Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu mesaj kutusu olayına sinir oluyorum ya ! Bildirim gelsin o zaman üf
Yarın da biraz ani olmuş, 1 haftaya getir deseydin keşke. Arkadaşın kaç yaşında ? Çalışıyor mu?
Bildirim neden gelsin orada belirtiyor zaten kotanı:)
Biliyorum ani oldu yarın getiremiyecek biliyorum ama işin ciddiyetinin farkında olsun kardeşi düpedüz kandırmış bunun ailesinin haberi olsunki o çocuk bu kafayla çok hırsızlık yapar böyle yanlışmıyım?
27 yaşında çalışıyorda zaten... Bal gibi babası yada kardeşi ödeyecek o parayı bunuda biliyorum... Hadi taksitli bişe olsa tamamda bide tek çekim:)
630 tlyi karttan çektirmek, kardeşin attığı en büyük kazık bence.. O nedir öyle :S Yuh, çok şaşırdım.
Ben şaşırmadım o çocukda o potansiyel vardı zaten oyunlarla kafayı yemiş:)
Ben de bir ara, küçükkene sarmıştım online oyunlara :)
ve ablanda gider kola getirirmiydi? çooook güldüm bunaaaaBenim küçükkene oynadığım tek oyun prince of persiaydı...Bilgisayarımız siyaz beyazdı..Prince of persia de cdde değil disketteydi...
12.leveli geçip prensesi kurtardığımda uzun süre kahraman edasıyla dolanmıştım etrafta
Oyunu bitiremeyen ablama "çekil şurdan çekil, ben geçerim o kısmı, sen git bana kola koy" falan diye çırak muamelesi yapardım..
Hey gidi hey..Ne günlerdi...![]()
Konuya gelecek olursam, bu konu kk'nın onur meselesi oldu..O para alınacak başka yolu yok![]()
ve ablanda gider kola getirirmiydi? çooook güldüm bunaaaa![]()
Sizin desteğiniz sayesinde dünyayı yaşanabilir bi yer haline getireceğiz. inanıyorum. inanın. inansınlar. onlar inanır. ama en önemlisi kadir inanır![]()
Sıkıyorsa getirmesin...Takıldığı yerlerde ki püf noktaları ve nasıl geçeceğini ben söylemezsem nasıl geçecekti yoksa, aylarını alırdı
Bak bak o yaşlardaki tehditkar düşünce sistemine bak :18:
kk yöneticilerinde rica ediyorum, böyle muhteşem espirilere uygun bir smile olsun...
Dur dur buldum:120::120::120:
![]()
çok alemsiniz valla gülmekten kırıldım resmen
yarın hep beraber baskın yapıyoruz o paranın hesabı kesilecek
azda değilmiş gı 600 lira oha felan oldum resmen![]()
Ne 600'ü ne 600'ü?
630 lira!!!
Bir aile geçiniyor be bu paraya..
Konu sahibi parayı aldığında herkese bir çay ısmarlar artık..
Hatta sen ver kredi kartı numaranı biz kendi çayımızı kendimiz alırız![]()
Ne 600'ü ne 600'ü?
630 lira!!!
Ne 600'ü ne 600'ü?
630 lira!!!
Giden para olsun sizin gibi destekçiler var oldukça ayyyhh fena oldum gözlerim duygulandı şuançok alemsiniz valla gülmekten kırıldım resmen
yarın hep beraber baskın yapıyoruz o paranın hesabı kesilecek
azda değilmiş gı 600 lira oha felan oldum resmen![]()
Ne 600'ü ne 600'ü?
630 lira!!!
Giden para olsun sizin gibi destekçiler var oldukça ayyyhh fena oldum gözlerim duygulandı şuan
Tabi vereyim hemen bilgileri öteki ekstrem 1260 tl gelsin.. tekrar konu açayım oda 2520 tl artık baktımki olmuyor no limit bi kart buluruz çağır gelsin hanımlar içilsin çaylar sonrasında ArkAngel'ı demir parmaklıklar ardında ziyarete gelirsiniz klasik ihtiyac ürünlerinden getirmeyi unutmasınız dimi o kadarda değildir diye sanıyorum![]()
Unutup gözlerini duygulandırır mıyım senin aaaaa aşkolsun, valla bak çok gücendim şimdi
Şu metsisin önüüüüü, bir uzun alaaan, bir tek seni sevdim, gerisi yalaaaaan
İşte dostlar görüyorsunuz.. Dost başa.. Düşman ayağa.. böyle arkadaşlarda kredi kartı nosuna bakıyorlar... bakmakla kalmıyorlar beni demir parmaklıklar ardına koyup bide yıllardır bağlama ile çalınan türkümüzü gitar ile çalıp kahır üzerine kahırlara vesile oluyor...
diyeceğim odurki Melodi arkadaşım bak bu sözlerimi iyi belle..
''Senin hasssrettindiirr, hücreeemee dooolan, bir tek seni sevdim, geriiisiii yalannn''