• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baktığım çocuk problemleri

Parayla baktırdığım çocuğumu bakıcının evine götüreceğim?
Neresinden baksan saçma ve tutarsız.
Paranıza bağlı. 25 bin vereceğim derseniz eve teslim. En azından bakıcı da evde işine gücüne de bakar çocuk uyurken veya başka bir yetişkin gözetim verirken

Bunu yazan sen değilsin yani ? Bak pikniklere de götür yazmışsın . Bakıcı evin önündeki parka vs çıkarır baktığı çocuğu . 7 8 yeğeni tüm akrabaları ile birlikte pikniklere götüremez . Başka yerlere de götürülüyormuş bu çocuk ayrıca . Sence normal olabilir bence değil.
Piknik alanı evimize 500 metre bile yok. Parka götürmekten ne farkı var . Evde tüm gün neden bunalsın? Öğleden sonra sıkılmaya başlıyorlar.
Annesi akşam geliyor bu çocuk dört duvar arasında fanusta mı büyüyecek. Hatta annesi rice etti arabayla bırakır mısın diye sorumluluk alamam dedim .
Ama yakın mesafe neden olmasın. Kaç yetişkin var kendi ailemizin çocukları var. Ailemizin çocukları çok mu kıymetsiz baktığımız çocuğun gidemeyeceği kadar sakıncalı yerlere götürelim?
Annesi memnun bizim hayatımız aksamadığı için biz memnunuz.
Kadın eşinden boşanmış desteksiz ve yalnız. Çocuk kalabalıkta olduğu için mutlu bir haftada bile dili epey çözüldü. Konuşamıyordu bildiğin şimdi daha iyi ifade ediyor.

Valla bakıcılık yapmadım hiç . E annem de yapmadı annen gibi . Zengin tanıdıklarım değil bizzat zenginliğin de içinde doğdum . Başkasının çocuğunu da otizmli diye yaftalayıp konu açan da ben değilim . Şaka gibi bir gençsin.
Kesin çok zenginsin. Paçandan akıyor bu yüzden vaktini burada laf yetiştirmeye harcıyorsun hobi olarak 😀 rüyalar gerçek olsa

Bunu yazan sen değilsin yani ? Bak pikniklere de götür yazmışsın . Bakıcı evin önündeki parka vs çıkarır baktığı çocuğu . 7 8 yeğeni tüm akrabaları ile birlikte pikniklere götüremez . Başka yerlere de götürülüyormuş bu çocuk ayrıca . Sence normal olabilir bence değil.
Pardon da ben patronuma bu kadar hesap vermiyorum tek tek ne manada söyledigimi size anlatmak zorunda miyim ? Evet cocugu alıp parka ya da pikniğe götürebilir yine söylüyorum 20 kisilik pikniğe değil normal bakici ve cocuk olarak gidebilirler piknik denen sey bahceye inip biskuvi yeseniz de gerceklesen bir olay.Illa ki 20 kisi ile sülaleca gidilecek diye bir kural yok ben de cocuklarimi bakiciya baktiriyorum ara sıra parka gidip pikni yapiyorlar sülale toplantisina götürmüyor bu ayrımi gözettigi sürece götürebilir.Tanimadan kaynasmadan piknige götürmesini zaten ben de elestirdim.

Pardon da ben patronuma bu kadar hesap vermiyorum tek tek ne manada söyledigimi size anlatmak zorunda miyim ? Evet cocugu alıp parka ya da pikniğe götürebilir yine söylüyorum 20 kisilik pikniğe değil normal bakici ve cocuk olarak gidebilirler piknik denen sey bahceye inip biskuvi yeseniz de gerceklesen bir olay.Illa ki 20 kisi ile sülaleca gidilecek diye bir kural yok
Burası forum. Kurallar çerçevesinde istediğimiz yorumu yaparız. E madem bu 4 yaşındaki yavru bakıcının tüm ailesi ile birlikte pikniklere ev gezmelerine vs götürülebiliyor normal, senin çocuğunu da öğretmen götürebilir okulun yanındaki eve. Byeeee.

Baktığı çocuğun kendi ANASI sizin kadar dert etmiyodur hatta belli ki hiç dert etmiyor ve beslenme bile hazırlamıyor. Peki hanımlar anası hemşire olan bu çocuğun derdi sizi niye bu kadar gerdi? Anasının gözü kör mü? Ucuza bakıcı buldum diye göbek atıyordur. Siz niye dertlendiniz de size ne😂
Valla anlamadım ben de kadın o kadar mutlu ki. Çocuğum arkadaş görüyor sevgi görüyor diye .bazen oturmaya çaya kalıyor anne babamın da torun gibi üstüne düştüklerini gördü.
Akşam eve gitmeye direnecek kadar alışmış ortama.
Bir çocuğu mutlu edecek herşey var. Tanıdık tek maaşlı diye yüksek para da istemedik

Kesin çok zenginsin. Paçandan akıyor bu yüzden vaktini burada laf yetiştirmeye harcıyorsun hobi olarak 😀 rüyalar gerçek olsa
Burada ne üyeler var bir bilsen .😂🫣Bu arada kardeşlerini övüyorsun da, seni niye okutmadılar da bakıcılık yapıyorsun ?

Öküz altında buzağı arayan kisiliğinizle yakınınızdakilere sabır diliyorum byee 🤣🤣

Valla anlamadım ben de kadın o kadar mutlu ki. Çocuğum arkadaş görüyor sevgi görüyor diye .bazen oturmaya çaya kalıyor anne babamın da torun gibi üstüne düştüklerini gördü.
Akşam eve gitmeye direnecek kadar alışmış ortama.
Bir çocuğu mutlu edecek herşey var. Tanıdık tek maaşlı diye yüksek para da istemedik
Derdin ne o zaman çocuk memnun sen memnun yüksek para da istemedik bla bla derdin ne o zaman

Yemek konusunda çok haklısınız ciddi maliyeti var seçici olan çocuğun.. Benim kızım da onlardan oda Eti Çerez nıyetıne yerdi oynarken doğru düzgün otursun yoğurt yesin falan noo.. Oyuzden her anneme bırakmaya gittiğimde once marketten geçerdik Eti, sevdiği meyvesi abur cuburuna kadar danino falan.. bilemem ben o an kadının evinde neyi var neyi yok içimin rahat olması lazım .. Annem biz markette gidemıyomuyuz dıye bana laf atardı ama olsun.. Demem o ki hazırlıcak hazırlayamadı mı o günü kapatmak adına eline sıkıştıracak bişey olmadı direkt oturup bütçe versin sana tamamen sen ilgilen şu zamanlarda market gıda ciddi rakamlar o para anca onu karşılar mantık olarak..

Yemek konusunda çok haklısınız ciddi maliyeti var seçici olan çocuğun.. Benim kızım da onlardan oda Eti Çerez nıyetıne yerdi oynarken doğru düzgün otursun yoğurt yesin falan noo.. Oyuzden her anneme bırakmaya gittiğimde once marketten geçerdik Eti, sevdiği meyvesi abur cuburuna kadar danino falan.. bilemem ben o an kadının evinde neyi var neyi yok içimin rahat olması lazım .. Annem biz markette gidemıyomuyuz dıye bana laf atardı ama olsun.. Demem o ki hazırlıcak hazırlayamadı mı o günü kapatmak adına eline sıkıştıracak bişey olmadı direkt oturup bütçe versin sana tamamen sen ilgilen şu zamanlarda market gıda ciddi rakamlar o para anca onu karşılar mantık olarak..
Direkt çocuğunu alsın oradan . Çocuk da uyum sorunu varsa kreş için , doktorlara terapistlere götürsün . Çocuğun üstü ıslanıyor bakıcı kendi tişörtünü elbise gibi giydiriyor . O şekilde çocuğu herkes görüyor . Mahremiyeti bile yok yavrunun.Çocuk uyuyunca annesine bırakıp gezmeye gidiyor bakıcı . Bakıcı işi olunca dışarda , çocuğu da yanında götürüyor . Çocuk tanımadığı insanlarla pikniklerde . Yurtdışında olsa şikayet edilse , çocuk annenin elinden alınırdı . Çocuğun ne yiyeceğini düşünmemiş , yedek kıyafet koymamış . Evinde baktırmıyor . Kreşe göndermiyor eğitim çağındaki çocuğu. Çocuk onun bunun elinde rezil . Çocuğa o kadar üzüldüm ki.🙁

Direkt çocuğunu alsın oradan . Çocuk da uyum sorunu varsa kreş için , doktorlara terapistlere götürsün . Çocuğun üstü ıslanıyor bakıcı kendi tişörtünü elbise gibi giydiriyor . O şekilde çocuğu herkes görüyor . Mahremiyeti bile yok yavrunun.Çocuk uyuyunca annesine bırakıp gezmeye gidiyor bakıcı . Bakıcı işi olunca dışarda , çocuğu da yanında götürüyor . Çocuk tanımadığı insanlarla pikniklerde . Yurtdışında olsa şikayet edilse , çocuk annenin elinden alınırdı . Çocuğun ne yiyeceğini düşünmemiş , yedek kıyafet koymamış . Evinde baktırmıyor . Kreşe göndermiyor eğitim çağındaki çocuğu. Çocuk onun bunun elinde rezil . Çocuğa o kadar üzüldüm ki.🙁
Genel duruma yorum yaptım ama evet haklısın aslında kreşe gitmeli çocuk.. Az çok aile ortamını kadın tanır aklınada gelıyodur başka insanlar olacağı kendi özel alanında değil sonuçta çocuk.. Bilemiyoruz nasıl anlaşma yaptılar..

Genel duruma yorum yaptım ama evet haklısın aslında kreşe gitmeli çocuk.. Az çok aile ortamını kadın tanır aklınada gelıyodur başka insanlar olacağı kendi özel alanında değil sonuçta çocuk.. Bilemiyoruz nasıl anlaşma yaptılar..
Ucuza malolsun bakımı demiş annesi sanırım. İyi de bu yaşlar psikolojisinin , beyin gelişiminin , beden gelişiminin olduğu yaşlar . 4 yaş kreş yaşı. Bir hemşire anne nasıl bu kadar bilinçsiz çözemedim . Çocuğu kreşler almıyor yazmış konu sahibi , doğru mu bilemeyiz . Eğer doğruysa çocuğun sorunları büyük demektir . Anne anneliğini yapsın önce . Uzman yardımı alsın devamlı . İnsan yetişiyor kedi değil .🙁

Bakan tuhaf baktıran daha da tuhaf . Çocuğun ne yiyeceğini düşünmeyen bir anne, bu çocuğun başına birşey gelir mi diye düşünmeyen bir anne,aslında çocuklardan çok da hazetmeyen profesyonel bakıcı olmayan bir genç kız . Konu neresinden tutsak elimizde kalır.
Anne belli ki hayatini idame ettirmeye calisiyor. Esinden bosanmis yeni hayat kurmaya calisiyor bir suru masrafi vardir. Hemsireyse 80 bin ortalama maasi vardir. Yaptigi masraflarin yaninda yemesi icmesi faturasi uzerine de 25 bin sözde bakici ile kadin bu gunleri atlatmaya bakiyor. Tahminimce krese de veremiyor cocuk hastalanirsa izin alamayacak cunku yine biri lazim. Allah annenin cocugun yardimcisi olsun. Konu sahibinin de yaptigi bakicilik degil evini açmış yanlarinda duruyor iste cocuk Allaha emanet.

Kreş ve anaokulu çocuğu reddetmiş. Çünkü başka çocuklarla iletişime geçmek etkinliklerin bir parçası olmak istemiyormuş. Dahası annemi istiyorum diye kriz çıkarıyor en ufak bir meselede ağlıyor.
Sürekli ağlamasına biz alışkınız ama sınıf ortamında kabul görmez bu.
İlk defa yeğenlerimle oynamış. Parkta çocuklara yaklaşmıyormuş.
Kendi evladımız gibi seviyoruz uğraşıyoruz. Başka bakıcının da çekeceğini sanmıyorum. Gerçekten zor bir çocuk

Back
X