• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakmaz ki o sana !!!

Göz görür Gönül sever derler ...
Tontişlikten kasıt ne ?
80 üzeriyse kilo ver özgüvenin gelsin .
Kimin kimi niye sevdiği belli de olmuyor hoş ..
Çok yakışıklı erkeklerin yanında vasat tipleri de görüyoruz ..
Şans işi galiba bilemedim ..

Birincisi iş yerinde bir çocuğa (ki sanırım sizin iş yerinde çalışmaya başladı) hemen palaspandıras bu kadar kaptırma kendini... Biliyorum gönül bu ama önce bir sakinleş... Olacağı varsa da olduramayacak hatalar yaparsın.

Önce bir sevgilisi vs var mı diye öğren, ama bunu da instagramdan falan değil arkadaş olarak öğren. Bizim bi tanıdığımız evli barklı adam, karısı ile de mutlu ama karı-koca prensip gereği hesaplarına birlikte foto koymuyorlar. Görsen bekar sanırsın mesela.

İkincisi abla sözü ile kuyuya inilmez :D ablalar artık koruma içgüdüsü mü diyelim yoksa kıskançlık mı :P genelde "bu sana bakmaz" "o senle dalga geçiyor" "şu senle ciddi değil" yorumlarını çok sık yaparlar. Bunu neden yaptıkları tarihte dahi henüz çözülemedi :cool:

O yüzden önce gerçek hayatta araştır sonra harakete geç. Ve bunu da işini riske atacak şekilde yapma :KK20:

Hadi daha yazışırız :KK36: çok tatlısın, o yüzden biz de heyecanlandık şimdi :KK17:

Yakışıklı adamlar genelde bakımlı gösterişli hatunlarla gezerler , tam tersi özellikteki hatunlarla da nikah masasına otururlar.

Çok nadirdir çok yakışıklı erkeklerin ve çok güzel hatunların bir evi paylaştıkları.

Şansını dene.

birincisi niye bu kadar büyütüyorsunuz göznüzde altı üstü sen ben gibi yiyen uyuyan s..an bi insan o da işte...Bu adam dış görünüşüne önem veriyorsa belki geçmişinde incitici şeyler yaşamıştır ve onun üzerine böyle olmuştur yani dışında güçlü ama içinde yaralı bi adam olabilir.Onu görünce hebelle hebeelee olmaa,cool ol ;sesin titremesin kendinden emin görün,onu görünce heyecanını gizle,işiyle gücüyle meşgul gizemli kız rolü oyna hep işe yarar ...

Hanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunce :rolleyes: boyleyim.

Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamam :KK28: hani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.:KK45:
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm:KK23:

Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.

Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi:KK61:

Kk hatunlari ne dersiniz En Büyük KK
Bence her şey genellikle fizik. Hadi hasbelkader şimdi başladı 10 vakte kadar yine fizik bir şekilde fizik yani

valla 48 kiloyum sürekli sporla uğraştığım için fit bir fiziğim var güzel bir kızım kendimi de beğenirim özgüven tavan :D ama olay hiç öyle değil yani çalıştığım kurum da iki arkadaşım var biri artık obezite sınırına dayandı özellikle hamile kaldıktan sonra valla ikisinin de kocaları süper yakışıklı fit çocuklar ben öle boş boş oturuyorum kısmet meselesi bu işler hiç öle bana bakmaz die düşünme yane :)

Bence bu iş şans
Bu buna bakmaz diyeceğ tonla çift var kadın olsun erkek olsun
PhD ofis arkadaşım gayet tabak suratlıydı:olamaz: üstüne başına da para harcamamak için çok özen göstermezdi. Kafa kızdı ama zeki ve eğlenceliydi. Biriyle nişnlıyken başka bir tane daha buldu şimdi 2 adam da ağzının içine bakıyor beni seçsin diyeo_O adamlar da boş beleş değil yani 2 numara yarı Slav yarı alman çok yakışıklı, 1 numara Cambridge PhD Yale postdoc. Bilemedim açıkçası neden bu üçkağıtçı hatunun peşindeler başka kadın mı yok:kızgın:

Çok kaptırmışsınız hemen kendinizi öyle bir iki konuştunuz da bir keresi uzundu falan diye öyle hayaller kurmanız abartı biraz ortak şeyler falan hemen nasıl anladınız fiziksel özelliklerden ziyade anlaşabilmek önemli. Gözlemleyin beklemede kalın tanımaya çalışın ama illa olsun da etsin gibi bir beklentiye girmeyin sonra hayatında biri olur falan üzülürsünüz

Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamam :KK28: hani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.:KK45:

Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Resmen yikildim.

ben olsam çoktan diyete başlamıştım:KK53:

Bence bu iş şans
PhD ofis arkadaşım gayet tabak suratlıydı:olamaz: üstüne başına da para harcamamak için çok özen göstermezdi. Kafa kızdı ama zeki ve eğlenceliydi. Biriyle nişnlıyken başka bir tane daha buldu şimdi 2 adam da ağzının içine bakıyor beni seçsin diyeo_O adamlar da boş beleş değil yani 2 numara yarı Slav yarı alman çok yakışıklı, 1 numara Cambridge PhD Yale postdoc. Bilemedim açıkçası neden bu üçkağıtçı hatunun peşindeler başka kadın mı yok:kızgın:

eğlenceli olduğu için olabilir bence benim kızkardeşim de çok espirilidir o kadar hoş adamlar onunla ilgileniyor ki,şuanki sevgilisi ağzının içine bakıyor,bizim onunla mizahımız benzer eşim de yıllar sonra buna aşık oldugunu söylemişti,tee fi tarihinden beri eşimle oldugum için başka kimseyle tecrübem yok,o yüzden başkasını bulabilir miydim emin değilim,beni tek alan yine de o mu olurdu bilmiyorum:rolleyes:

Bu işler belli olmuyor.örnek vereyim çevremden.arkadaşım erkek 74 kilo boyu 1.80-85 arası hoş bir çocuk.kız arkadaşı 1.65 civarı 75-80 kilo falan kız mavi gözlü,güzel değil ama sempatik.çok yakışıyorlar bence.3-4 yıldır birlikteler ve çok mutlular bu yaza düğün var kısmetse:halay:başka bir arkadaşım 23 yaşında 45 kilo 1.67 falan.aşırı zayıf kız arkadaşı 31 yaşında 80 kilo 1.65 boyunda bir tane 9 yaşında çocuğu var,ağır psikolojik rahatsızlıkları var.çocukla 2 yıldır birlikteler gözünün içine bakıyor.yani demek istediğim kilo,dış görünüş uyumu şart değil.olacağı varsa olur ama dış görünüş ilk hoşlanma aşamasında önemlidir.o aşamayı geçerseniz sonrası aranızdaki uyuma bağlı.

Bence bir an önce diyet spor başla. Zaten çok sekersin her türlü sana kurban olsun o:) Diyet spor şart ama:)

Bence bu iş şans

Benim yasadigim ulke silme slav ve alman dolu..
Ingiliz olana yorum yapamam ama slav erkegi dis gorunuse degil farkli seylere odaklanir, kadinda en onem verdikleri konu da yatak performansidir:olamaz:
Benim esimde slav- alman karisimi bu arada.
Esimin yakin arkadasinin esi gercekten guzel bi kadin, cok guzel ama inanilmaz iri, adam da bi o kadar zayif.( ikisi de slav)

Yanyana durunca insan gozunu kanatsalar da ben omrumde boyle ask gormedim.:KK200:
Bi kere evlerine gittigimde kadin kocasi icin cektirdigi profesyonel ciplak fotograflarini gostermisti, utanctan goz ucuyla baktim.
Takvim album vs yaptirmis.
Yatak odalarini donatmis o fotograflarla:olamaz:
Bende 34-36 beden arasi isvesiz cilvesiz bi tip:kızgın:
Millet adamlari boyle elinde tutuyor.

Benim yasadigim ulke silme slav ve alman dolu..
Ingiliz olana yorum yapamam ama slav erkegi dis gorunuse degil farkli seylere odaklanir, kadinda en onem verdikleri konu da yatak performansidir:olamaz:
Benim esimde slav- alman karisimi bu arada.
Esimin yakin arkadasinin esi gercekten guzel bi kadin, cok guzel ama inanilmaz iri, adam da bi o kadar zayif.( ikisi de slav)

Yanyana durunca insan gozunu kanatsalar da ben omrumde boyle ask gormedim.:KK200:
Bi kere evlerine gittigimde kadin kocasi icin cektirdigi profesyonel ciplak fotograflarini gostermisti, utanctan goz ucuyla baktim.
Takvim album vs yaptirmis.
Yatak odalarini donatmis o fotograflarla:olamaz:
Bende 34-36 beden arasi isvesiz cilvesiz bi tip:kızgın:
Millet adamlari boyle elinde tutuyor.

Soyle diyeyim panpacim, safkan Alman erkekleri:) toparlak suratli falan oluyor cok cekici degil bence ama bu eleman vucut yapisi Alman uzun boylu, kasli vs, yuz guzelligi Slav :) Almanlar daha toparlak suratli, bu elemanin yuzu nasil diyeyim daha mi zayif, daha mi koseli desem daha bir maskulen yani eleman Hanslarin da guzeli:olamaz::KK48:

Valla kankacim benim bir arkadasim yeni evlendi. O da PhD deyken Italyan bir elemanla tanisti. Gecende dugun fotograflarina bakiyordum, bu ne ya damat sirf sactan kildan olsuusyor dedim. Ofis arkadasim kadin da biraz patavatsiz, damadin gozleri cok guzel, uzun boylu, yakisikli o kiza fazla bile dedi:olamaz::olamaz::olamaz: Eleman boylu poslu dediler ben pek begenmedim ya neyse, kiz kisa boylu, zayif oyle bir isvesi cilvesi numarasi da yok siradan bir kiz. Bence bu is safi ksimet, sans. Etrafimda ne guzel kadinlar var evlenmek isteyip evlenemeyen.

Resmen yikildim.

Nasipte varsa bakar canim hersey diş görünüş değil. Bende zayıf minyonum benim kardeşim de eşimi düğünde ilk gördüğünde sürekli abla bu cocuk ikide bir sana bakıyo diyodu annemde duydu kardeşimi ve (belkide evlenmem icin erken olduğunu düşündüğü icin aklıma girmesin diye) o bakmaz ablana onun sevgilisi vardir demisti ve sevgiliside eside ben oldum. Bu yuzden olumsuz konusan herkese kulak tıka hayirlisini iste :süslü:

Bu işler karışık işler
Kim kime bakar hiç belli olmaz

Bi kız düşün
Özgür kız modunda
Kot şort gömlek spor ayakkabı takılan
Eşofman kızı :)
Kafasına esince şehir değiştiren
Evinin duvarlarının her bi duvarını farklı duvar kağıdı ile döşeyen

Bi adam düşün
Takım elbise adamı
Düzen takıntılı
Arabası bile hep fabrikadan çıkmış gibi
Biraz ağır abi denenlerden
Hayatının bir yıllık planını belirleyerek hareket eden

Kiminle tanıştırsalar kızın tarafıda erkeğin tarafıda siz olmazsınız , o sana bakmaz , bu iş yürümez cümlelerini duyan bir çift

7 yıldır beraber 4 yıldır evliyiz :))

Soyle diyeyim panpacim, safkan Alman erkekleri:) toparlak suratli falan oluyor cok cekici degil bence ama bu eleman vucut yapisi Alman uzun boylu, kasli vs, yuz guzelligi Slav :) Almanlar daha toparlak suratli, bu elemanin yuzu nasil diyeyim daha mi zayif, daha mi koseli desem daha bir maskulen yani eleman Hanslarin da guzeli:olamaz::KK48:

Valla kankacim benim bir arkadasim yeni evlendi. O da PhD deyken Italyan bir elemanla tanisti. Gecende dugun fotograflarina bakiyordum, bu ne ya damat sirf sactan kildan olsuusyor dedim. Ofis arkadasim kadin da biraz patavatsiz, damadin gozleri cok guzel, uzun boylu, yakisikli o kiza fazla bile dedi:olamaz::olamaz::olamaz: Eleman boylu poslu dediler ben pek begenmedim ya neyse, kiz kisa boylu, zayif oyle bir isvesi cilvesi numarasi da yok siradan bir kiz. Bence bu is safi ksimet, sans. Etrafimda ne guzel kadinlar var evlenmek isteyip evlenemeyen.
bende bunu merak ediyorum bakıyorum güzel,bakımlı arkadaşlarım sevgilisi olsun istiyor,evlenmek istiyor.yeşil ışık da yakıyorlar ama onların olmuyor:KK64:Allah isteyen herkese nasip etsin bence isteyipde olmaması insanın psikolojisini etkiliyor.sırf bu yüzden ağlayıp duran arkadaşlarım var.

lisede bi çocuktan hoşlanmıştım görüştüğü bir kızarkadaşıda yoktu ama kendime göre çok fazla yakışıklı gelmişti.bir ay sonra bi kızla çıkmaya başladı benim yarım kadar ve kilolu her gün şok oluyordum bu çocukla bu kız nasıl olur bu kız kendine nasıl yakıştırdı diye ama oluyormuş:dondurma:

Back
X