Bakmaz ki o sana !!!

adam belki etli seviyordur bilemezsin ,

bende erkegın etlisini biraz göbeklisini severim

Buna benzer bi olay geçen sene başıma gelmişti işyerime gelen bi çocuktan aşırı hoşlanmıştım içimden demiştim bakmaz ki bu bana. Sonra bi şekilde diolog kurduk. Faceden yazıştık o bakmaz ki bu bana dediğim çocukla birbirimize aşık olduk. Yani demem o ki niyet okuma kendine şans ver.

Kilo ver diyenlere kulak asma. Kilon sağlığına engel değilse illa 36-34 beden olman gerekmiyor. Güzelliği kalıplara sokmazsın. Geçen 44 (tahmini) beden bir kadın gördüm. Hayatımda gördüğüm en güzel ve seksi kadınlardan biriydi. Büyük beden mankeniymiş. Allahım o ne özgüven o ne bakışlar. Yani kendini seksi ve güzel hissettiği o kadar belli ki ettafını da etkiliyor. Yani güzelliğin rengi bedeni vs olmaz. Özgüvenli kadın güzeldir. Kafalar anlaşırsa aşk olur... bu tabular yıkıldı artık.

Dış gorunuş önemli bana göre, herkese göre önemli bence ama unuttugumuz birsey var ki güzellik göreceli bir durumdur.
Herkes 34 bedeni begenmez. Özellikle kilolu veya aşiri kilolu kızlari tercih eden ve arayanlari biliyorum. Bu da bir beğenidir ve herkes bir sekilde dış gorunuşe bakar ama diş gorunuste aranilan özellikler herkes için farklidir. Evlilik için sadece "iyi biri, huyu suyu guzel biri" olmak yetmez içinde tutku, beğeni de barindirmali. Ev arkadasi olmayacaksaniz...

Dış gorunuşe dikkat ediyorum diye eşimi aldatmadim ve aldatmayi düşünmem. Dis gorunuse bakmak demek her yakisikli veya guzel kisiyle birlikte olmak demek degildir. Öyle olsa evlenmeyi dusunmezdim. Ama kalkip eşim asiri kilo alsa bunu normal bulup seni her halinle begeniyorum demezdim uyarirdim. Zaten eşim kendine dikkat etmeyecek biri degil. Saglikla ilgili olmadikca öyle bir durum yaşanmaz.
Ha ayrica bazilari "bu bana bakmaz" diyebilecek kişileri hayatlarinda ister cunku cok güzel bir kız için belkide o adam siradan biriyken, konu sahibi gibi dusunen kadinlarin gözünde ayni adam nimet gibi görülür. :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamin zevkini bilmiyoruz ama sen tontis oldugun icin olmaz diy2 bisey yok millet ne tiplerle birlikte oluyor ablada kestirip atmis hemen ama mesela bu sevincinde gaziyla diyet falan yapip biraz zayıflarsan kendine guvenin daha cok olur

ay fiona kilo ver sen de kurtul bizde zaten aşırı bi kilon yok, bi 10 kilo ver şu özgüvenin yerine gelsin.

Bakmaz o sana'lara da inanma, hikaye onlar.

böyle konularda insanların gelip kocam şöyle fit böyle fit diye övmesi, sonra nasıl kaptım adamı diye böbürlenmesi... valla bravo ne diyelim hanımlar çok büyük bi iş başarmışsınız.
birinin 158 boya 110 kiloydum ama kocam fitti demesi... sağlık denen kavramın varlığından haberdar değil sanırım kimse.

konu sahibi senin boy ve kilonu bilmiyorum. 34 beden olmak zorunda değilsin ama sağlıksız bi durum varsa kendin için kilo vermelisin.

onun dışında her şey kilo değil. adam belki beğenir belki beğenmez.

Umudunu kaybetme tatlım hiç belli olmaz bu işler. Ben imkansız dediğim adamla 8 yıl sonra evlendim. Pes etme bol bol dua et

Ah su kilolar.
Olmadik zamanlarda sorun olur boyle
Ama olsun
Sen ufaktan yaklas belki o da seni begenir neden olmasin?

Kaç kilosun ki?fazladan 10-15 kilo fazla pek farketmez ama 40-50kilo farkedebilir.

fit bi adamin karsisindakinin de fit olmasini beklemesi genelde gorulen bir durum. umitlerini yikmak istemem tatlim, ama kendinden cok emin tavrinla davranisinla adami etkileyeceksin, ve adamdan bir kivilcim enerji almadan dahada cok bel baglamayacaksin.

ben platonik olaylari cok tehlikeli buluyorum, gereksiz buluyorum. once bi emin olmaya calis biraz sonra kaptir kendini emi?

Belki o da tontiş seviyordur demek geldi içimden ama adam bu konularda dikkatli demekki,kaslı,fit diyorsun:) ama aşk işte bazen gözün görmez ya bişeyi belkki öyle olur adam kimbilir.. ama sen yinede dikkat et derim,kilo başa bela.

Valla ne yakışıklıların yanında ne hatunlar görüyoruz, kimseyi yargıladığımdan değil ama az çok içimizden geçiyor nasıl bakmış bu buna diye. Her zaman inandığım bir şey var ''yüzü güzele kırk günde doyulur da, huyu güzele kırk yılda doyulmaz''. Demek ki o çooook yakışıklı erkeklerin bile karşısında ki kadında bulduğu bir şeyler var. Sende öyle düşün

şimdi sizi kırmak istemem asla kusura bakmayın önce ama çocuk önce size arkadaş gözüyle bakıp sonradan karakterinize kalbinize aşık olabilir yani bunlar olağan şeyler belki kilolu olanlardan hoşlanıyor da olabilir ama öncelikle balık etli misiniz kilolu mu ikisi çok farklı balık etli olmak iyidir mesela ama kilolu olmak gerçekten iyi değil giydiğiniz kıyafet zor yakışır dünya güzeli de olsanız sağlıklı spor yapan biri için ilk başta sağlıksız olduğunuz izlenimi oluşturur kimse aaa kilolu demekki sağlıksız demez bunu bilinç altı oluşturur eğer verebiliyorsanız önce kendiniz için kilo verin dal gibi olmaya gerek yok göbek sarkık kollar insanı kötü gösterir spora başlamak istediğinizi söyleyin laf arasında size yardımcı olmayı teklif ederse birlikte sürekli vakit geçirme imkanınız olur

Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada
:) çok tatlı anlatmışsın içinde ki kıpırtılar hiç bitmesin... seni cuma zayıflama takımlarından birine alalım hemen başlamalısın bir yerden

Bence hemen acilma. Bir yandan muhabbete devam et, bir yandan da kilo vermeye başla

Ahaahhh aynı Deliha gibi. 1 haftada spora alisirsin. En kotu ihtimalle iyi bir fizigin olur. Bence kesin beraber spora gidin, beslenme taktikleri al, evet.

ben 14 yaşındayken az balıkk etliydim tombiştim hala da öyleyim
Neyse 16 yaşında amanın bir yakışıklı bir yakışıklı biri geldi mahalleye kendisi lise ben ortason dayım... Arkadaşlarım felan dört dönüyor kendisi de pek bir kuğul takılıyordu kimseye bakmaz konuşmaz kendi halindeydi...
Bende biraz çocukça davranarak arkadaşlarıma ben aşık oldum bakmayın ona dedim ama ne bileyim ayılıp bayılarak aşık olacağımı ölüyordum resmen... Ama arkadaşlarım bakmaz sana dediler ben bir süre plotonik gölge gibi takip ettim onu

Sonra ne mi oldu o şimdi benim kocammm 18 martta 13. Senemizi kutladık

İnşallah sizin de sonunuz mutlu biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…