- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Buna benzer bi olay geçen sene başıma gelmişti işyerime gelen bi çocuktan aşırı hoşlanmıştım içimden demiştim bakmaz ki bu bana. Sonra bi şekilde diolog kurduk. Faceden yazıştık o bakmaz ki bu bana dediğim çocukla birbirimize aşık olduk. Yani demem o ki niyet okuma kendine şans ver.Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunceboyleyim.
Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.
Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi
Kk hatunlari ne dersiniz
Evlenirken 110 kiloydum boyum 1.58 sen düşün halimi eşim de gayet fitti! Gerçek aşk görselliğe bakmaz.. hani derler ya “dış görünüş benim için önemli” hehh işte o külliyen yalan dış görünüşü senden daha güzel birini bulduğu anda terkedilirsin, aldatılırsın... kalbini sevebilecek huyunu suyunu sevebilecek bi adamsa hiç düşünme yürü hatta koş :)
Adamin zevkini bilmiyoruz ama sen tontis oldugun icin olmaz diy2 bisey yok millet ne tiplerle birlikte oluyor ablada kestirip atmis hemen ama mesela bu sevincinde gaziyla diyet falan yapip biraz zayıflarsan kendine guvenin daha cok olurHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Resmen yikildim.
Kk hatunlari ne dersiniz
şimdi sizi kırmak istemem asla kusura bakmayın önce ama çocuk önce size arkadaş gözüyle bakıp sonradan karakterinize kalbinize aşık olabilir yani bunlar olağan şeyler belki kilolu olanlardan hoşlanıyor da olabilir ama öncelikle balık etli misiniz kilolu mu ikisi çok farklı balık etli olmak iyidir mesela ama kilolu olmak gerçekten iyi değil giydiğiniz kıyafet zor yakışır dünya güzeli de olsanız sağlıklı spor yapan biri için ilk başta sağlıksız olduğunuz izlenimi oluşturur kimse aaa kilolu demekki sağlıksız demez bunu bilinç altı oluşturur eğer verebiliyorsanız önce kendiniz için kilo verin dal gibi olmaya gerek yok göbek sarkık kollar insanı kötü gösterir spora başlamak istediğinizi söyleyin laf arasında size yardımcı olmayı teklif ederse birlikte sürekli vakit geçirme imkanınız olurHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Resmen yikildim.
Kk hatunlari ne dersiniz
:) çok tatlı anlatmışsın içinde ki kıpırtılar hiç bitmesin... seni cuma zayıflama takımlarından birine alalım hemen başlamalısın bir yerdenAyy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada
Ahaahhh aynı Deliha gibi. 1 haftada spora alisirsin. En kotu ihtimalle iyi bir fizigin olur. Bence kesin beraber spora gidin, beslenme taktikleri al, evet.Bademcicegi
Senin gibi olmak istiyorum diyecegime senin olmak istiyorum derim tovbe
Cocuk hayatinin sokunu yasar
Ben onla spora gidersem ben rezil ben iptal. Ben daha popomu kaldirana kadar o dumbellari indirir kaldirir,kendimi onunla sporda dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?