- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi bal_bocegi
Ayy canım yaa unutmamışsınn, inan şuan gözlerim dolduu bu ara çok duygusallaştım zatenn
Anlatmaya başlıyım o zaman
Dün akşam üzeri geldiler ailecek, sadece ikimizin aileleri oldu, sevdiğimle beraber ailesini evimde görmek onları kapıda ilk karşılamak acayip heycanlıydı. Şimdiye kadar hiç heycanlanmamıştım onları kapıda karşıladığımda napcağımı bilemedim bi an. Önce kapıdan girişte üstlerini aldıp terliklerini verdim. En son sevdiğimin elinden de çiçekle çikolatayı alıp, içerde bekleyen ailemin yanına geçtik. Sonra tek tek ellerini öptüm. Sevdiğimin sadece elleri uzaktan sıktım. En çok burası değişik geldi ikimize
Sonra nasılsın merhabalaşma kısmı, sonra çiçekleri içeri getirip koydum, kahvelerini nasıl içeceklerini sorup, kahvelerimi yaptım. İştee o an kahveleri yaparken elim ayağım birbirine girdi tektim ne yapcağımı bilemedim. Neysekii kazasız belasız kahveleri ikram ettim. Hayır kahvesi olduğundan mıdır nedirr, kahve sevmeyen sevgilim ve kardeşi bile içti çok beğendiklerini söylediler. Sonraa allahın emriyle babası babamdan istedi, çok güzel cümeler kurdu bizim ve geleceğimiz için babam allahtan hayırlısı dedi. Bundan sonraki aşamalar konuşuldu, sonra hafif bi rahatlama molası verildi. Çaylar demlendi hazırlanan ikramlar yenildi. Herkes birbiriylee yıllardır tanışıyormuş gibi muhabbet etti. İki birbirini tanımayan aile ve Allahın takdiridir kii böyle bir vesileyle bir araya geldilerr Allahım utandırmasın en kötü günümz böyle olsun dedim. Çikolatalar ikram edildi. Sonraki aşama için sözleşildi ve uğurladık.
Ben hala inanmıyorum bunları kendimin yaşadığına Allah herkese yaşatsın, çok güzel bir duyduymuş benim için ailem çok önemli ve ailemin beni emanet edeceği kişileri sevmesi içlerine sinmesi güvenmesi beni bin kat daha mutlu etti. Allah utandırmasın...
Birinci isteme tamamlandı 3. kez isteme oluncakmış, 3. istemede zaten söz günü olucak ve allahın izniyle ve emriyle verilcek yüzükler takılcak. Bir sonraki aşamayı beklemedeyiz![]()
Unutur muyum hiç, merakla bekliyordum zaten burda çeyiz hazırlığını beraber yaşayınca insan devamında neler olacağını da merak ediyor :)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Sorunsuz geçmesine çok sevindim. Devamı da böyle güzel olur inşallah. Kendimi yerine koydum , ben acaip heyecanlı biriyimdir kesin bir sakarlık yapacağım :)))
Allah tamamına erdirsin, mutluluğun daim olsun :)
Son düzenleme: