Bal çörekotu tarçın kürü kullananlar hadi sonucu burdan paylaşalım...

Arkadaşlar ben 2 karışımdan yedim ve hayıt suyu içtim.2. ay hamile kaldım ama o ay klomen de içmiştim.Hangisi fayda sağladı bilmiyorum ama bence bal çörek otu tarçın ve hayıt suyunun etkisi olmuştur.

kızlarr topiği başan sona okudum sanırım topictekilerin hepsinin şuan bebişi var yazmadıklarına göre umarım böyledir:)))bende bu ay başladım bu küre yenı duydum ama çok düzenli yapamadım gunde birkaşık bazen iki kaşık inş..tutar:)))

arkadaşlar içinizde bu kürle hamile kalan varmı

Kizlar konuyla hala ilgileniyomusunuz bende basladim kure yardima ihtiyacm var..ozellikle hayit suyuyla deneyen arkadasim ne durumdasn suan

Kizlar konuyla hala ilgileniyomusunuz bende basladim kure yardima ihtiyacm var..ozellikle hayit suyuyla deneyen arkadasim ne durumdasn suan

Selam arkadaşım , daha öncede yazdığım gibi kullandığım ay hamile kaldım. kızım 2 ay sonra 3 yaşında olcak. Yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 çay bardağı içiyordum. İnşallah allah gönlüne göre versin hayırlısıyla sana da nasip etsin. belki de etmiştir bile çünkü mesajın üzerinden 2 ay geçmiş nerdeyse :)

Selam arkadaşım , daha öncede yazdığım gibi kullandığım ay hamile kaldım. kızım 2 ay sonra 3 yaşında olcak. Yanlış hatırlamıyorsam sabah akşam 1 çay bardağı içiyordum. İnşallah allah gönlüne göre versin hayırlısıyla sana da nasip etsin. belki de etmiştir bile çünkü mesajın üzerinden 2 ay geçmiş nerdeyse :)
Keske canim ama malesef yazdigim zaman yeno kimyasal gebelik gecirmistim halada.bi sonuc yok bu kuru kullandim.ama.o ayda hamile.olamayinca biraktim.daha yapmadim..bi doktora kimyasal gebeligin sebebini sordum kalitesiz yumurta dan dedi bu kur sanirim yumurtayi kaliteli yapiyormua oylemi..Rabbim.evladina uzun omur versin

melikeecgl melikeecgl cnm baksana buraya acaba adet duzensizligi için mi yapmışlar yoksa hamile kalmak için mi? Ilk sayfayi okusana benim icin

teşekkür ederim canım. daısı tüm isteyenlerin başına..

ben adaçayını da 10 gün yaptım. adetin ikinci ve onikinci günleri arasında. ve günde iki bardak içtim. dikkat edin yumurtladıktan sonra içmiyorsunuz. ayrıca ben adaçayını prolaktin hormonumu düşük seviyede tutmak için içmiştim. gerek yoksa içmeyebilirsiniz..
melikeecgl melikeecgl yumurta catlayinca bırakmış bende mi öyle yapsam acaba

Selam kızlar..
Ben geçtiğimiz aydan önceki ay soğan kürü yaptım. Geçtiğimiz ay da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Göğüslerimin ucu çok acıdı hamile olabilirim diye düşünüyordum. Adetim üç gün geçince doktora gittim. Vajinal ultrason ile baktı ve rahim duvarın baya kalınlaşmış bebeğin tutunacağı şekilde ama keseyi çok erken olduğu için göremiyorum bir Beta Hcg testi yapalım emin olalım dedi. Nasıl sevindiğimi anlatamam.. Kan verdim sonuç iki saat sonra çıktı fakat 0,1 ile negatifti. Adetim niye gecikti hiçbir fikrim yok. Kür bu ay bende işe yaramadı. Adet olabilirsem yeniden başlayacağım. Hamile kalan oldu mu bu arada?

Merhabalar çok eski bir konu ama bende yazmak istedim bende bal tarçın ve çörekotu kuru yaptım adetin ikinci günü başladım benimde adetim çok az oldu bu kür den galiba ondan önce bir hafta falan hayıt içtim yalnız ben 12 gün değilde 8 gün yapabildim bal tarçını.simdi hastalığım biteli11. Günüm ama iki gün önce yumurtlama oldu bende galiba akıntim oldu iki üç gündür şimdi de kasıklarim hafif hafif ağrıyor nedeni ne olabilir sizce

Canım adetin ikinci günü başlayıp onikinci gün bırakıyosun.on gün içiyosun yani
Merhaba bişey sorucam doktorum bugün bana iğne ye başladı yumurta gelişimi için ama bu macunuda kullanıyorum iğneyle beraber kullanılmasında bir sakınca varmı acaba. Yumurtanın erken catlamasina sebep olmaz dimi

Back
X