Soyle diyeyim panpacim, safkan Alman erkekleri:) toparlak suratli falan oluyor cok cekici degil bence ama bu eleman vucut yapisi Alman uzun boylu, kasli vs, yuz guzelligi Slav :) Almanlar daha toparlak suratli, bu elemanin yuzu nasil diyeyim daha mi zayif, daha mi koseli desem daha bir maskulen yani eleman Hanslarin da guzeli
Valla kankacim benim bir arkadasim yeni evlendi. O da PhD deyken Italyan bir elemanla tanisti. Gecende dugun fotograflarina bakiyordum, bu ne ya damat sirf sactan kildan olsuusyor dedim. Ofis arkadasim kadin da biraz patavatsiz, damadin gozleri cok guzel, uzun boylu, yakisikli o kiza fazla bile dediEleman boylu poslu dediler ben pek begenmedim ya neyse, kiz kisa boylu, zayif oyle bir isvesi cilvesi numarasi da yok siradan bir kiz. Bence bu is safi ksimet, sans. Etrafimda ne guzel kadinlar var evlenmek isteyip evlenemeyen.
ya çok tatlısın. bence şansını dene, en azından içinde kalmaz bakmazsa da kendi kaybederBakar mi,sen siskosun arkadas kalalim der mi ya. Oyle demez de aklindan o mu geciyodur.
ay cehaletimi mazur görün ama profil fotoğrafınızdaki siz misiniz?Benim kocam aşiri yakisikli. Ben guzel olmasam da cok tatli ve sempatik bir kizdim. Kocami ilk gorduyumde bu erkek bu yakisiklilikla bana bakmaz diyodum ama ilk bulusmada evlilik teklifi etti))) Nasil aşik olduysa artik))) Oyuzden o bana bakmaz filan demeyin. Bu isler kismet isi ...
Ben de vejeteryanim. Et yemiyoruz ama pastayı böreği gömüyoruz ya da gömüyorum diyeyim.Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada
Şansını dene ne kaybedersin ?Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunceboyleyim.
Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.
Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi
Kk hatunlari ne dersiniz
Tabiki fizikte etki eder. Fizigi begenmeyen kafadan direk bu ihtmali yok eder. Boyunuz ve kilonuz kacHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Resmen yikildim.
Kk hatunlari ne dersiniz
bende kendimden örnek vermek isterim.
ben memur bir babanın ev hanımı bir annenin düzene alışkın düzen seven kendi halinde geniş çevre sevmeyen duygusal sakin lisans mezunu kızı .
o annesi babası sürekli bi işlerde çalışmış çalışmadığı zamanlarda onla ilgilenmemiş eğitmemiş.parayı seven cahil kurnazlığı olan bir ailede yetişmiş önlisans okumuş aöf işletmeyi 4 seneye askerlik için tamamlayan. damda kendi hastalıkları ile ilaçsız mücadele eden mikroplara direnci fazla bugün bulduğunu bugün yiyen herkese laf yetiştiren kendinden ailesinden kısıp (resmen aç bırakıp)millete veren.numune oğlu.
burda çemkire çemkire 4.senemizdeyiz.bir de çocuk yapıyorum.bu tuhaf evliliğime.
Hayr, ben degilimay cehaletimi mazur görün ama profil fotoğrafınızdaki siz misiniz?
fotoğraftaki sizseniz daha nasıl güzel olacaksınız, diyecektim. ama siz o kızdan daha güzelsinizdirHayr, ben degilim
Belki de yazdigim yanlis anlasilmistir, kilolu biri degilim, eşimle tanistigimda 55 kiloydum, cirkin de degilim, sadece esimle mukayesede o daha cok dikkat cekiyo
Malesef o kiz kadar guzel degilim. Guzel sozleriniz icin de cok tesekkur ederim, cok guzel kalbiniz varfotoğraftaki sizseniz daha nasıl güzel olacaksınız, diyecektim. ama siz o kızdan daha güzelsinizdir
Ben evlenmeden once derdim ki hicbirsey istemem esim zayif olsun yeter. Ve birgun karsima biri cikti asiri kilolu bakimsiz. Ama zekasiyla gorusleriyle beni oyle bir etkiledi ki hayran oldum. Hayranligim aska dönüştü. Sokakta zayif kadinla kilolu erkek görsem ayy yazik kadina su adami nasil midesi aliyorsa derdim. Ve bunlari soyleyen ben 4 yildir kilolu bir adamla ayni yatakta yatiyorum ve her gece iyi ki varsin diye sarilip opuyorum :)Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Resmen yikildim.
Kk hatunlari ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?