- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
Kızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu