Bal-Çörekotu-Tarçın Kürünü Uygulayıp Gebe Kalanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
selam kızlar.
geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş.
bende dün gittim aldım malzemeleri.
başlayacağım bugün..
kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum :)
teşekkürler...

kızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum:49:
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.:9::9::9:

tatlım sen benim hikayemi biliyosun ama yinede arkadaşlar için anlatayım ben 7 aydır bebiş istiyodum ve 7 ay toplamda 4 kere adet oldum 28 gunde herkesin adet olduğu dönemde yumurtluyoddum oda kalitesiz olmasına sebep oluyomuş ki bi kerede kimyasal gebelik yaşadım b u kuru kullandığım ay normal zamanda yumurtladım ve daha yeni yumurtlamam gereken gunde yani 28.gunde hamile oldumu öğrendim ve topikten sevcan ve pambik arkadaşımızda kullandıkları ay hamile kaldılar mutlaka tavsiye ederim

ben de kullandım bununla hamile kalmadım ama kullandığım 3 ay mutlaka yumurtlamam oluştu hem ovulasyon testlerinden hem de ateş ölçümlerimden anlıyordum, yalnız çörek otunu çok az kullanın fazlası kiste sebep olabiliyor, bir de 1 yıldan uzun süredir uğraşmıyorsanız hiç böyle şeylere gerek yok bence.

KISLARRR ; bende bunu bal-ari poleni -tarcinla yapiyorum bakalimmmm hayirlisi olsun insalaahhhhhhhhh duzgun yumurtladim beklemedeyim bakalim sonuc icin ????????????

ben 2. ve 12. günler arası sabah akşam yaptım. bir tatlı kaşığı balı, bir çay kaşığı çörek otu ve yarım çay kaşığı tarçını karıştırarak yaptım. çörek otunu öğütmeden koydum. kendim dişimle çiğneyerek ezdim. aç karına yedim. bir süre sonra tarçın kokusu tiksinti verdi bana ama yine de bebiş için yedim işte.

tecrübesi olanlar paylaşsınlar lütfen!
topiği güncel tutmalı ....bilmeyenler de öğrenip deneyebilirler.....ben de bu ay başlayacağım kullanmaya....

arkadaşlar bal tarcın çörekotu kürü nasıl yapılıyor yazar mısınız?

Bana doktor yumurtalarimin kucik oldugunu soylemisti ben bu karisimi kullandiktan sonra doktora gittigimde buyudugunu soyledi simdi hamileyim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben de başladım bu küre...

arkadaşlar bende başladım 7 gündür yiyorum bakalım ne olacak mutlaka yazacağım buraya........... bu ayda tutmazsa doktora gidicem zaten.. 6 yıllık evliyim henüz bişey yok .... sadece bol miktarda sabrım var çok şükür..... hiç üzülmüyorum sabırla bekliyorum:21:

Bende yapiyorum bunu adetimin ikinci gunu basladim son dort gunum kaldi bitmesine bakalim nasip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam kızlar.
geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş.
bende dün gittim aldım malzemeleri.
başlayacağım bugün..
kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum :)
teşekkürler...

canım bal tarcın cörekotunu nasıl kullandın

kızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum:49:
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.:9::9::9:

canım bal tarcın çörekotunu nasıl kullandın

tatlım sen benim hikayemi biliyosun ama yinede arkadaşlar için anlatayım ben 7 aydır bebiş istiyodum ve 7 ay toplamda 4 kere adet oldum 28 gunde herkesin adet olduğu dönemde yumurtluyoddum oda kalitesiz olmasına sebep oluyomuş ki bi kerede kimyasal gebelik yaşadım b u kuru kullandığım ay normal zamanda yumurtladım ve daha yeni yumurtlamam gereken gunde yani 28.gunde hamile oldumu öğrendim ve topikten sevcan ve pambik arkadaşımızda kullandıkları ay hamile kaldılar mutlaka tavsiye ederim

canım bal tarcın çörekotunu nasıl yaptın

her ay yapmak için niyetleniyorum ama ilk günden sonra yiyemiyorum midem almıyo benim yaa.
sanırım tatlı sevmediğim için
yediğim gibi mideme inmedem tuvalete zor yetişiyorum kusmak için :14:
ama kullanan arkadaşlarım var onlar hamile kaldı

canım bal tarcın çörekotunu nasıl kullandın

2 yemek kaşığı saf bala 1 çay kaşığı çörekotu ve 1 çay kaşığı (silme) tarçın koyup macun kıvamına gelene kadar karıştır.
Adetin 2 gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam birer tatlı kaşığı aç karnına ye.

Son düzenleme:
canım bal tarcın cörekotunu nasıl kullandın
Canım tam ölçülerini nette bulabilirsin
. Adetin ikinci gunu başlayıp 12. Güne kadar sabah aksam aç karnına 10 gün kullanacaksin.
Ben çok oldu bunu yapalı pek hatırlamiyorum. Ama ise yarıyor onun sayesinde dunya tatlısı oğlum var :) Allah size de nasip etsin inşallah

ya arkadaşlar bende bu ay yaptım adetin 2.günüde başladım ama ben yarım kılo bala karıştırdım çörek otunu ve tarçını bi zararı olur mu :( eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım bide ayrı keçi boynuzu aldım kaynatıp suyunu içiriyorum dua edelim birbirimize olsun artık beklemek zor geliyor her ay ümit:(:(sonu husran:(

Back
X