Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Eşimin şov yapıp yapmadığını ikimiz de bilemeyiz...benim için bakmaması ortamdan uzaklaşmamız yeterli oldu.
içerde süsleniyordur diye özetlerseniz evet ağlanacak bir şey yok.Burası rus kaynıyor...ne bileyim ya içeride süsleniyordur...tarzı konuşması umursamıyorum mesajı vermeye çalışmak.çünkü benim nerede ne yaptığımı iyi biliyor
Kendinizde diyorsunuz gittigimiz yer rus doluydu diye
Ve içerde süsleniyordum diye
Eşiniz söyleyince neden dert oldu ki
Ne alıngansınız yahu bu kadar sinir stres bünyenize zarar

Konuyu nerden tutsam elimde kaliyor. Iverde susleniyordur demesinde aglanacak dunyalarin basiniza yikilacak kadar kotu bir cumle olabilicegini dusunmuyorum. Rus kalkipta cok basitsiin diyip kafasini sana cevirmesi tamamen şov. Yani her ikinizde olaylari cok buyutmussunuz.

Karı koca çocuklar ayol..
"Hıh çok basitsin" demişmiş.. :KK70:

Erkek muhabbeti tam olarak. Boş saçma....
Rus dolu burası kah kah. Oooo(salyalar) oğlum dikkat et yenge nerde... içerde süsleniyor kah kah. Arkadaşına hava attı eşiniz... Öyle boş ve basit ki. Nesine ağladınız bu muhabbeti prof lar bile yapıyor.

Yani o hava attı ben küçük düştüm arkadaşının gözünde...iş yerinde evli bir arkadaş var...resmen karısını yerin dibine sokuyor sanarsın ki karısını hiç sevmiyor...ama karısı bir geliyor iş yerine ziyarete ayaga kalkıp saygı duruşunda kalmadığı kalıyor...ben eşimin de böyle olmasını istemiyorum

Süsleniyor yerine hazırlanıyor demeliydi... Ne var bunda diyenlere katılmıyorum. Tabi ortada ağlanacak unutulmayacak birşey yok.

Olayı anladın aslında...ama yine de büyütmüşsün diyorsun...arkadaşına karşı ben karımı takmıyorum imajı veriyor.bilmiyorum böyle şeyler beni çok zedeliyor..[/QUOTE
eşin daha çocuk, olgunlaşmamış ama sen de böyle şeyleri 3 5 ay kafana takıp kendini yıpratma, unut artık. Ve bir daha da, rus dolu yerlere gitmeyin tatile, Çeşmeye, Bodruma gidin oralarda rus yok.

Buna tepki gostermeliyken

Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu

Eşim hakkında hakaret eder tarzı konuşma lütfen.Saygı çerçevesinde konuşalım.Ben de eşime övgüyle bakıyorum çünkü kendimize bakıyoruz.Eşim dikkat edilmediğinde kızıyor ve kendisi zaten kilolu insanlara diyet yardımı yapıyor kendisi milli sporcu çünkü.Yani ilgi alanına giriyor ama kimseyi aşağılama huyu yoktur.

Eşim hakkında hakaret eder tarzı konuşma lütfen.Saygı çerçevesinde konuşalım.Ben de eşime övgüyle bakıyorum çünkü kendimize bakıyoruz.Eşim dikkat edilmediğinde kızıyor ve kendisi zaten kilolu insanlara diyet yardımı yapıyor kendisi milli sporcu çünkü.Yani ilgi alanına giriyor ama kimseyi aşağılama huyu yoktur.
Bahsettiginiz durumda esiniz kilolu bir kadini asagilamis. Milli sporcu olmak bu saygisiz davranisi ortmez. Siz kilo alsaniz veya hamile kalsaniz da fit durumunuz bozulsa demek ki size de o gozle bakacak. Esiniz sizi overken baskalarini yeremez. O hakka sahip degil.

Kocanız ilk defa medeniyet olan bir yere gitti sanırım :KK70:
Bi de kusura bakma çok basitsin ne yaa
3.sınıf Türk filmi gibi :)))

Basit bir kızdı çünkü bir erkekten bir erkeğe gidip dans ediyordu.
Evet kocam ilk defa medeniyet olan bir yere gitti medeniyetsisiz biz arada görmek için geziyoruz

Buna tepki gostermeliyken

Buna tepki gostermek?
Garipmis.
Esiniz kilolu hanimlarla sizi kiyaslarken baskalarina hakaret etme hakkini kendinde nasil buluyor? Saygi yoksunu

Karısı çocuk doğurup doğum kilolarıyla kalakalırsa neler der düşünemiyorum böyle basit biri.
Eğer tepki gösterilecekce ben olsam buna gösterirdim..

Back
X