- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Aynen bnde çare arıyorum rabbim birini sebeb gönderse de bizim de olsavallahi ben yeni sipariş verdim elime gecmedi daha .birde bunu deneyelim dedık çare arıyoruz işteumarım işe yarar
Tkkr eserim canm bilgilendirdigin icinbenimde bir tavsiyem olacak anavarzabal markasına ait polen arı sütü ve propolis karışımı bir ürün kullandık daha önce kesinlikle memnun kaldım ve tavsiye ederim. hem tadı güzel hemde faydasını gördük en son bimden almıştık sonra bulamayınca balgurmesi.com sayfasından sipariş verebileceğimizi ilettiler.
Insallah faydası olur cnm bnm adetim 1 gün geçti test yaptım ngtf çıktı adet olmayı bekliyorumben bır haftadır kullanıyorum kızlar bakalım neler olcak umarım bebiş olurda balım koyarım adını :)
Canm bnm de yumurta sorunum var düzenli adet olamıyorum o yüzden umutsuzumbak kardesimin eşide bu ay hamıle oldugunu öğrendı ama hep adet olacam karnım agrıyo gögüslerım şiş acıyo dedı.hatta ped almaya gıttı markete ha oldum ha olacam yanı o boyutttaydı.
benım yumurtam buyumuyo o yuzden aldım balı umarım buyut bu ay .kazıranda tup bebek yaptırcam nasıpse ben.o zamana kadar süpppp riççççççç olabılır belkıde ALLAH buyuk :)
Insllh cnm inşallah. ..hayırlısı ne dıyım canım ya umarım tez vakıtte bızde yavrularımıza kavusuruz...
merhaba bir yakınımız daha önce kullandı ve şimdi bebişleri var. arı sütü değerli ve çabuk bozulabilen bir madde soğuk zincirde korunmalı ve tüketilmeli. arkadaşımız arı sütü propolis bal polen yapıyor isterseniz yardımcı olabilirKimse yokk mu
VAR :)Kimse yokk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?