- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Samanlık fantezilerimi anlatmıcam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazinin sonunda onada okutacagim yazmissiniz ya onu soruyorlarNe okuması anlamadım
Esine bizim yazdiklarimizi okutacakmis yaniOkutma neymıs
Fantazilerim arasındaÇayırda çimende mi.....
Kocama okutacagim yazdiklarinizi demissiniz yaNe okuması anlamadım
Esine bizim yazdıklarımızı okutacakmısBende onu soracaktım okutma nedir?
Okutursa, cımende islemez gunah sayet isliyorsa.Kocama okutacagim yazdiklarinizi demissiniz ya
Okumasiyla ne degisecek yani ot bu,dagda bayirda oturursan gelir donuna yapisir baska bir aciklamasi var mi sizce?
Kulaktan kulağa oynuyormuşuz gibi geldiEsine bizim yazdıklarımızı okutacakmıs
İnanmıyorum tam senden sonra yazmışım ya. Samanlık değil de, çayır bayır benimkiSamanlık fantezilerimi anlatmıcam![]()
Ben darkmore darkmore bana, ben cerene, sen bana konu sahıbı darkmore yeKulaktan kulağa oynuyormuşuz gibi geldi![]()
Ne demiş atalarımız...İnanmıyorum tam senden sonra yazmışım ya. Samanlık değil de, çayır bayır benimki![]()
Sonra herkes uşağa...Ben darkmore darkmore bana, ben cerene, sen bana konu sahıbı darkmore ye![]()
Düşük belde Giyme zaten. Bu iki seferdir olunca sürekli onun baksırına mı yapısıyor o kadar kıyafetin içindenbizde esimle dag bayir gezer ,cimenlerde oturup piknik yapariz hatta eve geldigimizde birbirimizi kontrol ederizki ust bas ve vucud kene veya bocek felan varmi yokmu diye.. ama hic bir zaman ic camasirina ot girmemistir yani corapta olur bir nebze anlarim ama hic denk gelmedik boyle biseye.. dusuk bel pantalon giyip ozelliklede cimenlerde yuvarlanmadigi surece olacagini da dusunmuyorum sahsen..
Sonra herkes cımende ne ısın diyerek konu sahıbının kocasınaSonra herkes uşağa...
Bosver ya Bı daha cıkarsa ozaman kulağını cekersınDüşük belde Giyme zaten. Bu iki seferdir olunca sürekli onun baksırına mı yapısıyor o kadar kıyafetin içinden
Olayın sonu çok yanlış yerlere gitmese bariBen darkmore darkmore bana, ben cerene, sen bana konu sahıbı darkmore ye![]()