Doğal Saç Bakım Kürleri bal ve su elektiriklenmeye karşı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

werwe91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
64
0
86
İstanbul
kızlar merhaba
saçlarım bu aralar çok elektrikleniyor .birkaç siteden araştırdım 1 litre suya çorba kaşığı bal katıyormuşuz bu karışımı banyodan sonra durulama suyumuza katıyormuşuz ama kararsızım yapış yapış olmazmı yahu eyvahedigeldismile deniyen varsa aranızdalütfen yazsın fisfisfis

yok canım olmaz merak etme zaten yarım saat filan bekletiliyo o durulamazsan tabii ki de yapış yapış olurhatta yaparken farkediceksin daha zaten döküp ovuştururken saç telleri ağdalanmaya başlıyo parmak geçirilmiyo valla sen yarım saat bi saat bekle yıka güzelim

evet ya ,bence de..
ben bir ara şampuanıma da 1 kaşık katıyordum..kullanmadan çalkalıyordum..o da iyi oluyordu..
yapış yapış olmuyordu..elektriklenmesine engel oluyordu.

evet ya ,bence de..
ben bir ara şampuanıma da 1 kaşık katıyordum..kullanmadan çalkalıyordum..o da iyi oluyordu..
yapış yapış olmuyordu..elektriklenmesine engel oluyordu.

aa şampuana da mı atılılabiliyo bal? ben de katıyım bari biraz canım. peki şampuanladıktan sonra ne kadar bekletiyosun saçında? hani şampuan dökermiş ya çok bekletince :26: şu watsons yaseminlinin birazını ayırıp denicem

ben vücudumu sabunlarken saçımda bırakıyorum şampuanı canım..sonra da duruluyorum..
güzel oluyor bence ,deneyebilirsin :))
ama kullanmadan önce iyice çalkalıyorsun şampuanını canım..
inşallah memnun kalırsın tatlım

okiii saol tatlım yarın denemeye başlıcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…