Bakmaz ki o sana !!!

bende kendimden örnek vermek isterim.
ben memur bir babanın ev hanımı bir annenin düzene alışkın düzen seven kendi halinde geniş çevre sevmeyen duygusal sakin lisans mezunu kızı .
o annesi babası sürekli bi işlerde çalışmış çalışmadığı zamanlarda onla ilgilenmemiş eğitmemiş.parayı seven cahil kurnazlığı olan bir ailede yetişmiş önlisans okumuş aöf işletmeyi 4 seneye askerlik için tamamlayan. damda kendi hastalıkları ile ilaçsız mücadele eden mikroplara direnci fazla bugün bulduğunu bugün yiyen herkese laf yetiştiren kendinden ailesinden kısıp (resmen aç bırakıp)millete veren.numune oğlu.
burda çemkire çemkire 4.senemizdeyiz.bir de çocuk yapıyorum.bu tuhaf evliliğime.

Benim esimde anlattigin tipte
Anne tarafi alman baba tarafi slav, zaten omru sporla gecmis.
Sanirim benim icinde ayni seyi derler, kizin isvesi cilvesi yok diye... ama yanina yakisirim, benimle top gibi oynar, kaldirir cevirir eger buker minnak biseyim yaninda.
Bizde de ikna eden o oldu, o zamanda sordum neden ben diye
Halbuki ulkesi tastan gecilmiyor , kadinlar iri miri ama cok guzeller.
Dedigin gibi nasip demek ki.
23 yasinda okul bittigi gibi evlendim ustelik( erasmusla gittigim ulkede tanismistik)
8 yil bitti..
Ki ben asla ve asla yabanciyla evlenmem derdim bi asker kizi olarak.
Nasip iste.
Evli misin bilmiyorum ama degilsen tez zamanda gonlunce biri olsun dilerim

Şişmansanız bakmaz tabiki ama yapılı olmak başka bi şey o Zaman bakabilir. Kimse şişman bir eş hayali kurmaz yada sevgili. Not ben de şişmanım

ay cehaletimi mazur görün ama profil fotoğrafınızdaki siz misiniz?

Spor yapan kişiler yağ ve kiloya aşırı hassas olabiliyor benim eşim gibi. Gram kilo alsam hemen farkeder. Böyle adamlar şişman kadınları tercih etmiyor. Ancak şişman hanımların hem yüzleri çok güzel oluyor hem de enerjileri.

Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada
Ben de vejeteryanim. Et yemiyoruz ama pastayı böreği gömüyoruz ya da gömüyorum diyeyim. Ben kalori saymayla istediğim kiloya geldim canım. Fatsecret diye bir uygulama var ya da web üzerinden diyetarkadasim.com a girebilirsin. Kalori takibi süper bir şey hiç diyet yaptığını hissetmiyorsun bile. Her şey gönlünce olsun.

Şansını dene ne kaybedersin ?

Tabiki fizikte etki eder. Fizigi begenmeyen kafadan direk bu ihtmali yok eder. Boyunuz ve kilonuz kac

Canisi o isler hic belli olmuyor.
Ben 1 58 boyunda minnak bir kadinim. Universitede cok Uzun erkeklerin yazmisligi var.
Esim 183 Mu ne. Aramizda 30 cm var.
Sarisin Mavi gozlu, yapili.
Ben hoslaniyordum Bana bakmaz ozguvensizligimden dedigim lafti.
Neler neler cektirdim adama yani. Bu isler hic belli olmaz.

Sizde de tuhaflik var demek ki.

Hayr, ben degilim
Belki de yazdigim yanlis anlasilmistir, kilolu biri degilim, eşimle tanistigimda 55 kiloydum, cirkin de degilim, sadece esimle mukayesede o daha cok dikkat cekiyo
fotoğraftaki sizseniz daha nasıl güzel olacaksınız, diyecektim. ama siz o kızdan daha güzelsinizdir

Ben evlenmeden once derdim ki hicbirsey istemem esim zayif olsun yeter. Ve birgun karsima biri cikti asiri kilolu bakimsiz. Ama zekasiyla gorusleriyle beni oyle bir etkiledi ki hayran oldum. Hayranligim aska dönüştü. Sokakta zayif kadinla kilolu erkek görsem ayy yazik kadina su adami nasil midesi aliyorsa derdim. Ve bunlari soyleyen ben 4 yildir kilolu bir adamla ayni yatakta yatiyorum ve her gece iyi ki varsin diye sarilip opuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…