Balayı

Bussraa3406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
36
10
3
28
Kızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?

Nasıl bi yer aradığına bağlı. Disko,bar vs.diyosan antalya,muğla. Sessiz sakin bi yer diyosan balıkesir tarafında gayet ucuz yerler bulursun.

Biz kapadokyaya gidip daga tasa tırmandık aman Allah'ım ne büyük manyaklik ne işin var anacim orda? Balayı dediğin; havuzlu, olabildigince bol yıldızlı otelde bi elin yağda,bi elin balda (açık büfe) piremsesler gibi dolanmaktir:KK53: ege ya da akdeniz balayı için seceneklerle dolu

Biz kapadokyaya gidip daga tasa tırmandık aman Allah'ım ne büyük manyaklik ne işin var anacim orda? Balayı dediğin; havuzlu, olabildigince bol yıldızlı otelde bi elin yağda,bi elin balda (açık büfe) piremsesler gibi dolanmaktir:KK53: ege ya da akdeniz balayı için seceneklerle dolu

Bende ege ve akdeniz tarafını düşünüyorum ama otel secemedim bir türlü :))

Sonradan yaptık canım 8 yıl oldu ben evleneli :)

Ekimde güney sıcak olur hala yada kıbrıs. Hem sezon olmadığı için fiyatlar uygun olur.

Ben daha yapamadım.
Ailem antalyada her sene yapıyoruz ya diyor bana.
Otel de mi kalıyoruz sanki
Balayı dediğin otelde olur :)

Bi
Kızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?
Biz bolu büyük abant otelde yapacagız henüz yapmadık yorumları ve şartları güzel görünüyor boluyu tavsiye ederim

Ben daha yapamadım.
Balayı dediğin otelde olur :)
Dümdüz erkek mantığı işte. Biz de otelde tatil yapmadık valla. Ayvalıkta yazlık var oraya gidiyoruz her yaz. Emekli emekli takılıyoruz 2 çocukla :D

Sizin Antalyaymış bizden iyisin :D

Sonradan yaptık canım 8 yıl oldu ben evleneli :)

Ekimde güney sıcak olur hala yada kıbrıs. Hem sezon olmadığı için fiyatlar uygun olur.

Ben daha yapamadım.
Kısmet ya belki bende yapamam nasiptem öteye yol yok canım =)

Antalyaliyim. Sana finikeyi tavsiye ederim.
Merkez çok kalabalık oluyor yaz aylarında. Finike hem sakin hem de güzel yerleri var. Atv ye falan binersiniz ekşınli olsun biraz :)

Dümdüz erkek mantığı işte. Biz de otelde tatil yapmadık valla. Ayvalıkta yazlık var oraya gidiyoruz her yaz. Emekli emekli takılıyoruz 2 çocukla :KK70:

Sizin Antalyaymış bizden iyisin :KK70:

Bizde annemin evinde kalıyoruz. Eşime göre 5 yıldızlı otel.
:))

Şimdiden bir ömür mutluluk dilerim. Bizde balayında Kremlin palace gidecektik tur şirketi Barut Otel Lara yı tavsiye etti ve çok güzel bir balayıydı ☺️ Alternatif olarak Titanic Belek çok güzel tavsiye ederim.
Şimdiden iyi tatiller, mekanada fazla takılmayın siz yinede önemli olan yanınızdakiyle mutluluğunuz gerisi teferruat ☺️

Şimdiden bir ömür mutluluk dilerim. Bizde balayında Kremlin palace gidecektik tur şirketi Barut Otel Lara yı tavsiye etti ve çok güzel bir balayıydı ☺️ Alternatif olarak Titanic Belek çok güzel tavsiye ederim.
Şimdiden iyi tatiller, mekanada fazla takılmayın siz yinede önemli olan yanınızdakiyle mutluluğunuz gerisi teferruat ☺️

Teşekkür ederimm tabiki öyle :) iki yerede bakacağım hemen inşallah benimkide güzel olur :))

Back
X