- Konu Sahibi BalYapanSinek
-
Yanlış anlamasını istemiyorum asla. Gerçi o da biliyor beni. Asla saygısızlık yapmadım yapamam da.Eşinize, hayat arkadaşınıza, ömrünüzü beraber geçirmeye söz verdiğiniz insana "istemiyorum" demek kadar doğal ne var?
Ben de çiftlerin birbirinden çekinmesini anlamıyorum mesela. Biraz şeffaf olun..
Ne kadar hırsla ve vurdumduymazlıkla yorum yapıyorsunuz hanımefendi? Eşime densiz diye hitap etmeniz için açmadım bu konuyu.Kayinvalidelik bir olay yok ki eşiniz densiz.
Nereden buluyorsunuz böyle tipleri ? Balayina Annesini davet eden yarın seni hayattan bezdirir benden demesi.
Hayalim kapadokyaya gitmek zaten. Ancak şu an oteller pahalı. Gideceğimiz yer de eşimin arkadaşının oteli olacağı için cüzi bir miktara halledeceğiz. Yoksa kapadokyayı çoook istiyorum.tatil programını değiştirseniz? Kapadokya yapın mesela, ya da Antep /Mardin falan? Bunu yaparken motivasyonunuzun KV den kurtulmak olduğunu çaktırmayın ama.
Ne kadar hırsla ve vurdumduymazlıkla yorum yapıyorsunuz hanımefendi? Eşime densiz diye hitap etmeniz için açmadım bu konuyu.
2 çeyrek satar yine giderim valla...benim arabam, yatırımım falan yok köşede, ama yediğime, gezdiğime hiç acımıyorum, biriktirdiğim anılar paha biçilmez.Hayalim kapadokyaya gitmek zaten. Ancak şu an oteller pahalı. Gideceğimiz yer de eşimin arkadaşının oteli olacağı için cüzi bir miktara halledeceğiz. Yoksa kapadokyayı çoook istiyorum.
Yaklaşık bir sene aynı evde yaşadık ailelerimizin bilgisi dahilinde. Herhangi bir problem yaşamadım eşimle bu konularda. Kendisi de çok sıcak değil ailesine karşı. Ama annesi böyle dediyse hayır diyememiştir,balayı gibi düşünmemiştir o da. Kendi düşüncemi ona iletmek için uygun dili arıyorum ben de. Düşüncemi kabul edeceğinden zerre kuşkum yok ama önemli olan güzel iletişim kurabilmek.Eger boyle bir teklifte bulanabiliyorsa esiniz , bunlar daha fragman demek.
Eşimin kayınvalideme böyle bir teklifte bulunmayacağından eminim. Genelde annesi atlar böyle şeyler söz konusu olduğunda. Bir hata yapıp bana sormadan tamam demiş ve ben de bunun yanlış olduğunu kendisine iletmek için nasıl kırıcı olmayan,yanlış anlaşılmayan bir dil kullanırım, fikir almak için açtım konuyu.Arkadasim konuyu açan sensin.
Sitem ettiğin durum kayınvalidenle birlikte balayına gitmemek istemen.
Kayinvalideni çağıran esin ama düşüncesiz olan kayınvalideniz.
Hayır yani bu yazdıklarınızdan ne anlamamızı istiyorsunuz ?
Burada ister beğenin ister beğenmeyin ama kayınvalidenize giydirene kadar bir zahmet eşinizin dusuncesiz oluşunu kabullenin.
Eşimin kayınvalideme böyle bir teklifte bulunmayacağından eminim. Genelde annesi atlar böyle şeyler söz konusu olduğunda. Bir hata yapıp bana sormadan tamam demiş ve ben de bunun yanlış olduğunu kendisine iletmek için nasıl kırıcı olmayan,yanlış anlaşılmayan bir dil kullanırım, fikir almak için açtım konuyu.
Annesi istediyse zaten bu sefer gelin beni istemedi olacak. Geçmiş olsunTeşekkür ederimay aslında hiç ana kuzusu değildir. Çok serttir ailesine karşı. Hiç karıştırmamaya çalışır onları ama ailesi biraz fazla içimize girmeye çalışıyor. Zaten eşimin aklına gelmez seni de götürelim anne demek. Annesinin dediğini düşünüyorum ay arkadaşına gidecektim ben de diye. Biraz yalan konuşan bir kadın. Daha önce çok defa yakaladım yalanlarını.
Genelde anlayisli biriyim ama bu gibi durumlarda nasil baslarsa oyle gidiyor durumuda soz konusu olabiliyor yani yaz tatilinide beraber gidelim derse istemem dediginizde e ama 3 gunluge gitmistik o zaman sorun yoktu derEşimin kayınvalideme böyle bir teklifte bulunmayacağından eminim. Genelde annesi atlar böyle şeyler söz konusu olduğunda. Bir hata yapıp bana sormadan tamam demiş ve ben de bunun yanlış olduğunu kendisine iletmek için nasıl kırıcı olmayan,yanlış anlaşılmayan bir dil kullanırım, fikir almak için açtım konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?