Bakmanız lazım

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Arkadaşlar benimle yaşıt arkadaşım var komşum oda evli hamile sayılı günü var doğum yapacak hesap açmak istemedi size sormami istedi eşi tv izlerken burnuyla oynuyormuş sonra göz göze geldiklerinde gidip elini yikiyormus ama diyorki ya görmediğim zamanlar ne yapıyor elini yikamiyor kesin diyor çok üzgün kendisi bende şaşkınim bilemedim size sormak istedik

Sizin yaşınızı bilmiyoruz ki komşunun yaşını bilelim.
Doğumu yaklaşan hesap açamıyor mu?
Bi adamın temiz olup olmadığını en iyi karısı bilir biz ne diyelim?

Hiç güleceğim yoktu benim hanzo da yapıyor anını burnunu oynuyor elinde toplayıp gidip yıkıyor iğrenç bir durum gerçekten hep söylüyordum burnunu yıka peçete ile al yara olur diye çok şükür ki kurtuluyorum bu hanzodan arkadaşın söylesin burnunu oynarsan yara olur daha çok kabuk bağlar yıka peçete ile kabukları al desin.

Sizin yaşınızı bilmiyoruz ki komşunun yaşını bilelim.
Doğumu yaklaşan hesap açamıyor mu?
Bi adamın temiz olup olmadığını en iyi karısı bilir biz ne diyelim?
Allah aşkına nerelere takiliyorsunuz 26 yaşındayım yaşı ogrendiniz çözümünüz ne ? Hesap açmak istemedi söyledim aktif kullanmam gerek yok dedi ne yapayım yani zorla mı actirayim. Sizin gibiler yüzünden insanlar buraya birşey yazamıyor artık ya.

Hiç güleceğim yoktu benim hanzo da yapıyor anını burnunu oynuyor elinde toplayıp gidip yıkıyor iğrenç bir durum gerçekten hep söylüyordum burnunu yıka peçete ile al yara olur diye çok şükür ki kurtuluyorum bu hanzodan arkadaşın söylesin burnunu oynarsan yara olur daha çok kabuk bağlar yıka peçete ile kabukları al desin.

Bunlar gereksiz detaylar çünkü.

Bende gulsem mı ağlasam mı bilemedim şoka girdim

Özetle kadın hamile ve hormonlar yüzünden üzülecek başka birşey bulamamış

Elini yıkaması yaptığı şeyin iğrençliğini değiştirmiyor maalesef. Keşke elini yıkamayı akıl edeceğine başkalarının yanında burnunu karıştırmamayı akıl etse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…