Baksırdan çıkan ot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nikimiferihakoydum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
524
760
303
Konya
Merhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım

Merhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
İlginçmiş gerçekten :KK64: eşiniz hangi işte çalışıyor

Hıımm kafa karistirici.Aklima gelen pek ic acici degill 😳

Aklima aski memnu nun bir sahnesi geldi. Bihter ve Behlül ayrilmistir koruda ikiside kosmaya cikarlar karsilasirlar Behlül Bihteri kucagina alir yere uzanirlar. Bihter eve geldiginde sacindaki otu görür alir, yüzündeki ifade malum..:)
Adnan sacindaki otu alir eksik yazmisim

Suphelenme sebebiniz nedir
Aslında süphelenecek bir durumum yok ama bu iki defa olunca acaba dağda bayırda birileriyle birliktemi oluyor diye içime kurt düştü. İşini söyleyemem ama kilotuna ot girecek bir işi yok elbette.

Otlu bir yerdeyiz evet. Corabına yapışıyor genelde temizliyor. Makinede yıkanırken kilota yapısmıstır diyor bende diyorum ki neden illa iki seferdir kilota yapısıyor
Yani başka kıyafetlere de yapışması gerekir diye düşünüyorum :KK64:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X