Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktor yumurtalarimin kucik oldugunu soylemisti ben bu karisimi kullandiktan sonra doktora gittigimde buyudugunu soyledi simdi hamileyim
selam kızlar.
geçen aydan aklımdaydı bu kür ancak adetin 2. günü başlanıyormuş.
bende dün gittim aldım malzemeleri.
başlayacağım bugün..
kullanan arkadaşlar bana umut olabilir mi?
yardımlarınızı bekliyorum :)
teşekkürler...
kızlar bu bal tarçın çörek otu gerçekten işe yarıyor sanırım. henüz hamile kalmadı ama inşallah umutluyum
ben pcoluyum ve neredeyse 1 yıldır adetlerim düzensiz ve yumurtlamam olmuyordu. 2 aydır bal tarçın çörek otu kullanıyorum ve yumurtlamam oluyor. bu gün doktorum da şaşırdı kendiliğinden yumurta oluştuğunu görünce. sen klomen mi kullandın dedi.![]()
tatlım sen benim hikayemi biliyosun ama yinede arkadaşlar için anlatayım ben 7 aydır bebiş istiyodum ve 7 ay toplamda 4 kere adet oldum 28 gunde herkesin adet olduğu dönemde yumurtluyoddum oda kalitesiz olmasına sebep oluyomuş ki bi kerede kimyasal gebelik yaşadım b u kuru kullandığım ay normal zamanda yumurtladım ve daha yeni yumurtlamam gereken gunde yani 28.gunde hamile oldumu öğrendim ve topikten sevcan ve pambik arkadaşımızda kullandıkları ay hamile kaldılar mutlaka tavsiye ederim
canım bal tarcın çörekotunu nasıl kullandın
Canım tam ölçülerini nette bulabilirsincanım bal tarcın cörekotunu nasıl kullandın