Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Yerinde olsam büyük konuşmam..
Bu bazen senin elinde olan bir şey değildir.
Hamileliği geç basit bir hastalık bile kiloya neden olabilir.
Yani demek istediğim eşinin ve senin insanlara bakış değişmeli. Kilolu olmak kusur değildir. Kusur zihniyette :KK66:

Eşin seni sen olduğun için sevmeli zayıf ve fit olduğun için değil. Umarım anlamışsındır..

Ben başka bir yorumda da hastalık dışında dedim.Ve dikkat edersen sana kiloma dikkat ederim diyorum.Yani bana hiç bir kuvvet kilo aldıramaz desem anlarım büyük konuşma diyişini.Evet elimde olmayan bir sebepten spor yapıp dikkat etmeme rağmen kilolu olursam eşim beni tabi ki öyle sevecek.Ama sağlıklı taş gibi olmak her zaman iyidir.Kilolu olmak kusur değildir evet isteyen istediği kadar kilo alabilir beni ilgilendirmez.
Eşim şimdi o cümleyi kurdu diye beni sadece zayıf ve fit olduğum için mi sevdi yani?bana çocuk diyenler şimdi olgun mu?eşim zayıf ve fit başka kız bulamadı dünyada tekim diye beni sevdi değil mi?

Eşim hakkında hakaret eder tarzı konuşma lütfen.Saygı çerçevesinde konuşalım.Ben de eşime övgüyle bakıyorum çünkü kendimize bakıyoruz.Eşim dikkat edilmediğinde kızıyor ve kendisi zaten kilolu insanlara diyet yardımı yapıyor kendisi milli sporcu çünkü.Yani ilgi alanına giriyor ama kimseyi aşağılama huyu yoktur.
Eşin dikkat edilmediğinde kızamaz cicim. O kim ki? Kilodan sorumlu bakan mı? Ona ne?

Karşıdan gelen kadına kafasını eğmesine gülüyorsan göz dikenleri alkışlıyorsundur o zaman...neyi komik anlamadım...benimle tartışmak için mi yazdınız bütün paragrafı?evet etraftakilere göre fittim ne yapayım kadınlara yemeyin biraz dikkat edin mi diyim?eşim aklından geçen bir şeyi bana söyledi ne var yaşlı teyzeler beğenisine mi sunulacak bence sen kendine gül.
Hayır hıh çok basitsin demesine. Sana sadık erkek pozları kesmesine. İnsan durup dururken kendini ispatlamaya uğraşmaz. Bu benden sana abla nasihati olsun. Eşin güvenilmezin biri. Ayrıca her kadına da alıcı gözle bakıyor haberin olsun. ;)

Eşiniz çok densiz ve apaçi. Rus kızlar muhabbetini çoluk çocuk yapıyor. Fellik fellik herkesi de taramış maşallah kim fit kim koca kıç.

Sizin süslenmeniz de büyük bir olay falan değil, Cindy Crawford değilsiniz altı üstü sıradan bir kadınsınız, 2 boya sürünce de dünyayı kurtarmıyorsunuz. Bana evlenecek olgunlukta gelmediniz. Eşinizin el adamına karım da süsleniyor demesi ayrıca tuhaf ve uygunsuz geldi bana bir beyefendi bir kadın hakkında eşi olsun olmasın bu şekilde konuşmaz.

Eşiniz apaçi, siz çocuk nasıl bir evlilik çözemedim:KK51:

Son düzenleme:
Eşiniz çok densiz ve apaçi. Rus kızlar muhabbetini çoluk çocuk yapıyor. Fellik fellik herkesi de taramış maşallah kim fit kim koca kıç.

Sizin süslenmeniz de büyük bir olay falan değil, Cindy Crawford değilsiniz altı üstü sıradan bir kadınsınız, 2 boya sürünce de dünyayı kurtarmıyorsunuz. Bana evlenecek oşgunlukta gelmediniz.

Çok saygılısınız tam bir hanımefendi gibi...tebrik ederim.

Aman şeytan azapta gerek :KK14: yalnız konu sahibi tribin ölçüsünü iyi ayarlayip uygun yerde yapın sonra başlarım bu aşkın ıstırabına tarzı bir tepkiyle karsilasip üzülürsünüz. İki süründürün ama abartmadan. Ayrıca kadınların kilolu olmaya da hakkı var ne o öyle polemiklere girilmiş. Herkes sıfır beden gezmek zorunda mı? Çok sıkıcı olur böyle de. Herkes tek tip.

Sizin süslenmeniz de büyük bir olay falan değil, Cindy Crawford değilsiniz altı üstü sıradan bir kadınsınız, 2 boya sürünce de dünyayı kurtarmıyorsunuz. Bana evlenecek oşgunlukta gelmediniz.

Tencere kapak Miss. Ben çözdüm birkaç sayfa önce. "Basit kız"ları birlikte tespit edebilme yetenekleri(!) var, bu onları ömür boyu götürür meaşallah. Çocuk yapmasalar bari diyesim geldi bi, o kadar.

Aman şeytan azapta gerek :KK14: yalnız konu sahibi tribin ölçüsünü iyi ayarlayip uygun yerde yapın sonra başlarım bu aşkın ıstırabına tarzı bir tepkiyle karsilasip üzülürsünüz. İki süründürün ama abartmadan. Ayrıca kadınların kilolu olmaya da hakkı var ne o öyle polemiklere girilmiş. Herkes sıfır beden gezmek zorunda mı? Çok sıkıcı olur böyle de. Herkes tek tip.

eşim böyle beğeniyor diye olay oldu.

burası rus kaynıyor lafının ardından sizce arkadaşı yenge nerede diye niye sormuştur?
ardından ne bileyim ya içerde süsleniyordur diyor...
yani bana ne burada rus kaynıyor imajı veriyor.
Ben mi farklı bakıyorum olaya?
Bence bu konuda haklısınız. Tamam somut bir şey yok ama dönen bir rus muhabbeti ve balayında arkadaşıyla gevşekçe konuşup sözde karısına duyurmama amacında olan bir adam söz konusu. İlk bakışta sorun yok ama irdelenince gerçekten sinir bozulabilir. Balayında kankasını arayıp rus dolu burası deme olayı hoş değil. Balayında kimseyi aramaması bile lazım hatta. Hele ki gevşek muhabbetler etmek.. bana hoş gelmedi. Ha ama bu ağlanacak bir şey de değil. Biraz daha sakin davranmalıydınız. Ama şu da var. Şişman bir kadınla bugün sizi olumlu anlamda kıyaslayan, yarın daha fit biriyle olumsuz anlamda kıyaslar. Böyle bir algıda seçiciliği olmamalı insanın.

Tencere kapak Miss. Ben çözdüm birkaç sayfa önce. "Basit kız"ları birlikte tespit edebilme yetenekleri(!) var, bu onları ömür boyu götürür meaşallah. Çocuk yapmasalar bari diyesim geldi bi, o kadar.

Bütün hanım hanım kızları benim sayfama kim gönderdi?kadınlığımdan soğudum.Ne kadar avam konuşmalar.Bir de bizi eleştiriyorlar bu ağızla

Aynı şeyi siz de yapın o zaman. Bi yere gitdiğinizde arkaşınızı arayıp burası şuralı erkek kaynıyor diyin. Arkadaşınız enişte nerede sorduğunda da aman ne bileyim diyip geçiştirin)

Back
X