bal polen arı sütü karşımı kullanan var mı ?

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Kızlar aktardan bal polen arı sütü aldım dünden beri kullanmaya başladım yumurtalar A iyi geldiğini duydum yapan var mı hamile kalan yanında ek bişeyler yapılması gerekiyo mu yardım edin bilgisi olan varsa yazsın

vallahi ben yeni sipariş verdim elime gecmedi daha .birde bunu deneyelim dedık çare arıyoruz işte umarım işe yarar

bal çörek otu tarçın üçlüsünün ben faydasını gördüm. bebek anlamında değil ama. adetlerim 35-40 günde bir olurdu.yani geçyumurtlardım. bu küre başlamadan önce kullandığım ovulasyon testinde 23. gün çift çizgi çıkmıştı.bu kürü adetimin 2. günü sabah 1 tatlı kaşığı açken akşam 1 tatlı kaşığı açken yedim. tekrar ovulasyon testi kullandım ve 18 .gün çift çizgiyi gördüm.1 yıldır hep uygularım bunu ve 1 yıldır hep 16-18.günlerde yumurtlarım. yani bu kür yumurtalarımı daha erken büyütüyor.5 gün önce büyüdü örnekteki gibi. polen arısütünüde duydum yumurtlamaya katkısını. ama denemedim. arısütünün doğal olanının buzlukta muhafaza edileninin tercih edilmesi gerektiğini biliyorum sadece.

Hmm anladım cnm bnde yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 1 buçuk aydır adetim gelmiyordu bunu kullanmaya başladım ve 10nuncu gün adet oldum bakalım gebelik olacak mı bu arada incir kuru havuç kuru ve hayit otu yapıyorum bu ay bakalım ne olcak

benimde bir tavsiyem olacak anavarzabal markasına ait polen arı sütü ve propolis karışımı bir ürün kullandık daha önce kesinlikle memnun kaldım ve tavsiye ederim. hem tadı güzel hemde faydasını gördük en son bimden almıştık sonra bulamayınca balgurmesi.com sayfasından sipariş verebileceğimizi ilettiler.

Tkkr eserim canm bilgilendirdigin icin

ben bır haftadır kullanıyorum kızlar bakalım neler olcak umarım bebiş olurda balım koyarım adını :)

bır gunde belli olmaz hemen kan tatlımı yaptın evde kendınmı yaptın.dur kesme umudunu beee guzelım

Evde idrar testi yaptım canm ztn adet olacak mısım gibi bu ay da olmadı .s

bak kardesimin eşide bu ay hamıle oldugunu öğrendı ama hep adet olacam karnım agrıyo gögüslerım şiş acıyo dedı.hatta ped almaya gıttı markete ha oldum ha olacam yanı o boyutttaydı.

benım yumurtam buyumuyo o yuzden aldım balı umarım buyut bu ay .kazıranda tup bebek yaptırcam nasıpse ben.o zamana kadar süpppp riççççççç olabılır belkıde ALLAH buyuk :)

Canm bnm de yumurta sorunum var düzenli adet olamıyorum o yüzden umutsuzum

hayırlısı ne dıyım canım ya umarım tez vakıtte bızde yavrularımıza kavusuruz...

Ben kullandım geçen ay. Ama beraberinde agnucaston da kullandim sonuç olarak düzenli olan adetlerim ara kanamalarla beraber iki aydır düzensiz, şaşkın durumda
Bikaç ay önce çörek otu-bal-tarçın kullanmıştım adetlerim yumurtlama tarihim cinsel rahatlik vs her yönden faydasını gördüm ama henüz gebelik olmadı malesef..

Sevgili arkadaşlar yorumları okudum şimdi baya bir kavram karmaşası olmuş. bu konu üzerinde ihtisas sahibi oldum diyebilirim 2 tane yakınımıza yaptırdık ondan dolayı ince eleyip sık dokuduk şimdi bakın canlar lütfen yazacaklarımı iyi okuyun çünkü basit bir konu değil.....
bebek için yada tedavi öncesi için kullanacaklar bu şekilde tek arı sütü kullanmakla olmuyor bal polen propolis ve ginseng arı sütü karışımı olacak en önemlisi kullanılan bal karakovan balı olacak ve şekersiz olacak arı bilim dergisinde bir makalede ismini unuttuğum bir profesör yazmıştı aklıma adı gelirse eklerim kullanılan karışımda asla karakovan harici olmamalı demişti ayrıca kullanılan propolis kesinlikle ham saf propolis olacak onun toz olanları alkol ile yani etil alkol ile çözülüyor dolayısıyla kimyasal madde girdiği anda etkisi düşüyor ayrıca çoğu firma silisyum dioksit denilen bir maddeyi kullanıyormuş arıcı anlattı bu madde propolisin yapışkan olmasını sağlıyormuş tuz rafinerileri kullanıyormuş akar akar olsun diye zararlarını okuyunca dondum kaldım ham propolisi kesinlikle kullanmalısınız ayrıca bu karışımda güney kore ginsengi olmalı 1 kg karışama göre 50 gr olması lazım ancak gerçeği olmalı karışım bu şekilde hazırlanıyor özü böyledir gerisine bakmayın birde hazır markaları almayın neden derseniz 1 kg karışıma 100 gr arı sütü olacakken 10 gr koyuyorlar propolis 50 gr olacak 10 gr koyuyorlar malzemeden çalıyorlar adı karışım yani kafasına takılan olursa bana sorsun tek tek anlatırım herkese şifalar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…