canim sabah ac karinla ve aksam yemekten once bir yemek kasigi yedim(arada aksami unutuyordum yemekten sonraya kaliyordu)corekotunu ezip biraz bal ve tarcinla karistirdim ezmek sart yada cignenmeli yoksa bi ise yaramaz:) iste bu kadar kolay:)
ben bu ay onu uyguladım eşimede keçboynuzu kürü uyguladım ve sonuç hamileyim artık bunlardanmı yoksa olacağı vardıda oldumu bilmem ama ben çok memnunum
ben bu ay onu uyguladım eşimede keçboynuzu kürü uyguladım ve sonuç hamileyim artık bunlardanmı yoksa olacağı vardıda oldumu bilmem ama ben çok memnunum
canım bi tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 2 yemek kaşığı bal kattım sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı yedim
canım bi tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 2 yemek kaşığı bal kattım sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı yedim
inşallah canım inşallah inanıyorum faydası olacağına...incir kürünemi başlasam diyordum ama bu daha kolay sanki...işte bir umut duyduğumuzu yapmaya çalışıyoruz bakalım...mevlam görüyor halimizi...