Bal Böcününnn Çeyizi

oy oy masallah canim cok güzel seyler almissin gülle gülle mutlu, huzurlu günlerde kullan insallah...

Mini kapakli kahvaltiliklarindan vede cicek tuzluktan benimde varki!!!:1:

Senin kahvaltiliklarin daha cici benimkiler yesil. Tuzlugu arkadasim hediye etmisti tuzu farkli renklerde renklendirim sus olarak kullanmayi düsünüyorum, tabi ha bire devilip dökülüp deli olup kirmazsam..:1:

oy oy masallah canim cok güzel seyler almissin gülle gülle mutlu, huzurlu günlerde kullan insallah...

Mini kapakli kahvaltiliklarindan vede cicek tuzluktan benimde varki!!!:1:

Senin kahvaltiliklarin daha cici benimkiler yesil. Tuzlugu arkadasim hediye etmisti tuzu farkli renklerde renklendirim sus olarak kullanmayi düsünüyorum, tabi ha bire devilip dökülüp deli olup kirmazsam..:1:

Çok sağol canm, sende aldıkalrını güle güle kullan:74: seninki benimkini döver gibi oldu biraz :1: Dimi ya o papatya tuzluklar çok çabuk devrilir hiç aklıma gelmemişti, şimdi saksıda lale olanlar çıkmış üretim sınır tanımıyo:1: ben mor diye aldım pembesini de arayıştayım bulursam alıcam:17:

Canımmm :70:
Topik açmışsın hayırlı olsun. Çeyizlerine bakmayı merakla bekliyodum zaten :90:
Bu arada pembeli saklama kapların çok cici çok şekerler.
Çok kullanışlı olurlar diye tahmin ediyorum.
Kahvaltı setinde çok cici.
Hepsi ayrı ayrı çok güzeller. Diğerlerininde resmini ekle ilk fırsatta canım.

Canımmm :70:
Topik açmışsın hayırlı olsun. Çeyizlerine bakmayı merakla bekliyodum zaten :90:
Bu arada pembeli saklama kapların çok cici çok şekerler.
Çok kullanışlı olurlar diye tahmin ediyorum.
Kahvaltı setinde çok cici.
Hepsi ayrı ayrı çok güzeller. Diğerlerininde resmini ekle ilk fırsatta canım.

OOyy sağol cnm benim, teşekkür ederim, bende panduş beni unuttu diye düşünmeye başlamıştımm :77:
Dayanamadım cnm çektklerimi ekliyim devamını nasılsa getirirm diye düşündüm.
Kahvaltı setimi çok severek, beğenerek almıştım eternitynin popüler zamanında, bakalım inş. memnun kalırım:97:

Pembeli kapların cok tatlı.. güle güle kullan canım

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlarr, daha iyileri sizin olsun inş. beğenmeniz beni dahada mutlu ediyor,:16:
Evet ilknurcum bende az önce topiğindne gördüm yumurta cihazlarımız aynı. Ben kahvaltıda yumurtasız yapamayanlardanım ilk gördüğümde aldım evde de denedim çok iyi. En güzell kahvaltılarımızı yaparız inş . :69:

İnşallah canım benim:56::56:

aldıkların çok güzel güle gle kullan kahvaltı takımında baya parça var kaç kişilik ,kaç parçası var,markası nedir ve nereden aldın ? :1:

Bu şekilde benim gibi toparlaman çok daha güzel olmuş
Güle güle kullan hepsini..

Çok sağol şebnemcim, böyle toplu göze daha hoş geliyor bir arada olsun istedim, iyi dileklerin için çok teşekkürler canım :17:

aldıkların çok güzel güle gle kullan kahvaltı takımında baya parça var kaç kişilik ,kaç parçası var,markası nedir ve nereden aldın ? :1:

Teşekkürler cnm, daha iyileri senin olsun. :16:
Kahvaltı takımım 6 kişilik, tam hatırlamıyom ama 48 parçamı o civarda bişey herhalde servis tabaklaır var küçük k.tabakları var çaydanlıkta takımın içinde tek parça olarak saymışlar. Ortaya bambu porselenden bi kaç parça daha alıcam tamam olcak.
Markası eternity, bakırköyde eternity mağazasından almıştım.

Back
X