• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimmasaliim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
3
Kızlar merhaba o kadar çok araştırma yaptım. Bu kürü deneyen çok kişi o ay hamile kalmış yumurta büyütüyor,kalitesini arttırıyor en önemlisi benim için çikolata kistini yok ediyor çörek otu ölüm hariç her şeye devadır. Adetin 2. Gününden itibaren başlayıp 10 gün sabah akşam tületmek lazım ben 2 gündür başladım normalde adetim düzenlidir ama çikolata kistim yumurta kalitesini düşürüyor bu 10 günlük deneyimimi sizinle burada paylaşacağım inşallah güzel haberler veririm hepimize ışık olur 🪽🥹

tam olarka nasıl haızrlayorsun göz kararımı karısıtırıyorsun. detay verebilirmisin
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
bunları bir kavanozda karıştırıp reglin 2. Gününden itibaren sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun 10 gün sonra bırakıyorsun yumurtaları çok büyütüyormuş ama büyüme sorunu yoksa günde 1 kaşık alabilirsin kalitesini arttırıyor yapan kadınların çoğu o ay hamile kaldım yazmıştı ben de görünce çok ümitlendim inşallah faydası olur

10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
bunları bir kavanozda karıştırıp reglin 2. Gününden itibaren sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun 10 gün sonra bırakıyorsun yumurtaları çok büyütüyormuş ama büyüme sorunu yoksa günde 1 kaşık alabilirsin kalitesini arttırıyor yapan kadınların çoğu o ay hamile kaldım yazmıştı ben de görünce çok ümitlendim inşallah faydası olur
çok teşekkür ederim

Ben yaptım aşırı bi kasık ağrısı oldu ve bir işe yaramadı maalesef

Kızlar merhaba o kadar çok araştırma yaptım. Bu kürü deneyen çok kişi o ay hamile kalmış yumurta büyütüyor,kalitesini arttırıyor en önemlisi benim için çikolata kistini yok ediyor çörek otu ölüm hariç her şeye devadır. Adetin 2. Gününden itibaren başlayıp 10 gün sabah akşam tületmek lazım ben 2 gündür başladım normalde adetim düzenlidir ama çikolata kistim yumurta kalitesini düşürüyor bu 10 günlük deneyimimi sizinle burada paylaşacağım inşallah güzel haberler veririm hepimize ışık olur 🪽🥹
Ben denedim. Kist vardı o gitti ama gebelik elde edemedim.

ben de ilk defa bu ay deniyorum bunu. bugün 5. gündeyim, ağrı vs hiçbir etkisi olmadı.

Kullandığın gibi mi ağrı yaptı canım ya da bir rahatsızlığın var mı bende hiç ağrı olmadı haşa devam ediyorum
Canım ben 10 gün kullandım 2 gün hiçbir sıkıntı yok ama sonra bıçak saplanır gibi ağrıyordu resmen

Nasıl yapıyorsun kürü?

Nasıl yapıyorsun kürü?
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
bunları bir kavanozda karıştırıp reglin 2. Gününden itibaren sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun 10 gün sonra bırakıyorsun

10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
bunları bir kavanozda karıştırıp reglin 2. Gününden itibaren sabah akşam 1 tatlı kaşığı alıyorsun 10 gün sonra bırakıyorsun
Tamam canım sağolasın 🙏

kızlar benim bugün 10. günüm, kürü bitirdim.
ovülasyon testiyle takip edeceğim yumurtlamamı. şu an için normal dışı bir şey hissetmiyorum valla, inşallah işe yaramıştır.

İçine zerdecal d akat kistin Aşlahın izniyle küçülsün

kızlar benim bugün 10. günüm, kürü bitirdim.
ovülasyon testiyle takip edeceğim yumurtlamamı. şu an için normal dışı bir şey hissetmiyorum valla, inşallah işe yaramıştır.
Ay inşallah bize de haber ver bol bol ben de yumurtlama dönemindeyim şuan hiç bir şey hissetmiyorum kasık ağrısı biraz var ama kiste bağlıyorum onu bekleyip göreceğiz

Back
X