bal tarcin corekotu veeee HAMİLEYİMMMMM

tubaklk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
32
2
98
Denizli
Arkadaslar merhaba. 9 aydir bebis istiyorduk. Fsh ve prolaktin yuksekligi yuzunden hayit tohumu ictim. Parlodel ilac kullandim ama yine de olmadi. Bu ay btc karisimini denedim once Allahin izni ile Rabbim nasip etti bayram hediyesi oldu bana bebisim. Bugun hcg baktirdim 161 cikti. Daha
cok yeni sanirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah...

hadi hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç yıllık evlisin sorun neydi aydınlatırmısın bizide polikistik gibi bişeymiydi

Canım hayırlı olsun bebeğin. Bende bal tarçın çörekotu kullandığım ay hamile kalmıştım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

canımmm öncelikle bebeğin hayırlı olsunnn sağlıkl kucağına alırsın inş :))) bende bu ay bu kürü kullandım ve batım 9 uydu hala adet olmadım ve testre yapmadım inş eğer bugünde olmazsam yarın sbah test yapmayı düşünüyorum bir yandan korkuyorum bu kürde kistler oluşuyormuş o geciktiriyormuş diye inş benim gecikmemde bebiştendir inş benimledir lütfen dualarını eksik etme hamişin duası kabul olurmuş :)

canımm çok teşekkür ederim. benim de batım 9 uydu dün dayanamadım adetim de gelmeyince. hiç beklemiyordum ama en azından olmadığına emin olayım stresten de kurtulmuş olurum adetim gelir diye düşündüm idrar testi yaptım hemen belirdi ikinci çizgi :))) şok oldum tabi. bence sen de hemen yap aynı şeyleri ben de düşünüyordum acaba kist oldu da o yüzden mi gelmiyor die ama bebişmiş :)) darısı senin ve tüm isteyenlerin başına canımmmm...dualarım sizinle

hadi hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç yıllık evlisin sorun neydi aydınlatırmısın bizide polikistik gibi bişeymiydi

Sağol canım inşallah. 1 yıl 3 aylık evliyim.evliliğimizin ilk 6 ayında aylık korunma iğnesi ile korundum.bikaç ay bebiş olmayınca doktora gittik fsh yüksekliği problemi varmış onu düşürdük (hayıt tohumu ile) bu sefer de prolaktin yüksekliği çıktı. iki ay hap kullandım ama kontrole gidemedim bi sonraki ay (yani bu ay:)) hamile olduğumu öğrendim çok şükür polikistik yoktu canım.

Canımmm çok sevindim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bizlere 3 yıldır istiyorum Dua et bize senin duan geçer :)

canımm bu akşam test almaya gittim nöbetci eczane cok uzak olduğu için alamadım yarın alıp yapmayı düşünüyorum adetim gelmezse inş benimde bebiştendir canım dualarını eksik etme :))) birde canım sen testini sabh mı yaptın yoksa gün içinde mi???

canımmm inşallah kalbindekini Rabbim nasip eder. bana hamileymişsin gibi geliyo ama inşallah öyledir :)) ben testi öğleden sonra 16:30 gibi yaptım direk çıktı

canımmm inşallah kalbindekini Rabbim nasip eder. bana hamileymişsin gibi geliyo ama inşallah öyledir :)) ben testi öğleden sonra 16:30 gibi yaptım direk çıktı

aminnnnnnnnnnnn canım inş :) sağol canım bende alıp yapayım yarın inş hamişimdir herşeyin hayırlısı..

cok sevındım canım benımde vesılem çörekotu bal tarçın gözümden yas gele gele ıcmıstım ıyıkı ıcmısım

canım allah tamamına erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsallah nezaman baslayıp kacgun uyguladın kuru

canımmm naptın test yaptn mı merak ettim bizi haberdar et :))

canımm ben hala adet olmadım ve bugün 5 gibi test yaptım cizgi falan cıkmadı ilk önce 1 saat sonra baktığımda coooooook silik bir cizgi cıkmış ama böyle ışıkta bile zor görülüyor :) eşime gösterdim oda cok hafif var gibi dedi bilmiyorum ya inş hamişimdir ama 20 dk sonra gecersizdir falan yazmışlar moralim bozuldu birde testim bebe tıme dı bununla ilgili hiç güzel yorumlar okumadım yanlış cıkarıyor falan yazmışlar.canım senin testin markası neydi ondan alayım olmazsa.elimde aynı testten bir tane daha var bakalım onu da yapcam sabah ne olacak dua et benim için canımmm inş hamişimdir...

canımmmm bu sabah tekrardan test yaptım ilk idrarımla bu sefer hemen ikinci cizgi cıktı ama yine cok silik yaaa ve halada adet olmadım artık bayram gecsin olmazsam inş kanda baktırmaya gidicem hayırlısı inş...

Canim.silikte olsa cozgin ciktiysa gebesin tebrikler
Benimde basya silil.cikti iki gin sonra koyu

canımmmm bu sabah tekrardan test yaptım ilk idrarımla bu sefer hemen ikinci cizgi cıktı ama yine cok silik yaaa ve halada adet olmadım artık bayram gecsin olmazsam inş kanda baktırmaya gidicem hayırlısı inş...

canım %99 hamilesin tebrikler :)))))))))))) bayramdan sonra hemen yaptır kan testini hayırlı olsun tekrardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…