Çok ilginç yaa bide içim yanıyor resmen yedikten sonraa tadı da berbatŞiimdiye kadar öyle bişey duymadım canım ama. Ben de yaptım hiç bi agrım olmadı
Doğru söylüyorsun canım Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallahCanım bende uyguluyorum bu kürü sadece yumurtlama döneminde daha fazla ağrım oluyo çünkü yumurtaların gelişmesine sebeb oluyo ama iyi düşünüp başla faydalı olması için böyle olması gerektiğini düşünüyorum rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Amin canım inşallah ben bu karışımı ilk kullandığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikti ama olsun hamile kalabildiğimi gördüm o yüzden umudunu yitirme hiç olurmuDoğru söylüyorsun canım Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah
Öyle tabiki canım bizim daha yeni bu 4.ayımız olacak ama olmadıkça insan içerliyor tuhaflıyor ve korkuyor. İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruzAmin canım inşallah ben bu karışımı ilk kullandığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikti ama olsun hamile kalabildiğimi gördüm o yüzden umudunu yitirme hiç olurmu
Ozaman benimki başka bir durumla üşütmeyle falan alakalı demekki :) faydasını gördünmü peki ?Vala bende yaptim hemde sogan kuruyle ayni anda uygulamistim ama bende agri hatirlamiyorum hic
Ocak ayinda yapmistim, malum 11 haftalik olduk:) sence:)Ozaman benimki başka bir durumla üşütmeyle falan alakalı demekki :) faydasını gördünmü peki ?
Yaaaa gözünnn aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşunu:) bird eşeyi sorucam orjinal balmı kullandın bende balparmak kavanoz balı var maketten aldığım o olurmuOcak ayinda yapmistim, malum 11 haftalik olduk:) sence:)
sende mi 2.günü başladın canım ne yapsam acaba su anBende yapıyorum şuan daha önce de farklı zamanlarda yapmıştım ama olmadı
Ağrı olayını da ben hep duyuyorum kendimde yaşıyorum kasıklarda batma şeklinde falan normalmiş ama sonuçta tarçın ve çörekotu rahime çok faydalı kasların anında kasılmasını sağlıyor
sende mi 2.günü başladın canım ne yapsam acaba su an
canım ben daha hiç içmedim adetimin 4.günü bugün yarın başlasam olur mu diye sordum hatlar karıştı sanırımEvet cnim 2. gün başladm ağrın çok değilse devam et zaten bi gün var bi gün yok şeklinde içebilirsin çok ağrı olduğu zaman öyle okumuştum geçen gün
canım ben daha hiç içmedim adetimin 4.günü bugün yarın başlasam olur mu diye sordum hatlar karıştı sanırım
kizlar dikkat edin ben bi ay denedim bunyeme fazla geldi sanirim seker orani.vajinal mantar oldum..seker mantari tetikliyo bn bide ekstra keciboynuzu pekmezi iciyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?