyin nasıl en güzel ilişkiyi yaşıyorsunuz? size bunu söyleten ne? ortak nasıl vakit geçiriyorsunuz?
çünkü benim evliliğimde böyle. zıt fikirler, zıt renkler ve zıt zevkler :KK11:
ortak film, ortak kitap hakkında fikir teatisinde bulunmak, birbirinin fikrini zenginleştirmek yani ne bileyim ortak duyguyu paylaşmayalı kim bilir ne kadar zaman olmuştur. dönem dönem bunu kafaya taktığım oluyor. şu sırada o dönemdeyim. benzer olduğunu düşündüğüm bir çifte rastlamışken sormak istedim.

..
sevgili shot, tanışmadan ön yargı ile doğru fikir sahibi olamazsın. görüş, tanış, vakit geçir nasıl bir intiba bırakacak, nasıl bir duygu bırakacak sende. uzaktan değil yakından fikir sahibi ol.
bir de bakir midir milli olmuş mudur hiiiçç bilemezsin. kanlı canlı görüş tanış zaten kendi içinde bir kararın oluşur.
Ortak olmayan noktalarımıza takılmaktansa ortak olan taraflarımıza bakmayı seçtik galiba. Mesela ikimiz de yabancı dizi izlemeyi çok severiz birbirimize dizi tavsiyelerinde bulunuruz. Ortak olmayan taraflara gelince de ikimiz de birbirimizin istediği şeyleri yapmaya gayret ediyoruz diyelim. Benim istediğim bir filme gidiyorsak bir sonraki sefer de onun istediği filme gidiyoruz. Arada saygı ve sevgi problemi yaşanmadığı sürece bu gibi detayların önemi yokmuş onu öğrendim. Başlarda çok problem ediyodum nasıl yürüyecek bu ilişki diye. Hayattan ne beklediğimiz, ne istediğimiz ortaksa eğer gerisi önemsiz kalabiliyormuş. Ruh eşim dediğim bütün zevklerimizin ortak olduğu bir insanla mutlu olamadım mesela çünkü başka yollarda yürümeyi seçtik.

Ortak olmayan noktalarımıza takılmaktansa ortak olan taraflarımıza bakmayı seçtik galiba. Mesela ikimiz de yabancı dizi izlemeyi çok severiz birbirimize dizi tavsiyelerinde bulunuruz. Ortak olmayan taraflara gelince de ikimiz de birbirimizin istediği şeyleri yapmaya gayret ediyoruz diyelim. Benim istediğim bir filme gidiyorsak bir sonraki sefer de onun istediği filme gidiyoruz. Arada saygı ve sevgi problemi yaşanmadığı sürece bu gibi detayların önemi yokmuş onu öğrendim. Başlarda çok problem ediyodum nasıl yürüyecek bu ilişki diye. Hayattan ne beklediğimiz, ne istediğimiz ortaksa eğer gerisi önemsiz kalabiliyormuş. Ruh eşim dediğim bütün zevklerimizin ortak olduğu bir insanla mutlu olamadım mesela çünkü başka yollarda yürümeyi seçtik.
mutluluğunuz bağlılığınız daim olsun dilerim.
sevgili olmak ile evli olmak arasındaki farkta etken sanırım bu mutlulukta.

Namaz kiliyomuymus bu bu adam?
Hayır.

Sen bu adamla tanis.. Oyle daha tanismadan etmeden birinin agzindan cikan bir lafla pesin hukumlu olma. Belki de arkadasina yalan atmistir, sana evlenmeden dokunmayacagina ve guvenilir olduguna inandirmak icin... yoksa daha once neden bu konu gecmemis? arkadasinla yeni mi tanismislar ki? Eger oyle ise arkadasin onun cok iyi biri oldugunu ne biliyor? Bir suru muamma.. Kendin tanis, kendin karar ver, bir gorusme ile nikah masasina gitmeyeceksiniz ya.. kimbilr belki de zaten onu sen begenmeyeceksin.. Bir gor, bir konus, bir tani hele.. Her erkek gibi ufak tefek palavralari olabilir, bu da onlardan biri olabilir diye dusunuyorum. Bakir olup olmamasi da onemli degil, sana karsi tavri, ilgisi, aranizda bir elektriklenme olacak mi, olmayacak mi o onemli. Kendin bakire degilsen de ilk gunden bunu ona anlatmaya gerek yok, once sen tani, kendinden de gerekli oldugu kadar bahset, cinsellik sonraki konular, ilk gunden olmaz, ille de sorarsa da zaten o is olmaz.. Iliskide cinsellik elbette onemli ama iliskide cinsellikten onemli konular vardir, ortak yanlariniz, kafaca uyusmak, degerleriniz, arzulariniz, begenme, hoslanma gibi.. Once bunlari bir cozun bakalim, cinsellik sonra..
Anladım, uzun uzun da yazmışsınız teşekkür ederim ilginize.

Adama senden bahsetmişler, adam da tanışalım demiş mi? Yoksa sadece arkadaşının düşüncesi aşamasında mı daha?
Yok bahsim geçmiş tanıştırmak için, hatta onlar beraberken ben arkadaşımla konuştuğumda "iyiyim x var yanımda" falan dediğinde selam söylemeler vsler oluyor.

Hmm.. Öncelikle sizin adınıza sevindim : ) Bakalım nolacak.

Erkeklerde de bilebilseydik iyiydi ya:KK14:

:KK53::KK53::KK53:

evlendiğim zevat da 31 yaşına kadar kimseyle beraber olmamıştı. evlilikte cinsel çok sorun yaşadık. cinsel isteksizliği vardı. giyin de anneme gidelim diyordu yapmıyordu bir şey :KK35: her bekleyen öyle mi oluyor bilmiyorum ama, ben bakir birine saygı duyarken şu an onlardan korkuyorum. bilemedim o_O
Yani... yaş küçük olsa tamam da, koca adam :KK17:

muhtemelen cinselliği seninle yaşayacaktır...
eğer seni gerçekten beğenirse...:)
O konuda da endişeliyim. Yani benim evlilik gibi bir niyetim yok, adam bunca yıl buna göre yaşamış. Benimle bir şey yaşarsa, her ne kadar onun kararı olacak olsa da, tabiri caizse durduk yere yoldan çıkarmış mı olurum...

Kazık kadar adam ya.. bir şey yaşamak isterse yaşar, istemezse yaşamaz.. niye sürekli 3 yaşında çocuktan bahseder gibi yazıyorsun ki, yolda çıkarırım falan diye?

Bence bir görüş dene, fikirleriniz uyuşmazsa ayrılırsınız zaten...

Hayır.

Anladım, uzun uzun da yazmışsınız teşekkür ederim ilginize.

Yok bahsim geçmiş tanıştırmak için, hatta onlar beraberken ben arkadaşımla konuştuğumda "iyiyim x var yanımda" falan dediğinde selam söylemeler vsler oluyor.

Hmm.. Öncelikle sizin adınıza sevindim : ) Bakalım nolacak.

Erkeklerde de bilebilseydik iyiydi ya:KK14:

Yani... yaş küçük olsa tamam da, koca adam :KK17:

O konuda da endişeliyim. Yani benim evlilik gibi bir niyetim yok, adam bunca yıl buna göre yaşamış. Benimle bir şey yaşarsa, her ne kadar onun kararı olacak olsa da, tabiri caizse durduk yere yoldan çıkarmış mı olurum...
yok ya ne yoldan çıkarması
30 yaşında adam...bu kadar merhametli yaklalaşma olaya bence :) sen onu gördünmü ya da o seni?

Kazık kadar adam ya.. bir şey yaşamak isterse yaşar, istemezse yaşamaz.. niye sürekli 3 yaşında çocuktan bahseder gibi yazıyorsun ki, yolda çıkarırım falan diye?

Bence bir görüş dene, fikirleriniz uyuşmazsa ayrılırsınız zaten...
Tabii ki kazık kadar adam da işte benim için farklı bir profilde olunca, nasıl desem, fazla naif, fazla safmış gibi yaklaşıyorum sanırım. Hani istemeden kırmayayım falan diye fazla bir nezaket içine girdim.

yok ya ne yoldan çıkarması
30 yaşında adam...bu kadar merhametli yaklalaşma olaya bence :) sen onu gördünmü ya da o seni?
Evet : )

Lütfen bütün kızların intikamı o erkekten alabilirsin bakirliğini bozarak:KK45: Hep onlar mı üzecek kızları...elindeki bu fırsatı değerlendir ve bayrak dikmeye gel yine buraya..En Büyük TÜRKİYE duyan duymayana duyursun:rolleyes:
Başlık açmasın sonra sevgilim beni kullandı iye:KK17::KK53:

Back
X