Bal Böcününnn Çeyizi

hepsi çok güzel güle güle kullan canım
benide böyle heveslendiriyorsunuz ama hangi birini çekip koyayımki yaa:1:

hepsi çok güzel güle güle kullan canım
benide böyle heveslendiriyorsunuz ama hangi birini çekip koyayımki yaa:1:

Sağol canım benim, bende çok heveslenmiştim açmak istiyodum ama resim çekmeye üşeniyodum, bi gün oturup bi kısmını çektim çekemediklerimide sonra ekliycem. Sende aç zamanlatamamlarsın:54:

canım mutlu günlerde kullanırsın umarım çeyizlerini
sana bişi sormak istiyorum teflon tencere takımın hangi marka dışı desenli olanlar? bende teflon bikaç tane daha almak istiyorum çünkü teşekkürler :D

sana bişi sormak istiyorum teflon tencere takımın hangi marka dışı desenli olanlar? bende teflon bikaç tane daha almak istiyorum çünkü teşekkürler :D

Canım böcüğüm yok ben söyleyeyim.
Emin olmamakla beraber sanırım ETERNITY.

Canım böcüğüm yok ben söyleyeyim.
Emin olmamakla beraber sanırım ETERNITY.

Evet cnm eternity den almıştım, :1: teflon döküm malzemesi normal kaşıklada kullanabiliyosun, memnun kalırım inş, ben desenlerine hayran olduğum için almıştım mutfakta çok hoş durduğunu düşünüyorum :44:

Kıslarr yeni cicilerr aldımm, :78:

Wok tavam, 4 lü tava takımım, yumurta tuzluklarım ve şekerliğimm

12468695229504924667.jpg

Krc dan aldığım zeytin tabağım ve salata kasem, bunları devamı gelicekk çünküü beyaz serisine bayılıyorumm:1:

06215628533291794516.jpg

Yemek takımını paylaşmıştım ama saklama kaplarını dün aldım, yemek takımımla aynı desen,

42025689122198318658.jpg

Bu taçtan 2 ay önce almığım nevresimim ve battaniyem, ikisi aynı desen olsun istedimm, yakından daha güzell battaniyesi nevresimii en sevdiğim takımlarım:79:

38227345568546124755.jpg

Back
X