• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baksırdan çıkan ot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o zaman olayin ustunu kapatip unutmus gibi yapip esinizi takibe alin birde istanbuldaysaniz cayir cimen bulmak da zor ..
isi gorevi nedeniyle desek sanirjm oda degil ozaman ozaman dikkattt nerde gezdigini aciklasinn seni ikna edebilecek mi ?capraz sorguya tut..aradan birkac gun gecince yine sor ayni cevaplar verip seni tatmin ediyorsa sikinti yok.. her seferjnde farkli cvp veriyorsa yada lafi dolandiriyorsa veya bir lafin ustune fakli bir kelime daha ekliyorsa iste ozaman yakasina yapis..

İyi de yıkanmış camasirdan söz ediyorsunuz , her şekilde diğer camasirlardan takılabilir.

Çimenlik bir yerde oturuyorsunuz üstelik.
Ikı seferdir sadece onun baksırından cıktıgı için bir acaba mı dedim

o zaman olayin ustunu kapatip unutmus gibi yapip esinizi takibe alin birde istanbuldaysaniz cayir cimen bulmak da zor ..
isi gorevi nedeniyle desek sanirjm oda degil ozaman ozaman dikkattt nerde gezdigini aciklasinn seni ikna edebilecek mi ?capraz sorguya tut..aradan birkac gun gecince yine sor ayni cevaplar verip seni tatmin ediyorsa sikinti yok.. her seferjnde farkli cvp veriyorsa yada lafi dolandiriyorsa veya bir lafin ustune fakli bir kelime daha ekliyorsa iste ozaman yakasina yapis..
Hepsini Kocam olacak adama okumus bulundum 😁

Bahsettiğin şu yeşil buğday gibi olansa belki de buğdaydır bilmiyorum o hep yürüdükçe yukarı gider. Ondan donuna yapışıyordur ama kaşındırır. Diğer ihtimal de don pamuklu diye diğer kıyafetler yerine ona geliyordur yıkarken.
sarı renk kuru olan ama yukarı yukarı cıkıyor olabilir buda yapısı gereği. Birde pamuklu donu dikişli filan acık yani rahat rahat oraya takılabilir makinede. Ki aynı acıklamayı eşimde yaptı benimkisi pamuklu takılabilecek kumas dedi ama bebeğimin kıyafetleri tam pamuk onlara yada benim camasır neden takılıyor iki seferdir

Pantolonların beli düşük artık. Arkadaşlarıyls öğlen açık havada oturuyosa lastiğe yapışıyodur.

Buldupu kadınla habire otta sevişecekse otel düşünemeyip, boşan zaten

Bizim bir teyze vardı 14 çocuk doğurmuş. Köyde ev hep kalabalık kardeşler, anne, baba, çocuk, çombalak sevişmeye dağa bayıra götürürmüş kocası kadını 🤣 Belki bu da virüsten ya da kayda geçmekten korkmuş otele gitmemiştir bilemedim 😅😅😅

sarı renk kuru olan ama yukarı yukarı cıkıyor olabilir buda yapısı gereği. Birde pamuklu donu dikişli filan acık yani rahat rahat oraya takılabilir makinede. Ki aynı acıklamayı eşimde yaptı benimkisi pamuklu takılabilecek kumas dedi ama bebeğimin kıyafetleri tam pamuk onlara yada benim camasır neden takılıyor iki seferdir

Bir tane bebeğinin bir tane kendinin bir de eşinin donla bu ottan makineye at 9 dk, 15 dk neyse bak bakiyim neye yapışıyor. 🤔

Neden kocana okuyorsun hepsini? Bir daha önlemi iyi alsın diye mi? O kadar çamaşırdan bir onun baksira mi takılıyor? Arabasi var mi evden ise isten eve mi gider yoksa arkadaşlarıyla dışarı cikar mi? Ne kadar süre çıkar bunlar önemli. Bu bilgi yetersiz ot çıktı eee bunları soylede degerlendirelim

Aslında süphelenecek bir durumum yok ama bu iki defa olunca acaba dağda bayırda birileriyle birliktemi oluyor diye içime kurt düştü. İşini söyleyemem ama kilotuna ot girecek bir işi yok elbette.
Bundan ötürü aklima pek ic acici seyler gelmdi.Yani en fazla tuvalet ihtiyacini yapiosa olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X