Bal, rekotu, Tarn vesilem oldu

Bende başladım faydasını gören arkadaşlarımız ne kadar süre kullandı acaba yazabilir mi?

arkadaşlar bende bu ay adetimin 3.günü bal tarçın çörek otuna başladım bu 5.günüm içeli.
kasıklarımda hareketlilik hissediyorum içtiğimden beri.
içeride bir şeyler olduğu kesin.
2 tüp bebek negatif denemem var.
ilk defa da bu kürü deniyorum.
inşallah vesilem olur.:dua:
Canım bayağı olmuş sen kullanalı olumlu sonuçlar aldın mı?

Amin canım inşallah bugün benim 10. Günüm bugün son hayırlısı olsun inşallah ben soğan kürüne de başladım beraber yapıyorum tek yapın diyorlar ama ben yaptım inşallah birşey olmaz

Bal tarcin corekotu kuruyle sogan kurunu ayni anda uygulamanin sakincasi varmidir? Adetin 2. Gunu basladim bal tarcin corekotuna, 7. Gun de sogana baslamak istiyorum, 3 gun denk geliyor birlikte uygulamis olacagim, problem olur mu acaba?

Canım benim bugün 12.ci günümdü yarın yumurtama günüm ama galiba bugün yumurtladım adet olucak gibi çok şiddetli ağrım oldu gündüz başladı akşama kadar.. geçmişti şimdi yine hafif bi ağrı var..
Inşallah yumurtlamışımdır..

Canım benim bugün 12.ci günümdü yarın yumurtama günüm ama galiba bugün yumurtladım adet olucak gibi çok şiddetli ağrım oldu gündüz başladı akşama kadar.. geçmişti şimdi yine hafif bi ağrı var..
Inşallah yumurtlamışımdır..
O zaman mutlaka değerlendir inşallah tutar canım biz maya mızı çalalım gerisi rabbime kalmış

Merhaba.. bnde tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelik geçirdim. Adetm 2 günü gittim doktora baktı. Ve yaşıma göre yumurtalarmn kalitesi iyi olmadığı için biosteron dhea , neofortil wm&dha verdi. Kullanmaya başladım. Yanındada hayıt otu çayı, aslan pençesi ve bal çörek otu tarçın karışımını yedim. Adetim bittikten 2 gün sonra koyu kahverengi kan gibi akıntı geldi. Bal çörek otunu kesince durdu. Nedeni nedir sizce?

Back
X