- Konu Sahibi papatyaaaa
Bende başladım faydasını gören arkadaşlarımız ne kadar süre kullandı acaba yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bayağı olmuş sen kullanalı olumlu sonuçlar aldın mı?arkadaşlar bende bu ay adetimin 3.günü bal tarçın çörek otuna başladım bu 5.günüm içeli.
kasıklarımda hareketlilik hissediyorum içtiğimden beri.
içeride bir şeyler olduğu kesin.
2 tüp bebek negatif denemem var.
ilk defa da bu kürü deniyorum.
inşallah vesilem olur.![]()
Canım bayağı olmuş sen kullanalı olumlu sonuçlar aldın mı?
Bende başladım faydasını gören arkadaşlarımız ne kadar süre kullandı acaba yazabilir mi?
Bal tarcin corekotu kuruyle sogan kurunu ayni anda uygulamanin sakincasi varmidir? Adetin 2. Gunu basladim bal tarcin corekotuna, 7. Gun de sogana baslamak istiyorum, 3 gun denk geliyor birlikte uygulamis olacagim, problem olur mu acaba?
Bugün son günün ozaman belirtiler varmı?Amin canım inşallah bugün benim 10. Günüm bugün son hayırlısı olsun inşallah ben soğan kürüne de başladım beraber yapıyorum tek yapın diyorlar ama ben yaptım inşallah birşey olmaz
Bugün son günün ozaman belirtiler varmı?[/QUOTE
Belirti yok canım ateşimi ölçüyorum o da düşük sanırım bu ay olmadı hayırlısı sende durumlar nasıl?
O zaman mutlaka değerlendir inşallah tutar canım biz maya mızı çalalım gerisi rabbime kalmışCanım benim bugün 12.ci günümdü yarın yumurtama günüm ama galiba bugün yumurtladım adet olucak gibi çok şiddetli ağrım oldu gündüz başladı akşama kadar.. geçmişti şimdi yine hafif bi ağrı var..
Inşallah yumurtlamışımdır..
İnsallah canım hepimizin yüzü gülsün artık:))O zaman mutlaka değerlendir inşallah tutar canım biz maya mızı çalalım gerisi rabbime kalmış