- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
yok sanmiyorum cok cekingen galiba birde yabanci herhalde bana karsi birazda önyargisi vardir kesinAçılır zamanla
bi kiz var cok ii giyiniyor mesela onada bakarken görmüstümHoşlanıyor sanki
yok sanmiyorum cok cekingen galiba birde yabanci herhalde bana karsi birazda önyargisi vardir kesin
oy sagol canim tamam :)Gelip sevdiğini söyleyene kadar sakın kendini kaptırma
2 yıl boyunca adam yanımda heryere geldi benle ama nuh dedi peygamber demedi söylemedi yani yalan oldu.
O yüzden kendini kaptırıp da üzülmeni istemem..
yok yaa :))) olmaz gibiSen açıll
Neden olmasınyok yaa :))) olmaz gibi
bi kiz var cok ii giyiniyor mesela onada bakarken görmüstüm
valla ne yalan soyliim evetAma bakmak var bakmak var bunu bi tek siz anlayabilirsiniz ve ben sizin hislerinizi de merak ettim hoşlanıyor olmasını istiyorsunuz galiba
din ve kültür farki var ya ondan :))Neden olmasın
iyi giyinene hepimiz bakarız yalan yokbi kiz var cok ii giyiniyor mesela onada bakarken görmüstüm
valla ne yalan soyliim evetcok ii bi insana benziyor kötülük yok hic dis görünüsü de tam is adami gibi
hahahahahaha güldüm ya bayagi sagoool :**iyi giyinene hepimiz bakarız yalan yokbence sen açılmak yerine önce bir diyalog kur sonra ilk fırsatta ne tatlısın sen yavrum de çekingen çocuğu iyice utandır sana kalsın
ırka göre özel taktik verilir konu sahibi kooşnereli bu cocuk ona göre taktik vericem
hahahaha hollandayla isvicre karisikırka göre özel taktik verilir konu sahibi kooş
ırka göre özel taktik verilir konu sahibi kooş
hahahaha hollandayla isvicre karisiknereli bu cocuk ona göre taktik vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?