• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakmaz ki o sana !!!

Bakmaz miyimmmm bakmaz miyimmm.
Ya boyle yazinca :))
Valla ordan nasil gorunuyorum bilmiyorum..
Tam sapik, gozu donmus gibi mi:deli:

Asik mi oldum naptim ya anlamsiz bi mutluluk,manasiz hareketler.
Koca kiz :KK22:
Yok vallahi çok sempatik görünüyor şakacı güler yüzlü bir insan olarak geldin gözüme birde aşşşşıııııkkk

Ya siz ne guzel bir insansiniz. Nasil mutlu oldum anlatamam.:KK200:
Hey gidi gençliğim geldi aklıma, 157 boyundayım, o zaman gözlüklüydüm, makyaj da yapmazdım ama avını asla kaçırmayan bir çita gibiydim :KK70:
Artık eşimle tanıştığım gün nasıl ustalaşmışsam, bu benden kesin bi on dakikaya hoşlanır demiştim ki öyle de olmuş ama seninki kolay lokma değil, spora gidip emek veriyor bu yolda :sampiyon:

Hey gidi gençliğim geldi aklıma, 157 boyundayım, o zaman gözlüklüydüm, makyaj da yapmazdım ama avını asla kaçırmayan bir çita gibiydim :KK70:
Artık eşimle tanıştığım gün nasıl ustalaşmışsam, bu benden kesin bi on dakikaya hoşlanır demiştim ki öyle de olmuş ama seninki kolay lokma değil, spora gidip emek veriyor bu yolda :sampiyon:
:KK45::KK70:

:halay:Güldürdün vallahi
Bende bir buçuk metreden iki cm uzunum
1,92 eşimin boyu kaslı sporcu yüzücü basketçi gitarist
Bende uyuzun önde gideni ama kaptım adamımı :KK53:
Kim demiş olasılıksız bir şey var diye

Olabilir belki etli butlu hatun seviyodur herkes zayif sevcek diye birsey mi var:) belki kiz arkadasi var iyi arastir

O işler hiç belli olmaz. Bana da sürekli bu adamı iyi buldun demeye getiriyorlar.
Pençeledim diyorum ki gercekten o istemiyorken oldurdum 3 yil olacak evliligimiz. Adam benle konuşmuyordu bahaneyle numara istemiştim vermemişti var sen düşün. Şimdi 1 gece evde olmazsam sensiz ev hayat çekilmiyor diye mısralar yazıyor darısı başınızaaa

bi erkek için asla kilo vermem. ama böyle durumlrda özgüvensiz hissediyosan kendin için ver :)
Ablanın söylediği de kırıcı. Kendi fikrini zikrini anlatmış. Herkes herkese bakabilir. Gönül bu yani...

Çocuk için değil de kendi özgüvenin için zayıfla bence.. ben zayıflayınca şişman geçen yıllarıma yanıyorum..

Valla kısmet meselesi. Şunu yapın bunu yapın diyemiycem. Kelin ilaçı olsa başına sürermiş. İnşallah gönlümüze göre olur her şey

Pozitif ol bacım, sürekli bi gülümseme :KK37:
kilo üç günde mi veriliyor, hemen kilo ver demişsiniz :bicak:
O da olur ama o olana kadar elimizdekilerle neler yapabiliriz ona bakmak lazım çünkü adamın gideri varsa alıcısı avını gözlüyor olabilir, yani tek olmayabilirsin. Dur ben kilo verip geliyorum diyene kadar buna yüzüğü takarlar, belli mi olur yaza paketlerler sen de ceyreğe ortak olursun.
Kahve seviyormuş, ilk iş bi frenchpress al, sevdiğin filtre kahve varsa koy kavanoza götür, onun yapımı baya oyalar o çaydanlıkların orda "bana çok geldi sana da koyayım mı? Ne seversin melange mi, ben intense aroma" bilmemne, sonra onun sevdiğini kavanozla "ben de sen söyleyince denemek için aldım çok beğendim zart zurt" bu nerden baksan her gün on dk eder. Nerelisin aaa orayı çok severim, gittim, gitmek isterim lalalala, hep aklında kalacağız ama çok yüklenmek yok. Bunlardan sonra duruma göre öğle yemeği ile yolunu çizersin.
Yeni kıyafetler al bu arada,üstün başın casual olsun, hem kiloyu kapatıyor bu tarz hem de sade şık. Allah yar ve yardımcın olsun :dua:

Benim kocam aşiri yakisikli. Ben guzel olmasam da cok tatli ve sempatik bir kizdim. Kocami ilk gorduyumde bu erkek bu yakisiklilikla bana bakmaz diyodum ama ilk bulusmada evlilik teklifi etti))) Nasil aşik olduysa artik))) Oyuzden o bana bakmaz filan demeyin. Bu isler kismet isi ...

Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunce :rolleyes: boyleyim.

Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamam :KK28: hani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.:KK45:
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm:KK23:

Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.

Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi:KK61:

Kk hatunlari ne dersiniz En Büyük KK
Olumlu dunya beya.dene sansini.olmazsada bir daha nerde gorcen salla gitsin:KK49:

Erkekler için öncelik dış görünüş sonra ic. Öyle değil midir zaten, eğer tipini begenirse o kadının içini tanımaya çalışır. Maalesef.

Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamam :KK28: hani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.:KK45:

Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Resmen yikildim.

Evlenirken 110 kiloydum boyum 1.58 sen düşün halimi eşim de gayet fitti! Gerçek aşk görselliğe bakmaz.. hani derler ya “dış görünüş benim için önemli” hehh işte o külliyen yalan dış görünüşü senden daha güzel birini bulduğu anda terkedilirsin, aldatılırsın... kalbini sevebilecek huyunu suyunu sevebilecek bi adamsa hiç düşünme yürü hatta koş :)

• Beğen
Reactions: KV_

Resmen yikildim.

Ablan da yanlış düşünüyor. Kimin gozunden kim güzel gözükecek bilemeyiz.

Şimdi hayalimde az etli butlu tontik beyaz tenli kızıl saçlı bir hatun belirdi nedense :KK70:

Back
X