Arkadaslar merhaba. 9 aydir bebis istiyorduk. Fsh ve prolaktin yuksekligi yuzunden hayit tohumu ictim. Parlodel ilac kullandim ama yine de olmadi. Bu ay btc karisimini denedim once Allahin izni ile Rabbim nasip etti bayram hediyesi oldu bana bebisim. Bugun hcg baktirdim 161 cikti. Daha
cok yeni sanirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...
Arkadaslar merhaba. 9 aydir bebis istiyorduk. Fsh ve prolaktin yuksekligi yuzunden hayit tohumu ictim. Parlodel ilac kullandim ama yine de olmadi. Bu ay btc karisimini denedim once Allahin izni ile Rabbim nasip etti bayram hediyesi oldu bana bebisim. Bugun hcg baktirdim 161 cikti. Daha
canımmm öncelikle bebeğin hayırlı olsunnn sağlıkl kucağına alırsın inş :))) bende bu ay bu kürü kullandım ve batım 9 uydu hala adet olmadım ve testre yapmadım inş eğer bugünde olmazsam yarın sbah test yapmayı düşünüyorum bir yandan korkuyorum bu kürde kistler oluşuyormuş o geciktiriyormuş diye inş benim gecikmemde bebiştendir inş benimledir lütfen dualarını eksik etme hamişin duası kabul olurmuş :)
Canım hayırlı olsun bebeğin. Bende bal tarçın çörekotu kullandığım ay hamile kalmıştım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
hadi hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç yıllık evlisin sorun neydi aydınlatırmısın bizide polikistik gibi bişeymiydi
canımm çok teşekkür ederim. benim de batım 9 uydu dün dayanamadım adetim de gelmeyince. hiç beklemiyordum ama en azından olmadığına emin olayım stresten de kurtulmuş olurum adetim gelir diye düşündüm idrar testi yaptım hemen belirdi ikinci çizgi :))) şok oldum tabi. bence sen de hemen yap aynı şeyleri ben de düşünüyordum acaba kist oldu da o yüzden mi gelmiyor die ama bebişmiş :)) darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canımmmm...dualarım sizinle
canımm bu akşam test almaya gittim nöbetci eczane cok uzak olduğu için alamadım yarın alıp yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse inş benimde bebiştendir canım dualarını eksik etme :))) birde canım sen testini sabh mı yaptın yoksa gün içinde mi???
canımmm inşallah kalbindekini Rabbim nasip eder. bana hamileymişsin gibi geliyo ama inşallah öyledir :)) ben testi öğleden sonra 16:30 gibi yaptım direk çıktı
aminnnnnnnnnnnn canım inş :) sağol canım bende alıp yapayım yarın inş hamişimdir herşeyin hayırlısı..
canım allah tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsallah nezaman baslayıp kacgun uyguladın kuru
canımmm naptın test yaptn mı merak ettim bizi haberdar et :))
canımmm naptın test yaptn mı merak ettim bizi haberdar et :))
canımmmm bu sabah tekrardan test yaptım ilk idrarımla bu sefer hemen ikinci cizgi cıktı ama yine cok silik yaaa ve halada adet olmadım artık bayram gecsin olmazsam inş kanda baktırmaya gidicem hayırlısı inş...
canımmmm bu sabah tekrardan test yaptım ilk idrarımla bu sefer hemen ikinci cizgi cıktı ama yine cok silik yaaa ve halada adet olmadım artık bayram gecsin olmazsam inş kanda baktırmaya gidicem hayırlısı inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?