Bal çörek otu tarçın kürü

Sylvia Plath

Bütün dünya ölüme düşer kapattığımda gözlerimi.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
1.894
3.443
158
Bu kürü uygulayan arkadaşlar yazabilir mi, bebeğinizin cinsiyeti ne oldu? Burada bu kürü kullananların genelde kızi olduğunu okudum.

Ben bunu hamilelik ile bir alakası olduğunu bilmeden yapıyordum. Hamile kaldm bir süre daha devam ettim ama oğlum oldu.. Bence Rabbim.ney nasip.ederse o oluyor.. Gönlünüzdeki olsun inşaALLAH

Ben bunu hamilelik ile bir alakası olduğunu bilmeden yapıyordum. Hamile kaldm bir süre daha devam ettim ama oğlum oldu.. Bence Rabbim.ney nasip.ederse o oluyor.. Gönlünüzdeki olsun inşaALLAH

Sağolun, ben çok şaşırdım bu kürü kullanıp kızı olanlara çünkü içindeki baskın çörek otu vücudu alkali yapan bir tohum. Bakalım başka kullanan var mi : )

Sağolun, ben çok şaşırdım bu kürü kullanıp kızı olanlara çünkü içindeki baskın çörek otu vücudu alkali yapan bir tohum. Bakalım başka kullanan var mi : )
Ben de merak ettim Ben de tekrar hamilelik düşünürsem bir kızım olsun çok isterim

Ben de merak ettim Ben de tekrar hamilelik düşünürsem bir kızım olsun çok isterim

Yaşınız kaç? Ben otuzu geçince ve son hamilelik olacağı için bu konuya taktım sanırım. Bir oğlum var bir de kızım olursa memnuniyetle kapatmayı düşünüyorum çocuk defterini ama acaba kaderimizde ne var, bilmiyoruz ki hiç :)

Ben 27 yaşndayım oğlum 7 buçuk aylık.. bende 30larımda 2. Çocuk olacağı için en fazla 3 diye düşünüyorum ama bir kızım da olsun çok istiyorum Yaaa gönlünüzdeki olsun inşaALLAH..

Ben 27 yaşndayım oğlum 7 buçuk aylık.. bende 30larımda 2. Çocuk olacağı için en fazla 3 diye düşünüyorum ama bir kızım da olsun çok istiyorum Yaaa gönlünüzdeki olsun inşaALLAH..

Yaşınız çok iyi. Araştırın tabi ama zamanı geldiğinde olduya bittiye getirmeyin, acele etmeyin. Herşeyinize dikkat edin. Yeme içme birliktelik zamani. İnşallah bir kızım olursa, o zamana kadar size taktik bile veririm belki kim.bilir : )))

Yapılması gereken şeyler olursa taktikleri bekliyorum Teşekür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…