Bal çörekotu tarçın karışım ve tuhaf ağrı

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam kızlarrr

Dün yani adetimin 2.günü bal çörekotu ve tartın kürünü yapmaya başladım. Sabahları aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum. Dün akşam karnımın alt kısmında şiddetli bir ağrı oluştu daha önce regl zamanımda hiç böyle bir ağrım olmamıştı. Bu sabahta yedim kürden ve şuan yine ağrıyor. gülünce elimle bastırınca çok ağrıyor özellikle. Kürle alakası olabilir mi ?

Şiimdiye kadar öyle bişey duymadım canım ama. Ben de yaptım hiç bi agrım olmadı

Canım bende uyguluyorum bu kürü sadece yumurtlama döneminde daha fazla ağrım oluyo çünkü yumurtaların gelişmesine sebeb oluyo ama iyi düşünüp başla faydalı olması için böyle olması gerektiğini düşünüyorum rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Doğru söylüyorsun canım Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah

Doğru söylüyorsun canım Rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşallah
Amin canım inşallah ben bu karışımı ilk kullandığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikti ama olsun hamile kalabildiğimi gördüm o yüzden umudunu yitirme hiç olurmu

Amin canım inşallah ben bu karışımı ilk kullandığım ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelikti ama olsun hamile kalabildiğimi gördüm o yüzden umudunu yitirme hiç olurmu
Öyle tabiki canım bizim daha yeni bu 4.ayımız olacak ama olmadıkça insan içerliyor tuhaflıyor ve korkuyor. İnşallah hepimiz en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz

Ocak ayinda yapmistim, malum 11 haftalik olduk:) sence:)
Yaaaa gözünnn aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minnoşunu:) bird eşeyi sorucam orjinal balmı kullandın bende balparmak kavanoz balı var maketten aldığım o olurmu

kızlar bu kürü illa adetin 2.günü mü başlamak lazım benim su an 4. günüm yarın alsam başlasam olurmu

Bende yapıyorum şuan daha önce de farklı zamanlarda yapmıştım ama olmadı
Ağrı olayını da ben hep duyuyorum kendimde yaşıyorum kasıklarda batma şeklinde falan normalmiş ama sonuçta tarçın ve çörekotu rahime çok faydalı kasların anında kasılmasını sağlıyor

sende mi 2.günü başladın canım ne yapsam acaba su an

sende mi 2.günü başladın canım ne yapsam acaba su an

Evet cnim 2. gün başladm ağrın çok değilse devam et zaten bi gün var bi gün yok şeklinde içebilirsin çok ağrı olduğu zaman öyle okumuştum geçen gün
Ha sen 4. günündesin başlasan da olur öteki ay 2. gün başlarsn önemli olan yumurtlama haftasından öncesi zaten

Evet cnim 2. gün başladm ağrın çok değilse devam et zaten bi gün var bi gün yok şeklinde içebilirsin çok ağrı olduğu zaman öyle okumuştum geçen gün
canım ben daha hiç içmedim adetimin 4.günü bugün yarın başlasam olur mu diye sordum hatlar karıştı sanırım

kizlar dikkat edin ben bi ay denedim bunyeme fazla geldi sanirim seker orani.vajinal mantar oldum..seker mantari tetikliyo bn bide ekstra keciboynuzu pekmezi iciyodum.

kizlar dikkat edin ben bi ay denedim bunyeme fazla geldi sanirim seker orani.vajinal mantar oldum..seker mantari tetikliyo bn bide ekstra keciboynuzu pekmezi iciyodum.

Aynen cnim iyi hatırlattın bende geçen sene bi mantar vakası atlatmştm abartmamak lazım böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…