- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Bizde eski esimle bir gün köydeyken...Samanlık fantezilerimi anlatmıcam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde eski esimle bir gün köydeyken...Samanlık fantezilerimi anlatmıcam![]()
Baksırdan cımen cıkacak kadar ilginc bır yere gitmezOlayın sonu çok yanlış yerlere gitmese bari![]()
Asfalta gecer diyorsunuzOkutursa, cımende islemez gunah sayet isliyorsa.
Deniz mevsimi basladı ilk aklıma yıkık bir kayıgın golgesi geldı asdgahaaAsfalta gecer diyorsunuz![]()
Sen birazcık takipte ol canım yıkamadan önce özellikle de boxerını kontrol et...Düşük belde Giyme zaten. Bu iki seferdir olunca sürekli onun baksırına mı yapısıyor o kadar kıyafetin içinden
Ikı seferdir sadece onun baksırından cıktıgı için bir acaba mı dedimİyi de yıkanmış camasirdan söz ediyorsunuz , her şekilde diğer camasirlardan takılabilir.
Çimenlik bir yerde oturuyorsunuz üstelik.
Hepsini Kocam olacak adama okumus bulundumo zaman olayin ustunu kapatip unutmus gibi yapip esinizi takibe alin birde istanbuldaysaniz cayir cimen bulmak da zor ..
isi gorevi nedeniyle desek sanirjm oda degil ozaman ozaman dikkattt nerde gezdigini aciklasinn seni ikna edebilecek mi ?capraz sorguya tut..aradan birkac gun gecince yine sor ayni cevaplar verip seni tatmin ediyorsa sikinti yok.. her seferjnde farkli cvp veriyorsa yada lafi dolandiriyorsa veya bir lafin ustune fakli bir kelime daha ekliyorsa iste ozaman yakasina yapis..
sarı renk kuru olan ama yukarı yukarı cıkıyor olabilir buda yapısı gereği. Birde pamuklu donu dikişli filan acık yani rahat rahat oraya takılabilir makinede. Ki aynı acıklamayı eşimde yaptı benimkisi pamuklu takılabilecek kumas dedi ama bebeğimin kıyafetleri tam pamuk onlara yada benim camasır neden takılıyor iki seferdirBahsettiğin şu yeşil buğday gibi olansa belki de buğdaydır bilmiyorum o hep yürüdükçe yukarı gider. Ondan donuna yapışıyordur ama kaşındırır. Diğer ihtimal de don pamuklu diye diğer kıyafetler yerine ona geliyordur yıkarken.
Pantolonların beli düşük artık. Arkadaşlarıyls öğlen açık havada oturuyosa lastiğe yapışıyodur.
Buldupu kadınla habire otta sevişecekse otel düşünemeyip, boşan zaten
Yaa sen ne yaptınHepsini Kocam olacak adama okumus bulundum![]()
sarı renk kuru olan ama yukarı yukarı cıkıyor olabilir buda yapısı gereği. Birde pamuklu donu dikişli filan acık yani rahat rahat oraya takılabilir makinede. Ki aynı acıklamayı eşimde yaptı benimkisi pamuklu takılabilecek kumas dedi ama bebeğimin kıyafetleri tam pamuk onlara yada benim camasır neden takılıyor iki seferdir
Neden kocana okuyorsun hepsini? Bir daha önlemi iyi alsın diye mi? O kadar çamaşırdan bir onun baksira mi takılıyor? Arabasi var mi evden ise isten eve mi gider yoksa arkadaşlarıyla dışarı cikar mi? Ne kadar süre çıkar bunlar önemli. Bu bilgi yetersiz ot çıktı eee bunları soylede degerlendirelimsarı renk kuru olan ama yukarı yukarı cıkıyor olabilir buda yapısı gereği. Birde pamuklu donu dikişli filan acık yani rahat rahat oraya takılabilir makinede. Ki aynı acıklamayı eşimde yaptı benimkisi pamuklu takılabilecek kumas dedi ama bebeğimin kıyafetleri tam pamuk onlara yada benim camasır neden takılıyor iki seferdir
Bundan ötürü aklima pek ic acici seyler gelmdi.Yani en fazla tuvalet ihtiyacini yapiosa olabilir.Aslında süphelenecek bir durumum yok ama bu iki defa olunca acaba dağda bayırda birileriyle birliktemi oluyor diye içime kurt düştü. İşini söyleyemem ama kilotuna ot girecek bir işi yok elbette.