bal+tarçın+çörek otu yemeye başladım adetim uzadıda uzadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi River
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim sabah ac karinla ve aksam yemekten once bir yemek kasigi yedim(arada aksami unutuyordum yemekten sonraya kaliyordu)corekotunu ezip biraz bal ve tarcinla karistirdim ezmek sart yada cignenmeli yoksa bi ise yaramaz:) iste bu kadar kolay:)

ben bu ay onu uyguladım eşimede keçboynuzu kürü uyguladım ve sonuç hamileyim artık bunlardanmı yoksa olacağı vardıda oldumu bilmem ama ben çok memnunum

dark nasıl uyguladın bu kürü anlatırmısın biraz...ne kadar bala ne kadar çörek otu ve tarçın koydun

canım bi tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu ve 2 yemek kaşığı bal kattım sabah aç karnına ve gece yatmadan önce bi tatlı kaşığı yedim

bu hazırladığın karışımi bir gündemi tüketiyorsun...ne zaman başladın vede ne kadar devam ettin canım

eşimde sorun yok gerek varmı keçiboynuzu kürüne...hatta herşey normal üstü çıktı eşimde...sayı ve hareketlilik bakımından çok kaliteli yaniii

ayyyy kızlar bunu nasıl yediniz yaaaa.yemenin kolay bir yolu varmı...az daha kusuyordum ben...eee nasıl bitecek bu 12 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…