bal tarcin corekotu veeee HAMİLEYİMMMMM

canımmmm bu sabah tekrardan test yaptım ilk idrarımla bu sefer hemen ikinci cizgi cıktı ama yine cok silik yaaa ve halada adet olmadım artık bayram gecsin olmazsam inş kanda baktırmaya gidicem hayırlısı inş...

Guzelim tebrikler o zaman hamilesin silik ciksa bile.. ne guzel bayram hediyesi oldu size..
allah'im kucagina almayi nasip etsin..
benim hala kirmizilar gelmedi.. gelecek gibide degiler 3 gun oldu ufffff..

Canim.silikte olsa cozgin ciktiysa gebesin tebrikler
Benimde basya silil.cikti iki gin sonra koyu

canım cizgim cookk silik ve bugün 7.günüm daha koyu cıkması gerekmez miydi kafama o takılıyor birde testim bebe tıme yanlış cıkarıyor falan diye yorum yazmışlar inşşş hamileyimdir yaa dualarınız eksik etmeyin bayram gecsin kan testine gidicem inş canımm

silik çıkması önemli değil canım. ben 8. hafta sırf ikinci çizgiyi bir daha görmek için tekrar yaptım. epey silik çıktı. üstelik kusmaktan canım çıkmıştı o gün. yani düşük tehlikem falan yoktu. önemli olan 2. çizgi. silik de olsa ikincisi varsa hamilesindir.

Guzelim tebrikler o zaman hamilesin silik ciksa bile.. ne guzel bayram hediyesi oldu size..
allah'im kucagina almayi nasip etsin..
benim hala kirmizilar gelmedi.. gelecek gibide degiler 3 gun oldu ufffff..

hayırlısı canımm inş hamişizdir.kırmızıların 9 ay hiç gelmezler inş :))) test yaptın mı sen 3 gün gecmiş bi yap istersen canımm güzel haberlerini bekliyoruzzz :)))

inş hamişimdir canım yaaa inşş şu kan testini görmeden içim rahat etmeyecek kafamı karıştıran siik cıkması ve bebetıme testinin ynlış cıkarıyor falan yazmışlar ondan dolayı ama silik cıkmasını sen acıklığa kavuşturdun tşk ederimmm canımm cok sağoll dualarınız eksik etmeyinn :))))

canım hayırlısı olsun çok sevindim senin için bende iki yıldır bekliyorum hiçbir sıkıntı yok ama çocuk da yok nasıl yapılıyor bu çörek otu tarçın ne zaman yiyiyorsun lütfen yaz çoook ihtiyacım var artık bebişime

hayırlısı canımm inş hamişizdir.kırmızıların 9 ay hiç gelmezler inş :))) test yaptın mı sen 3 gün gecmiş bi yap istersen canımm güzel haberlerini bekliyoruzzz :)))

Canim yaptim dun ama negatif cikti..

canım bu karışıma adet başlangıcının 2. günü başlayıp 12. güne kadar sabah akşam aç karına uyguladım (akşamları bazen tok karna da uyguluyordum) ölçüleri şöyleydi:
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
bana faydası olduğuna inanıyorum inşallah sana da faydası olur canım

inşallah canım ALLAH razı olsun senden ve senin neslinden

bende bu karışımı ysilapmıştım 2 ayımda hamile kaldım cok sükür vesilem o oldu dua ede ede yedim hergün cokta düzenli kullanmamama rağmen hamile kaldım tavsye ederim hamiş olanları tebrik ederim sağlıkla alın kucaklarıza bekleyenlerede sabır diliyorum

merhaba hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza alırsınız...bişey sorsam bu karısım ne işe yarıyor,neye faydası var......kullanı mı nasıl olacak biliyo musunuz?

merhaba hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza alırsınız...bişey sorsam bu karısım ne işe yarıyor,neye faydası var......kullanı mı nasıl olacak biliyo musunuz?

bildiğim kadarıyla yumurtalıkları düzenli calısmasını sağlıyor sansını arttırıyor sağlık yumurtlamanı bide ben o kadar biliyorum ama internetten araştırırsan bulursun daha detaylı sen kullanmaya karar ver ben sana ayrıntılı neler yapıcanı yazarım yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…