Bal gibi yalan diyor ama...

her zaman olduğu gibi tamamen iyi niyetimle yaklaşıyorum olaya.madem sevdiğiniz bi arkadaşınız karşınıza alıp suçlamadan konuşun belki zor durumda kalmıştır çok sebebi olabilir.belki gerçekten o yapmamıştır:53:

Bankadan aldığım ip adresi onun ama... zor durumda olsa bana anlatırdı zaten dediğim gibi kullanıcam dese tüm limiti kullanda derdim... bende iyi niyetle çözmenin peşindeyim o yüzden sizden fikirler alıyorum güveniyorum size:34:

düşünelim o zaman:31:valla maddi durumunuzu bilmiyorum ama az değil

Bankadan aldığım ip adresi onun ama... zor durumda olsa bana anlatırdı zaten dediğim gibi kullanıcam dese tüm limiti kullanda derdim... bende iyi niyetle çözmenin peşindeyim o yüzden sizden fikirler alıyorum güveniyorum size:34:

Ben cömert bir insanımdır, yakın bir arkadaşım gelip para istese, mümkün olduğunca yardımcı olurum, siz de olurmuşsunuz. Ama arkadaşınızın bu yaptığı ayıptan da öte bir şey, hırsızlık, dolandırıcılık. Elzem bir şeye harcansa yine anlayış gösterilir ama oyun sitesi nedir ya... 600 lira tırtıklamak için sizinle ilişkisini gözden çıkarmış o kadın, siz hangi iyi niyetten bahsediyorsunuz...

Son düzenleme:
İtiraf etmesi için değil, mağduriyetinizin hukuki yoldan giderilmesi için.

Kredi kartı bilgilerini veren siz olduğunuz için bu ne kadar mümkündür onu hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir, ama neticede ortada hırsızlık var.

Hukusal açıdan haksız olan benim zaten ama derdim o para değil bunu ona nasıl söyleyeceğim? tamam kızıyorsunuz bana farkındayım ama benide anlayın:)

Maddiyata takılmadan çözümler bulalım.. olan oldu nasılsa... Ben zaten mesafeyi koyucam ama istiyorumki rezil olmasın karşımda ben daha çok üzülürüm ama bana üzülmedi ama ben üzülürüm...

Ben bu para mevzuularına çok bozuluyorum ya.

Eğer onun kullandığını ispatladıysan iste paranı.

Vermiyorsa kes ilişkini.

Öyle arkadaşım olacaksa hiç olmasın!

Hukusal açıdan haksız olan benim zaten ama derdim o para değil bunu ona nasıl söyleyeceğim? tamam kızıyorsunuz bana farkındayım ama benide anlayın:)

Estağfurullah, size niye kızayım, arkadaşınıza sinir oldum, o nasıl bir rahatlıktır anlamadım. Sizi de anlıyorum, çünkü sizin durumunuza benzer durumlarda ben de kalmışımdır birkaç kez. Siz de iyi niyetli bir insana benziyorsunuz, insanların iyi niyetleri böyle de suistimal edilmemeli diye düşünüyorum. Bu kadarı çok fazla olmuş bence, küfür gibi...

Son düzenleme:
Valla o senin kartini oraya buraya utanmadan harciyorsa, sende yüzüne vurmaktan utanma,
"bak arkadasim, ben dün bankayi aradim, cok merak ettim kim paralarimi harcadi diye, sana inanmistim, ama en sonunda senin ipn cikti" dersin,
"parasinda degilim yalan söyleme gerek yoktu" gibi seyler söylersin,
sonrada sifreni mifreni degistir, yada kartini kapattir yenisini cikar,
lütfen diyorum bukadar iyi niyetli olma, cünkü sen böyle oldukca daha cok basina is acarlar !!!
O insanlada aranda mesafeyi koy

ben degil arkadasimi 600 lira borca sokmayi
10 lira borca soksam sIkintimdan ölürdüm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maddiyata takılmadan çözümler bulalım.. olan oldu nasılsa... Ben zaten mesafeyi koyucam ama istiyorumki rezil olmasın karşımda ben daha çok üzülürüm ama bana üzülmedi ama ben üzülürüm...

Savcılığa veriyorum deyin o zaman, bir şekilde çözülür. Merak etmeyin zaten istese de rezil olamaz artık.

Evet bankayı aradım böyle böyle diyivereyim aslında bu benimde aklıma geldide bide sizlere sorayım dedim hani meşgul ettiysem sizi affedin bugun çok fırça yedim gelip sizinlede muzakere edeyim bu konuyu istedim...

Bide dün gece çok güldük ya hep birlikte başıma gelecek varmış geldi işte:)

Kartını kayıp çalıntı olarak kapattırıp yenisini talep edebilirsin bundan sonra alışveriş yapamaz ayrıca itiraz servisi gibi servisleri var ise yapılan işlemlerin detayını nerden nasıl gerekirse ip adresini talep edersin verebiliyor iseler, bilgileri sen verdiğin için işlem iptali yapamazlar zaten ama arkadaşının ip v den kontrol edip o mu yapmış öğrenebilirsin hatta bu işlemleri yaptıktan sonra bankadan yasal işlem yapacaklar diye de yem at derim yerse zaten ben yaptım vs demek zorunda kalabilir.

Kartını kayıp çalıntı olarak kapattırıp yenisini talep edebilirsin bundan sonra alışveriş yapamaz ayrıca itiraz servisi gibi servisleri var ise yapılan işlemlerin detayını nerden nasıl gerekirse ip adresini talep edersin verebiliyor iseler, bilgileri sen verdiğin için işlem iptali yapamazlar zaten ama arkadaşının ip v den kontrol edip o mu yapmış öğrenebilirsin hatta bu işlemleri yaptıktan sonra bankadan yasal işlem yapacaklar diye de yem at derim yerse zaten ben yaptım vs demek zorunda kalabilir.

o ipden yapılmış zaten onu öğrendim... bi uyuyup uyanalımda çaresine bakıcaz artık tşk ederim tavsiyen için...

Maddiyata takılmayın diyorsun ama, giden para da az bir para değil...
Ne kadar ayıp ya...
Hem yalancılık hem hırsızlık...
Bir de üstüne karşısındakini salak yerine koyma...

Ben olsam bitirirdim arkadaşlığımı:63:

kızmakta haklısınız birde ihtiyaç için yapılmış birşey degil ki oyun sitelerinden oyun için alınmış şeyler diyorsun oyun sitesi ne zamandan beri ihtiyaç oluyor anlamıyorum benim kardeşim ve babamda genelde netten alışveriş yapar bilindik sitelerden ben netten almıyorum ama onlar alışveriş yaparken telefona onay mesajı geliyor onaylıyormusunuz diye bence sizde onay mesajı yapın ve kartınızın şifresini herşeyini degiştirin ayrıca ip adresi belli diyorsun mahkemeye verecegini açık açık söyle ödesin parasını o yaparken utanmıyorda sen mi üzüleceksin ayrıca ihtiyaç için degil oyun sitesi ya o yüzden ödesin paranı arkadaşım

bu devirde kimseye güven olmaz kartı vermeniz hata olmuş yaptığı çok ayıp parada az bir miktar değil bundan sonra dikkatli olun bence.......

Savcılıga verın !
Madem cok sevdgınız can arkadasınız sıze bı oyun sıtesı kadar deger vermeyıp yalan soyluyor sızde ona acımayın

tek taraflı arkadaşlık bu...
sen onu kırmamak için kredi kartından para kullandığını öğrendiğini bile söyleyemiyorsun...
o ise seni enayi yerine koyup paranı ıvır zıvıra harcamış..
baştan hatalısın kredi kartı bilgilerini vermeyecektin..
kimseye güvenilmeyeceğini öğrenmiş oldun...
arkadaşının yanında savcılığa gitmekten bahset,
belki itiraf eder...

Tipik bir benim param çok arkadaşımı kaybetmek istemiyorum zırvalıkları vakası.
Valla konu sahipciğim, madem maddi manada bir çözüm beklemiyorsun.
O zaman bişey çaktırmadan arkadaşına, ses etmeden devam et.
Biz sana ne diyelim ki arkadaşınla kendi aranda.
Bizim de verebileceğimiz sabit öneriler.

Biz senin vermek istediğin mesajı aldık.
Haydi rast gele.:39:

Back
X