Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Neye alındınız anlamadım konuları okudum bence benim gibi buluttan nem kapan birisiniz dediğinde hiç bir şey yok babamda bazen şakasına der anneme içeride süsleniyor diye annem güler geçer

Herhalde tatil köyündeki rusları kıskandınız, eşinize çatacak bir şey ararken bu cümleye denk geldiniz.
bu prenses sendromuyla ömür geçmez, haberiniz olsun

Bencede siz evlılıge hazır degılmışsınız.Adam ne demıskı suslenıyodur bılmıorum demış.

Ayni fikirdeyim. Konu ne

Bence burda takılmanız gereken nokta, eşinizi zerre ilgilendirmemesine rağmen kilolu bir kadın hakkında; bir şuna bak birde benim aşkıma demesi. Neden mi? Çünkü hep zayıf kalamayabilirsiniz. demekki eşiniz o zaman sizi beğenmeyecek. Insanları kilolu zayıf cirkin güzel vs. Diye ayrim yapan insanlardan zerre hoşlanmıyorum.

Susleniyordur normal bir kelime cok alingan davranmışsiniz.
Annem bile sorunca kardesin nerde diye mesela bende cok kullaniyorum susleniyordur diye kotu kirici bisey degil. Takilmayin bence boyle seylere

Allahtan daha ne istiyorsunuz anlamadım biraz şımarık mısınız adam kimsenin yüzüne bakmıyor göz kırpan kadına verdiği tepki ortada eee küçücük önemsiz bisey yüzünden mahvetmişsiniz güzelim balayını.

taylor sanirim teorimde hakliyim , adam cok cok dolmus o yuzdeb ailene cekmissin demis , herkesin bir sabir noktasi vardir

Muhtemelen öyle olmuştur Milana. Ama bu onu haklı çıkarmaz. Çok dolduysa boşansın, çirkinleşmesine, kötü insan olmasına gerek yok. Yaptığı psikolojik şiddet.

Valla bi önceki konunuzda size hak vermiştim ama bu konunuzdan sonra sizin çıktığımız her tatili eşine zehir eden bi kadın olduğunuzu düşünüyorum. Ne demek yani benim süslenmem onemsizmis gibi hissettim? Siz ne bekliyodunuz, "karim şuan saçlarını taramak suretiyle atom parçalayıp dünyayı kurtarıyor" falan mi diyecekti? Bence sizi ya aileniz çok simartmis ya da karakter olarak simariksiniz kimse de sizin simarikliginizi ölene kadar çekmez. Rus kızlar var diyosa siz de "rus erkekler de var" deseydiniz ne var yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…