- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence her şey genellikle fizik. Hadi hasbelkader şimdi başladı 10 vakte kadar yine fizik bir şekilde fizik yaniHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Hayatimda ilk kez boyle oluyorum. Icim kipir kipir, gorunce eriyorum bitiyorum.
Onu gorunceboyleyim.
Bi kac kez konusma firsati da buldum. Biri baya uzun surdu.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Amaaaa ben tontik bi hatunum. Etli butluyum. Kendi cok fit, kasli
Neler yaziyorum Allahimmm
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.
Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi
Kk hatunlari ne dersiniz![]()
ben olsam çoktan diyete başlamıştımHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Cok tatli,nazik. Bir de ortak yaptigimiz seyler de varmis. Nasil mutlu oldum anlatamamhani bazen olur ya distan begenirsiniz de konusunca her sey ucar gider, oyle olmadigina inanamiyorum. Hatta daha da manyaklastim.
Simdi ben boyle kendi kendime bi hallerdeyim. Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Resmen yikildim.
Bence bu iş şans
Bu buna bakmaz diyeceğ tonla çift var kadın olsun erkek olsun
PhD ofis arkadaşım gayet tabak suratlıydıüstüne başına da para harcamamak için çok özen göstermezdi. Kafa kızdı ama zeki ve eğlenceliydi. Biriyle nişnlıyken başka bir tane daha buldu şimdi 2 adam da ağzının içine bakıyor beni seçsin diye
adamlar da boş beleş değil yani 2 numara yarı Slav yarı alman çok yakışıklı, 1 numara Cambridge PhD Yale postdoc. Bilemedim açıkçası neden bu üçkağıtçı hatunun peşindeler başka kadın mı yok
![]()
Bence bu iş şans
Bu buna bakmaz diyeceğ tonla çift var kadın olsun erkek olsun
PhD ofis arkadaşım gayet tabak suratlıydıüstüne başına da para harcamamak için çok özen göstermezdi. Kafa kızdı ama zeki ve eğlenceliydi. Biriyle nişnlıyken başka bir tane daha buldu şimdi 2 adam da ağzının içine bakıyor beni seçsin diye
adamlar da boş beleş değil yani 2 numara yarı Slav yarı alman çok yakışıklı, 1 numara Cambridge PhD Yale postdoc. Bilemedim açıkçası neden bu üçkağıtçı hatunun peşindeler başka kadın mı yok
![]()
Benim yasadigim ulke silme slav ve alman dolu..
Ingiliz olana yorum yapamam ama slav erkegi dis gorunuse degil farkli seylere odaklanir, kadinda en onem verdikleri konu da yatak performansidir
Benim esimde slav- alman karisimi bu arada.
Esimin yakin arkadasinin esi gercekten guzel bi kadin, cok guzel ama inanilmaz iri, adam da bi o kadar zayif.( ikisi de slav)
Yanyana durunca insan gozunu kanatsalar da ben omrumde boyle ask gormedim.
Bi kere evlerine gittigimde kadin kocasi icin cektirdigi profesyonel ciplak fotograflarini gostermisti, utanctan goz ucuyla baktim.
Takvim album vs yaptirmis.
Yatak odalarini donatmis o fotograflarla
Bende 34-36 beden arasi isvesiz cilvesiz bi tip
Millet adamlari boyle elinde tutuyor.
Nasipte varsa bakar canim hersey diş görünüş değil. Bende zayıf minyonum benim kardeşim de eşimi düğünde ilk gördüğünde sürekli abla bu cocuk ikide bir sana bakıyo diyodu annemde duydu kardeşimi ve (belkide evlenmem icin erken olduğunu düşündüğü icin aklıma girmesin diye) o bakmaz ablana onun sevgilisi vardir demisti ve sevgiliside eside ben oldum. Bu yuzden olumsuz konusan herkese kulak tıka hayirlisini isteHanimlar calistigim yere bir cocuk geldi.
Onu gorunceboyleyim.
Resmen yikildim.
bende bunu merak ediyorum bakıyorum güzel,bakımlı arkadaşlarım sevgilisi olsun istiyor,evlenmek istiyor.yeşil ışık da yakıyorlar ama onların olmuyorSoyle diyeyim panpacim, safkan Alman erkekleri:) toparlak suratli falan oluyor cok cekici degil bence ama bu eleman vucut yapisi Alman uzun boylu, kasli vs, yuz guzelligi Slav :) Almanlar daha toparlak suratli, bu elemanin yuzu nasil diyeyim daha mi zayif, daha mi koseli desem daha bir maskulen yani eleman Hanslarin da guzeli
Valla kankacim benim bir arkadasim yeni evlendi. O da PhD deyken Italyan bir elemanla tanisti. Gecende dugun fotograflarina bakiyordum, bu ne ya damat sirf sactan kildan olsuusyor dedim. Ofis arkadasim kadin da biraz patavatsiz, damadin gozleri cok guzel, uzun boylu, yakisikli o kiza fazla bile dediEleman boylu poslu dediler ben pek begenmedim ya neyse, kiz kisa boylu, zayif oyle bir isvesi cilvesi numarasi da yok siradan bir kiz. Bence bu is safi ksimet, sans. Etrafimda ne guzel kadinlar var evlenmek isteyip evlenemeyen.