Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
Selam kk nın güzel ve akıllı kadınları. Size kısaca anlatacagim olayi hemen. 3 yıllık evliyim. Esim dısarıda gözü olan biri degil evcimen bi adamdir öyle dısarı cıkıp gezme olayıda yoktur. Dün iftarımızı dısarıda actik ve o restoranda benim psikologum da vardi. Bizim caprazimizda oturuyordu. Kadini önce taniyamadim esime gösterdim o mu diye esimde bakti ve bilemedim benziyor ama dedi. Sonra ben disari sigara icmek icin ciktim ve cikarkende kadinin yakinindan gecerken dikkatli baktim ewet oydu. Disarda sigarami icerken tabi esimi kesiyordum ve onun kadina bi kac kez baktigini gordum. Dedim ya normalde oyle kimseye bakarken gormedim esimi bu zaman kadar hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime. Neyse sonra esimde restorandan cikinca sordum neden baktin kadina diye. Ben oyle gayri ihtiyari baktim falan dedi hatta kadinin oturdugu masanin bi arkasinda cocuklar vardi omlara bakiyodum falan dedi ama benim canım sıkıldı yinede. Esimi tanirim ama yinede huzursuz oldum acaba ben yokkende bakiyormudur diye ve aklimda dün aksamdan beri bir soru var. Sizce öyle gayri ihtiyari birine bakan adam ya da güzel bi hatun görunce gözü kayan (ama dikkat edin lütfen öyle deli gibi degil gayri ihtiyari bikac kez gözü takilan) karısını aldatirmi?
kendinizle celisiyorsunuz,demossiniz ki guzel bi kiz gorursem ben gosteririm bak die,sonra da diosunuz ki kadina bakti iyi iste yorulmanoza gerek yok artik guzel kadinlsri kendi fark edio demek ki
Ya esinizin kime baktigina yanindayken nasil bakiyorsunuz bana da ogretin bi ben mi beceremiyorum bunu. Yolda elele yürürken esinize yandan mi bakiyosunuz karsidan kizi kesiyo mu diye? Ben baksam bile nereye baktigini anlamiyorum
Bazı kadınlarda şöyle birşey var ; güzel alımlı açık saçık bi kadın görünce kocama ben gösteririm...
Niye ????
Noluyo yani gösterince daha mı özgüvenli oluyorsunuz
Bak seni hiç kıskanmıyorum istediğine bak ohhh herşey serbest bak bakabildiğine ama haberim olsun sakın benden izinsiz bakma
Bak ama elleme yasak
Hangisi ?
''hatta guzel acik sacik bi kiz gorursem ben dürtüp gösteririm esime'' şu cümlenizden sonra ne diyelim ki? açık saçık kızları düşürdüğünüz duruma mı yanayım eşinize dürterek göstermenize mi? Siz dürtüp gösterdiğinizde sıkıntı yok, kendi bakarsa sıkıntı mı yani? pes.