Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
düğünumuz 14 haziranda.Balayı için mayo istiyorum.Ama mayodan biraz farklı daha kapalı olsun istiyorum.Hem ben çok açık giyemem hem nisanlim istemiyor.Sizce ne giyebilirim .Hangi markalardan istediğim gibi birşey bulurum..Hafta sonu bakacağız yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar tesadüfen gördüm konuyu gezinirken görmüştüm şu an bi internet sitesinde satışta olan kapalı mayo ve tankini modelleri gördüm ilginizi çekerse bi bakın derim .. Bi kaçının resmini koyuyorum .. Evlencek arkadaşa da mutluluklar dilerim
Kızlar tesadüfen gördüm konuyu gezinirken görmüştüm şu an bi internet sitesinde satışta olan kapalı mayo ve tankini modelleri gördüm ilginizi çekerse bi bakın derim .. Bi kaçının resmini koyuyorum .. Evlencek arkadaşa da mutluluklar dilerim Eki Görüntüle 1506892 Eki Görüntüle 1506893 Eki Görüntüle 1506895
Canım hangi markanın acaba?Haftasonu alisverise çıkacağız nisanlimla da nerde bulabilirim, nisanlimi çok ugrastirmak istemiyorum bir de zor karar verdigim için bikabilir benden :)
İnternetten alma gibi bi şansın varsa modanisa.com a bakabilisin benimkine çok yakin modeller var ben markasına bakamadim çünkü etiketini kesmisim o sitede fiyatları uygun olanlatida var bakarsan