Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Valla ben ofiste bir sürü arkadaşıma yardımcı oldum kilo konusun da niye köstek olayım destek olmak varken fit fit otursam ne olcak milletin de çok umrunda yani

Birincisi ben de hamilelikte pilates yapicam diyordum ama suan sadece yatiyorum. Bu bazen sizin elinizde olmaz ikincisi de kimin neden kilo aldigini siz nasil bilebilirsiniz belki kortizon kullaniyor belki tiroid hastasi vs. Neymis efendim onlar kendilerine bakarlarmis kilo almazlarmis baskalarinin sizin kadar akli yok cünku kim seve isteye binlerce kiloyu üstune yük eder ki kisacasi bu adam sizi fiziksel ozellikleriniz icin seviyorsa hic sevmesin daha iyi ayrica siz de boyle büyük büyük laflar etmeyin

Ben de ne için alındığınızı algılayamadım? Hakikaten kuzum nedir 3 aydır unutamadığınız bu büyük hayatı eşinize zindan edecek büyük mesele?

Eşini tebrik ediyorum sana böyle sabır gösterdiği için Arkadaşlarımla her yaptığım muhabbete takılan bir eşim olduğunu düşünüyorum da hayat zindan olurdu bana

Sizin; çirkin-güzel, kilolu-kilosuz olmanızla, sizi sevmesi-sevmemesiyle ilgili değil.
Tipik erkek muhabbeti. Hangi; inançta, görüşte, eğitimli-eğitimsiz olsa da erkekler malesef böyle. Olmayan var derse gülerim. Adamın peygamber olması lazım ancak.
Siz de olayı biraz abartmışsınız. Gereksiz bir kırgınlık.

Eşinin seni kilolu kadınla kıyaslamasindan baska sorun edilecek bsy görmedim. Bir de ilk defa mi tatile cikiyor esin anlamadim. Her yerde Rusların olması cok mu enteresan bir durum?

Ben de olsam takılırdım. Erkeklerin şu muhabbetleri beni bayiyor. Yahu biz esleri olarak bu tarz yorumlar yapsak ne derler acaba ne düşünürler.

Neyse bir dahaki tatilde esinize soyleyin oteli sizin icin kapatsin, ki Rus falan olmasin.
Gunluk hayatta da bir suru kadin var. Onlari ne yapacaksiniz? Ama sanirim sizin icin sorun olan sey Rus olmasi. O zaman tatili Ruslarin olmadigi bir yerde gecireceksiniz.

Çok çocukça . Yaş kaçtı ?

Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.
Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.
Senin yaninda esinin radarina sadece kilolular ve guzel olmayan kadinlar takiliyor. Yaninda degilken ise tam tersi...

Olur bu alınganlıklar )ben ılk tatılde otelı terkedıyordum gereksız kıskançlık yuzunden
...
Benım barzoya kızlar demıs semsıyeyı bu tarafa cekermısınız dıye bızımkıde cekmıs tabı bunu goren ben sankı kızlarla sevısıyomuz gıbı canlandırdım gozumde:)))neler yapmıstım sımdı gülüyorum
Adam dıyo napıyım rıca ettıler yok mu deseydım ben dıyorum sen garsonmusun Sapıksın :)))))
Ikı gunu zehır etmıstım:))

O değil de kocasına kızdığı için konu açan burdan tekrar aşık olmuş şekilde geri dönüyor. Nasıl bi etkimiz varsa kadına unutamadığı kızgınlıkları unutturduk. :)))

Kocasina kizmiş olmasi burada eşine hakaret edilmesine izin verecegi anlamina gelmiyor.
Çokta iyi yapiyor.

Kadin kilolu, sen fit aşkim demesi, hih cok basitsin diyip esini öpmesi filan adam tamamen şov yapiyor burada evet ama kilolu kadina yorum yapamazlar diye birsey yok kendi aralarindaki muhabbet sonuçta istedigini konuşur. Buraya yazmasi hata olmuş sadece.

Geleliiim konuya evet kucuk düştugunu ve umursanmadigini dusunmussun ama gercekten cocuk cocuk davraniyorsunuz. Konusmalarina dikkat etmesini kisaca izah edip tatilinize devam etmeliydiniz her lafa tonla trip atmayin. 3 ayda unutulamayacak birsey yok.

kendimi onun yerine koydumda biraz saygısızlık gibi geldi banada. sana gelmedimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…