- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
İlginçmiş gerçektenMerhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
Hıımm kafa karistirici.Aklima gelen pek ic acici degillMerhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
Adnan sacindaki otu alir eksik yazmisimAklima aski memnu nun bir sahnesi geldi. Bihter ve Behlül ayrilmistir koruda ikiside kosmaya cikarlar karsilasirlar Behlül Bihteri kucagina alir yere uzanirlar. Bihter eve geldiginde sacindaki otu görür alir, yüzündeki ifade malum..:)
Aslında süphelenecek bir durumum yok ama bu iki defa olunca acaba dağda bayırda birileriyle birliktemi oluyor diye içime kurt düştü. İşini söyleyemem ama kilotuna ot girecek bir işi yok elbette.Suphelenme sebebiniz nedir
Okutma neymısAdam donuyla cimenlerde mi yuvarlaniyor napiyor?
Baska mantikli aciklamasi yok cunku
Okutmalara falan da bel baglamayin ya,okumayla olsaydi ohoooo
Kocasina burayi okutacakmis adam yandi yandiAdam donuyla cimenlerde mi yuvarlaniyor napiyor?
Bende onu soracaktım okutma nedir?Okutma neymıs
Ne okuması anlamadımAdam donuyla cimenlerde mi yuvarlaniyor napiyor?
Yani başka kıyafetlere de yapışması gerekir diye düşünüyorumOtlu bir yerdeyiz evet. Corabına yapışıyor genelde temizliyor. Makinede yıkanırken kilota yapısmıstır diyor bende diyorum ki neden illa iki seferdir kilota yapısıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?