- Konu Sahibi yildizlarumutdolu
kizlar bu bal tarcin cörek otu tam olarak nasil kullaniliyor, yani cörek otunu tohum olarakmi kullanicaz yoksa toz halindemi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezilmiş olarak kullanılıcak yani ben öyle biliyorum öylede kullandım. aktarlarda satılıyor çekilmiş şekilde. toz halinde.
cevabin icin cok tesekkür ederim canim... peki Havan da falanmi ezicem acaba ?
Rica ederim bu ay ilk kez uyguladım bende.O şekilde uzun ugraslar sonucunda ezebılenler var ama ben beceremedim. ezilmemiş şekilde kullanıp agızda cıgneyerek yıyenleride duymustum.Aktarda çekilmiş haldede satılıyor aladabilirsin.ölçüsüne göre yaptınmı tam yetıyor.
Tam sizin birbaska konunuzu okuyormusum tesadüfen :)
hic sorma cok dertliyim((
Şu mübarek günlerde Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı hayırlı zamanda hayırlısından nasip etsin.umudunuzu hiç kaybetmeyin.Geçenlerde aktara gitmiştim nisan yagmurunun cok bereketli oldugunu ve temiz bir kaba yagmur suyunun dolmasını beklememiz ve duası varmıs onu okuyup ıcmek gerekıyormus nisan yagmuru duası dıye bulabılırsınız dedi.ögrendgıımde gec kalmıstım ama ınsallah bıdahakı nısana kadar gerek kalmadan gelir :)
hic duymamistim bunu daha duymadigimiz neler varr..Insallah canim ya fazla bekletmeden kendiliginden gelir insallah bebekler.. gecen ay adetim 1 hafta gecikti tamda umutlanmistim ki adet oldum.. hic adetimde gecikmezdi, hayal kirikligi yasamaktan biktim ne zormus.. suan umudumu cörek otu bal tarcina bagladim insallah faydasi olur hepimize
Tahmin edebiliyorum adet oldgunuz andaki ruh halinizi tam 3 kez 10 gün gecıkme yasadım ben bebek ıstemeye baslayalı ama demekki vakti saati değilmiş daha.sogan kürü topiğindeydim bu nısan yagmuru mevzusunu orda kızlara soyledim kk da yapıpta hamile kalanlar olmus o ay. tüh kacırdık dedim ama belki bizede bal tarcın çörekotu vesile olur.pozitif dusunmekte cok onemli inşallah faydası olucaktır ben inanıyorum.
Insallah canim ya.. birazda stresten gecikiyor sanirim.. stres yapmamaya calissamda olmuyor iste:/
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.