Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

tamam kıyaslamıcak eşime ileticem desem bu polemik biter mi?
Ben polemige girmiyorum, kimseyle oyle bir sorunum olmaz burda. Acikliyorum. Ki konuyu fikirleri duymak icin actiniz sanirim. Baska bir amac yoktu degil mi?

Bir de sunu soyleyeyim,asla asla demeyin. Buyuk konusmak tehlikelidir,sizin acinizdan ileride tarifsiz sorunlara sebep olabilir. Asla kilo almam,esim asla boyle yapmaz,asla soylemez vs vs demistiniz ya,ona istinaden soyluyorum. Neyi buyuk konussak onla sinaniriz dunyanin kurali maalesef.

İnsanlar Rus sevgililerini genelde boyu posu memesi için övmüyorlar. Tripleri az diye, ufak şeylerden kavga çıkartip tüm gün surat asmiyor diye övüyorlar.
Bence haksız olan tamamen tamamen sizsiniz. En güzel gününüzde,tatilin daha başında kavga cikartmissiniz, geçimsiz davranmışsiniz.
Şimdi de aynı konuyu ısıtıp ısıtıp yine kendi canınızı sıkıyorsunuz.

Ciddi misin?Sen olsan alınmaz mıydın?Rus kaynıyor burası diyor ama?karşıdaki arkadaş bunun ardından yenge nerde diye soruyor sizce neden?
Ben alinmazdim. Zaten eski sevgilim boydan boya Rus'tu.
Ne var yani Rus olunca ne oluyor? Koskocaman 150 milyonluk ulke

burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?

Olay o kadar olay değil ki ben bu açiklamayi bile anlamiyorum. Mesela eşin ne demesi lazimdi o soruya? Benim eşim suşlencek ve o ruslari dövecek, ruslarda neymiş! :KK11: demesimi lazimdi?

Rus olunca otomatikmen genç güzel sarişin ve eş kapmacimi olunuyor? Yaşli olunca rus olunmuyormu?

Sanirim daha 20 yaşindasin ve hayatinda hiç birşey yaşamadin ki bunu olay olarak görüyorsun. Yoksa başka açiklamasi yok bunun.

Eğlencesine oturup elalemin kilosuyla totosuyla dalga geçen çiftler olarak sizler mi komik?
Bir kadın olarak başka bir kadının vücudunun eleştirilmesine meydan vermeyin diyen bizler mi?

ne kadar abarttınız ya ağlıcam şimdi o kadınları bulup öpecem ...oturup iki saat onları konuşmadık merak etmeyin

Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim

47 kiloyum yıllardr spor yapıyorum profosyonel tekvandocuyum bu bilgiyi önceden vereyim de :) eşiniz ve siz cidden medeniyetten uzak asosyal insanlarsınız körler sağırlar birbirini ağırlar bize ne fit fit oturun işte karşılıklı gelip burda eşininizin ağzından ( güya ) kendinizi övmeye çalıştığınıza göre aslında sizdemi bi fiziksel sorun var buram buram özgüven eksikliği kokusu geliyor da ;)

Ben polemige girmiyorum, kimseyle oyle bir sorunum olmaz burda. Acikliyorum. Ki konuyu fikirleri duymak icin actiniz sanirim. Baska bir amac yoktu degil mi?

Bir de sunu soyleyeyim,asla asla demeyin. Buyuk konusmak tehlikelidir,sizin acinizdan ileride tarifsiz sorunlara sebep olabilir. Asla kilo almam,esim asla boyle yapmaz,asla soylemez vs vs demistiniz ya,ona istinaden soyluyorum. Neyi buyuk konussak onla sinaniriz dunyanin kurali maalesef.

Ben sizin eşime saygı yoksunu tarzı konuşmalarınızı okumak için açmadım.Doğru düzgün cevaplar olur diye açtım.Polemiğe girmemiş haliniz buysa girmiş halinizi düşünemiyorum.Ben zaten büyük konuşmadım sanırım haklı çıkma çabanız var ki buna cevap vermeme rağmen aynı şeyi söylüyorsunuz.Ben asla kilo almam demedim her zaman dikkat ederim dedim kilolu olmama rağmen sürekli yiyip içmem dedim benim içim rahat siz merak etmeyin.

Bir ben mi anladım konu sahibini. Adamin akli sanki ruslarda kalmis ne bileyim nerde diyerekte sanki eşini umarsamayıp istemeyip rusları istiyormuş gibi geldi. Ayrıca çokmu normal eşinizin başka kadınlar hakkında konuşması. Yine yanlış anladım konuyu galiba:confused:

Burasi rus kayniyor diyince niyese benim aklima güzel uzun boylu sarisin genc kizlar gelmiyor ... kaba sarhos sarisin erkekler geliyor :KK53:

Back
X