Balayı Derdi

Eşinize, hayat arkadaşınıza, ömrünüzü beraber geçirmeye söz verdiğiniz insana "istemiyorum" demek kadar doğal ne var?

Ben de çiftlerin birbirinden çekinmesini anlamıyorum mesela. Biraz şeffaf olun..
Yanlış anlamasını istemiyorum asla. Gerçi o da biliyor beni. Asla saygısızlık yapmadım yapamam da.

Kayinvalidelik bir olay yok ki eşiniz densiz.
Nereden buluyorsunuz böyle tipleri ? Balayina Annesini davet eden yarın seni hayattan bezdirir benden demesi.

Kayinvalidelik bir olay yok ki eşiniz densiz.
Nereden buluyorsunuz böyle tipleri ? Balayina Annesini davet eden yarın seni hayattan bezdirir benden demesi.
Ne kadar hırsla ve vurdumduymazlıkla yorum yapıyorsunuz hanımefendi? Eşime densiz diye hitap etmeniz için açmadım bu konuyu.

tatil programını değiştirseniz? Kapadokya yapın mesela, ya da Antep /Mardin falan? Bunu yaparken motivasyonunuzun KV den kurtulmak olduğunu çaktırmayın ama.
Hayalim kapadokyaya gitmek zaten. Ancak şu an oteller pahalı. Gideceğimiz yer de eşimin arkadaşının oteli olacağı için cüzi bir miktara halledeceğiz. Yoksa kapadokyayı çoook istiyorum.

Ne kadar hırsla ve vurdumduymazlıkla yorum yapıyorsunuz hanımefendi? Eşime densiz diye hitap etmeniz için açmadım bu konuyu.

Arkadasim konuyu açan sensin.
Sitem ettiğin durum kayınvalidenle birlikte balayına gitmemek istemen.
Kayinvalideni çağıran esin ama düşüncesiz olan kayınvalideniz.
Hayır yani bu yazdıklarınızdan ne anlamamızı istiyorsunuz ?
Burada ister beğenin ister beğenmeyin ama kayınvalidenize giydirene kadar bir zahmet eşinizin dusuncesiz oluşunu kabullenin.

Hayalim kapadokyaya gitmek zaten. Ancak şu an oteller pahalı. Gideceğimiz yer de eşimin arkadaşının oteli olacağı için cüzi bir miktara halledeceğiz. Yoksa kapadokyayı çoook istiyorum.
2 çeyrek satar yine giderim valla...benim arabam, yatırımım falan yok köşede, ama yediğime, gezdiğime hiç acımıyorum, biriktirdiğim anılar paha biçilmez.

Eger boyle bir teklifte bulanabiliyorsa esiniz , bunlar daha fragman demek.
Yaklaşık bir sene aynı evde yaşadık ailelerimizin bilgisi dahilinde. Herhangi bir problem yaşamadım eşimle bu konularda. Kendisi de çok sıcak değil ailesine karşı. Ama annesi böyle dediyse hayır diyememiştir,balayı gibi düşünmemiştir o da. Kendi düşüncemi ona iletmek için uygun dili arıyorum ben de. Düşüncemi kabul edeceğinden zerre kuşkum yok ama önemli olan güzel iletişim kurabilmek.

Eşimin kayınvalideme böyle bir teklifte bulunmayacağından eminim. Genelde annesi atlar böyle şeyler söz konusu olduğunda. Bir hata yapıp bana sormadan tamam demiş ve ben de bunun yanlış olduğunu kendisine iletmek için nasıl kırıcı olmayan,yanlış anlaşılmayan bir dil kullanırım, fikir almak için açtım konuyu.

Gayet anlaşılabilir bir dil kullanmışsiniz ama belki de anlatmak istediğiniz şey farkliydi.
Ama neticesinde eşinizin düşüncesizligi konusunda hem fikiriz.

Biz mesela nereye gideceksek gidelim yolda oyalanırız,bi yerlerde bişeyler yeriz,yol üzerinde görülecek bi yer varsa o fırsatı değerlendiririz o beş saatlik yol atıyorum 8-9 saat bile olur,keyfi davranırız yani. Eşinle de güzergah üzeri olabilecek böyle bi planla git bence ve yalnız kalmak istiyorum de baştan koy tavrını

Annesi istediyse zaten bu sefer gelin beni istemedi olacak. Geçmiş olsun

Valla baştan ipleri ellerine verirseniz ileride çok çekersiniz kesin bir dilde reddedin ve eşinize sizden habersiz sizinde dahil olduğunuz ortamlarda sizin adınıza söz vermemesi gerektiğini anlatın bu konuda anlaşın. 15 günlük evli insanlar el ele kol kola olur şaka yapar öper ne bileyim diken üstünde olmaz ki...

bende gidiceginiz yere degilde kapadokyaya gidin diyecektim. Biz insAllah iki hafta sonra gidecegiz. Evet genel anlamda oteler pahali ama anladigim kadari ile bir kac gece kalicaksiniz. Güzel direkt merkezde olmayan bir butik otele gidebilirsiniz. Benim esim ve kayinvalidem böyle birseyi kabul edecek insanlar degil ama yinede olsa bile ben istemedigimi acikca söylerdim. Acikcasi orada sizi pekte yanliz birakacagini sanmiyorum. Esinizin ailesine mesafeli oldugunu yaziyorsunuz ama hicte öyle durmuyor yoksa annesine teklif etmezdi.

Genelde anlayisli biriyim ama bu gibi durumlarda nasil baslarsa oyle gidiyor durumuda soz konusu olabiliyor yani yaz tatilinide beraber gidelim derse istemem dediginizde e ama 3 gunluge gitmistik o zaman sorun yoktu der

Size yapin diyemem ama ben olsam calisiyorsam benim izin iptal alamiyorum sorunlar cikti deyip ertelerdim sonra mart nisanda yaz tatili plani basladiginda normal sohbet ortaminda yillik tatillerin her anini basbasa gecirmek istedigimi aile ayri es olarak bas basa aktivite zamanlarimizin ayri olmasi gerektigini nazikce belirtirdim baska sehirde dugun baska sehirde aile ziyareti basla sehirde Allah gecinden versin bir cenazede elbet birlik olacagimizi hatta ailemizle gezecegimizide ama birebir tatilimizinde sadece ikimiz arasinda olmasini istedigimi nazikce soylerdim oyle kirmadan anlatmis olursunuz diye tahmin ediyorum misal koyunuz varsa 3,5 gun ailesi ile gidip yillik bir haftalik guney,ege vb tatilinizi basbasa gecirmek gibi

Bence bir hata değil eşinizin yaptığı. Yolda ayrı gitmek isteyebilirsiniz evet ama yanınızda gelirse de bişey olmaz gibi. Amannn dert etmeyin balayının tadını çıkarınn ohhh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…