• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal Böcününnn Çeyizi

Ayy canım yaa unutmamışsınn, inan şuan gözlerim dolduu bu ara çok duygusallaştım zatenn:17:
Anlatmaya başlıyım o zaman :nazar::nazar:
Dün akşam üzeri geldiler ailecek, sadece ikimizin aileleri oldu, sevdiğimle beraber ailesini evimde görmek onları kapıda ilk karşılamak acayip heycanlıydı. Şimdiye kadar hiç heycanlanmamıştım onları kapıda karşıladığımda napcağımı bilemedim bi an. Önce kapıdan girişte üstlerini aldıp terliklerini verdim. En son sevdiğimin elinden de çiçekle çikolatayı alıp, içerde bekleyen ailemin yanına geçtik. Sonra tek tek ellerini öptüm. Sevdiğimin sadece elleri uzaktan sıktım. En çok burası değişik geldi ikimize:69:
Sonra nasılsın merhabalaşma kısmı, sonra çiçekleri içeri getirip koydum, kahvelerini nasıl içeceklerini sorup, kahvelerimi yaptım. İştee o an kahveleri yaparken elim ayağım birbirine girdi tektim ne yapcağımı bilemedim. Neysekii kazasız belasız kahveleri ikram ettim. Hayır kahvesi olduğundan mıdır nedirr, kahve sevmeyen sevgilim ve kardeşi bile içti çok beğendiklerini söylediler. Sonraa allahın emriyle babası babamdan istedi, çok güzel cümeler kurdu bizim ve geleceğimiz için babam allahtan hayırlısı dedi. Bundan sonraki aşamalar konuşuldu, sonra hafif bi rahatlama molası verildi. Çaylar demlendi hazırlanan ikramlar yenildi. Herkes birbiriylee yıllardır tanışıyormuş gibi muhabbet etti. İki birbirini tanımayan aile ve Allahın takdiridir kii böyle bir vesileyle bir araya geldilerr Allahım utandırmasın en kötü günümz böyle olsun dedim. Çikolatalar ikram edildi. Sonraki aşama için sözleşildi ve uğurladık.
Ben hala inanmıyorum bunları kendimin yaşadığına Allah herkese yaşatsın, çok güzel bir duyduymuş benim için ailem çok önemli ve ailemin beni emanet edeceği kişileri sevmesi içlerine sinmesi güvenmesi beni bin kat daha mutlu etti. Allah utandırmasın...
Birinci isteme tamamlandı 3. kez isteme oluncakmış, 3. istemede zaten söz günü olucak ve allahın izniyle ve emriyle verilcek yüzükler takılcak. Bir sonraki aşamayı beklemedeyiz:16:

Unutur muyum hiç, merakla bekliyordum zaten burda çeyiz hazırlığını beraber yaşayınca insan devamında neler olacağını da merak ediyor :)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Sorunsuz geçmesine çok sevindim. Devamı da böyle güzel olur inşallah. Kendimi yerine koydum , ben acaip heyecanlı biriyimdir kesin bir sakarlık yapacağım :)))
Allah tamamına erdirsin, mutluluğun daim olsun :)

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun heyecanın en tatlı kısmı bunlar. Bende kahveyi yaparken dua ediyorudum sürekli.. Allahım utandırma diye :1:

Unutur muyum hiç, merakla bekliyordum zaten burda çeyiz hazırlığını beraber yaşayınca insan devamında neler olacağını da merak ediyor :)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Sorunsuz geçmesine çok sevindim. Devamı da böyle güzel olur inşallah. Kendimi yerine koydum , ben acaip heyecanlı biriyimdir kesin bir sakarlık yapacağım :)))
Allah tamamına erdirsin, mutluluğun daim olsun :)

Canım benim çok sağol darısı senin başına inş. diyim o zaman :16:
Ben normalde çok sakin biriyimdir, kahve aşamasında elim ayağıma dolaştı çok güzel duygular ama:69: Allahım bizi utandırmasın çıktığımız yolu açık etsin inş. balım

Canım hayırlı olsun heyecanın en tatlı kısmı bunlar. Bende kahveyi yaparken dua ediyorudum sürekli.. Allahım utandırma diye :1:

Sağol gülümm, çok değişik bişey ama tepsi titremedi ama kahveyi fincanlara dökmek zor oldu :) En büyük bünüde dediğin gibi kazasız belasız en iyi şekilde atlattık darısı devamına inş.
Senin nişan olcak değilmi cnm tarih bellimi ??

Sağol gülümm, çok değişik bişey ama tepsi titremedi ama kahveyi fincanlara dökmek zor oldu :) En büyük bünüde dediğin gibi kazasız belasız en iyi şekilde atlattık darısı devamına inş.
Senin nişan olcak değilmi cnm tarih bellimi ??

Unutmamışsın teşekkür ederim balım böcekim :1:
İnşallah hayırlısı ile devamı da gelir.. :nazar:

4 haziranda canım nişanım, Allah nasip ederse.. :1:

nasılda heyecanlanmışsındırrrr ama gerçekten ben bile çok heyecanlandım,çok güzel geçmiş herşey sorunsuz..
hayırlısı olsun umarım çok mutlu olur sorunsuz herşeyinizi yaparsınız tatlım...:16:

güzel günlerde kullan canım

Amin cnm sağoll :16:

Unutmamışsın teşekkür ederim balım böcekim :1:
İnşallah hayırlısı ile devamı da gelir.. :nazar:

4 haziranda canım nişanım, Allah nasip ederse.. :1:

Unuturmuyum cnm, topiklerden takip ediyorum, bazı ları kalıyo aklımda onlardan birisin :) Bende haziranda istiyodum nişanı ama yetişmiycek gözüküyo, çok istemiştemiştim ama hayırlısı artık...

nasılda heyecanlanmışsındırrrr ama gerçekten ben bile çok heyecanlandım,çok güzel geçmiş herşey sorunsuz..
hayırlısı olsun umarım çok mutlu olur sorunsuz herşeyinizi yaparsınız tatlım...:16:

Sağol cnm çok sağol kapıda gördüğümde çok kötü oldumm allahım herkese yaşatsın inş. hayırlısıyla
Canım sen bekardın değilmii yani bildiğim kadarıyla sözlü değilsin yanlışım varsa düzeltt. Darısı başına diyorumm:16:

Unuturmuyum cnm, topiklerden takip ediyorum, bazı ları kalıyo aklımda onlardan birisin :) Bende haziranda istiyodum nişanı ama yetişmiycek gözüküyo, çok istemiştemiştim ama hayırlısı artık...

:16: hayırlısı canım bakarsın olur, 2. yi bir gelsinler de hele :1: Tahimini bir düğün tarihi var mı kafanızda ?

:16: hayırlısı canım bakarsın olur, 2. yi bir gelsinler de hele :1: Tahimini bir düğün tarihi var mı kafanızda ?

2. istemede belli cnm bu önümüzdeki cumartesi, biz onlara gideceğimizde tekrarlanıcak. Mayıs başıda söz sanırım.
Düğün tarihi belli cnm 2012 haziran düşünüyoruz ama daha erkende olabilir. Çok fazla uzatmak istemiyolar ama bakalım.

2. istemede belli cnm bu önümüzdeki cumartesi, biz onlara gideceğimizde tekrarlanıcak. Mayıs başıda söz sanırım.
Düğün tarihi belli cnm 2012 haziran düşünüyoruz ama daha erkende olabilir. Çok fazla uzatmak istemiyolar ama bakalım.

iyi bakalım canım :) Tekrar sevindim senin adına :16: devamını bekliyorum bizi bilgilendir arada olur mu ? :71:

iyi bakalım canım :) Tekrar sevindim senin adına :16: devamını bekliyorum bizi bilgilendir arada olur mu ? :71:

Tabiki cnm burdan paylaşmaya devam edicem, aynı şekilde bende snei takipteyim.
Yalnız söz mendillerim yetişmiycek diyede telaştayımm. İnş. yetişir..

maşaALLAH canım rabbim güzel günlerde hayırlı insanlarla kulanmayı nasip etsin inşaALLAH
herşeyin çok güzel ,çok şirin ben çok beğendim oldum olası çok sevmişimdir böle hazırlıkları bende 1 senelik evliyim ve herşeyimi kullanıyorum çok zevkli bişey:)

maşaALLAH canım rabbim güzel günlerde hayırlı insanlarla kulanmayı nasip etsin inşaALLAH
herşeyin çok güzel ,çok şirin ben çok beğendim oldum olası çok sevmişimdir böle hazırlıkları bende 1 senelik evliyim ve herşeyimi kullanıyorum çok zevkli bişey:)

Ayy canım ne güzel şeyler yazmışsın. Bu kadar hazırlık yapıyoruz bu kadar masraf telaşş Allahım güzel rabbim hayırlı güzel insanlarla kullanmayı nasip etsin inş. Bende çeyiz hastasıyım çok severim ev eşyaları heleki mutfak eşyaları almayı inş. iyi günlerde kullanırız hepimiz. Evliliğind ehayırlı olsun yeni gelinsin :) ne güzel yuvan daim huzrlu olsun inş.:16:

Canım ilk adımı atmışsınız gerisi hızla geçer.
Bu günleri duygularını yazdığın bir günlük tutarsan üzerinden yıllar geçtiğinde bile
yüzünde mutlu bir gülümseme olur.

Bundan sonraki herşeyin planladığınız ve hayalini kurduğunuz şekilde gerçekleşmesi dileğiyle.

Sevgiler...

Canım ilk adımı atmışsınız gerisi hızla geçer.
Bu günleri duygularını yazdığın bir günlük tutarsan üzerinden yıllar geçtiğinde bile
yüzünde mutlu bir gülümseme olur.

Bundan sonraki herşeyin planladığınız ve hayalini kurduğunuz şekilde gerçekleşmesi dileğiyle.

Sevgiler...

Canımsınn çok sağoll, benim için en kritik gündü ailelerin tanışması bir araya gelmesin çok şükür iyiydi.
Günlük gerçekten çok güzell bir düşünce kesinlikle şuan ki duygularımı bir kağıda aktaracağım. Hayaller güzle uzun vadeli dilerim Rabbim önümüzü açık eyler.:16:

hayırlı olsun balböcüğü ne kadr heycanlı dimi yıllardır tanıdığın insan bile o an yabancı gibi geliyo ben heycandan nişanlıma hoşgeldin bile dememişim sonradan farkettim:):)

Back
X