Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

kilosuz olmak güzel olmak değildir.sağlıklı olmaktır arkadaşım.uğraşmayın boşuna laf sokma çabalarınız boş

Her kadin güzeldir. Birakin artik su kilolusu cirkindir, poposu buyuk olan guzeldir vs vs. Birakinda esinizin sizi kiyasladigi kadin dusunsun kilolarini. Belki kimisi kilolu olmayi seviyor? Beden onlarin ama yaftalamak baskasinin. Bedeniniz ne kadar guzel olursa olsun kalbiniz kotu, esinizin de.

Ayriza zayif olmak ne guzel oldugunuz ne de saglikli oldugunuz anlamina gelir. Kendimi bildim bileli 52 53 kiloyu gecmemisimdir aman ne fit vucudum var aman ne de saglikliym demedm

Benim yakın kız arkadaşlarımdan biri evlendiğinde balayının 4 .günü ağlayarak aramıştı daha ilk günden dayak yemişti ve eşi tarafından tecavüze uğramıştı günlerce kanaması oldu o derece kötüydü boşandı hatta ikinci evliliğini yaptı çok şükür bunu niye anlatıyorum acaba ben dimi ? o başlığı okuyunca birçok kişinin kan beynine sıçramıştır benim gibi dert de dert olsa gam yemiycem he

Sizin alincaginiz bisey yok da. Insan balayinda arkadasiyla konusur mu yaw. Hani konussa da sorun edilmez ama garipserim yani. Bizi ailelerimiz bile aramamisti. Biz iyiyiz diye sesimizi duysunlar diye aramistik bi iki kere

Üfff yeter valla sistik .
Çapsız kocan gibi valla kızım sen kesin o ruslardan da güzelsin . Taş gibisin boşver kocan karsidaki kiza da hih demis
Gözü senden başkasını görmüyor
Herkes sana ve kocana hasta
Bak bize kocaman kiclarimizla sana imreniyoruz desek sıkıntı yoktu .:işsiz:

Abaza gibi ona buna bakmasına
Kilolu kadını aşağılayıp sana ilah gibi poz kesmesine
Basit dediğin kız için gülmemize
Kıro gibi hıh demenizle kafa bulduğumuz için terbiyesiz de olduk densiz de maşallah :KK70:

Ama yemezler
Burda anlattigin koca imajından midem kalktı
Gözümde canlanan pis ,terli ,ona buna salyalarini akıtan,bi önceki günü evlendiği karısını bile telefonda arkadaşına malzeme yapan , tek hücreli bir canlı.:kahve:

Sizin alincaginiz bisey yok da. Insan balayinda arkadasiyla konusur mu yaw. Hani konussa da sorun edilmez ama garipserim yani. Bizi ailelerimiz bile aramamisti. Biz iyiyiz diye sesimizi duysunlar diye aramistik bi iki kere

Aynen ya. Bizim de kiz arkadaslarimiz evlendi aman balayin rahatsiz olmasinlar diye arama falan yapmamistik. Arkadasini kotu yerde biraktigi icin uzgundu ama dugunde gobek atarken iyiydi :halay:

Biraz özgüveniniz olsun ya artı arkadaşların söylediğine katılıyorum bunda alınacak bir durum yok. Ekstra olarak şişman bir bayanla eşinizin dalga geçmesi onun sığ olduğunu gösterir bunu takabilirsiniz mesela ?

Benim yakın kız arkadaşlarımdan biri evlendiğinde balayının 4 .günü ağlayarak aramıştı daha ilk günden dayak yemişti ve eşi tarafından tecavüze uğramıştı günlerce kanaması oldu o derece kötüydü boşandı hatta ikinci evliliğini yaptı çok şükür bunu niye anlatıyorum acaba ben dimi ? o başlığı okuyunca birçok kişinin kan beynine sıçramıştır benim gibi dert de dert olsa gam yemiycem he

Konuyu okurken zaten çok kötü bir şeye hazırlamıştım kendimi. Sonra konu ilerledikçe değişti "herhalde arkadaşı telefonda pot kırdı geçmişteki bir olay ortaya çıktı" dedim.
Konunun sonunda "eee ne oldu şimdi?" dedim..
Yani çok kötü bir olay yaşanmamasına mı sevineyim, tribin saçmalığına mı üzüleyim bilemedim? :KK48:

Ama sonrasında "ben zaten fitim kilo almam ben.kocam böyle seviyor" a döndü :işsiz:

Ama öyle benim de çocuklarım olsa heryerim çatlak olsa valla kocayı da atarım umrumda olmaz yane

Aklıma çapsız Hakan Hatipoğlu'nun hamile karısının az kilo alışını övmek için, diğer çok kilo alan kadınları yermesi geldi.

Ona bile kalmıştı çünkü kadınların kilosunu eleştirmek. Hadsiz..

sen erkek misin neden sevgilinin rus olduğunu söylüyorsun ki
Hayır kadınım. Rus demek sadece güzel fizikli o...pu kadin demek mi?
150 milyon nüfuslu ülke:))
Ve gerçekten insanları bizim gibi tripcan değil.
Sevgilim gereği Rusça kursuna falan da gittim, bir sürü Rus kız arkadaşı olan Türk erkeği tanidim haliyle,girdiğim ortamlarda. Konusu açılınca hicbiri sevgilisinin güzelliğinden bahsetmiyorlar . Herkes Rus kızlarının ne kadar küçük şeylerle mutlu olduğunu,ne kadar uzlaşmacı olduğunu söylüyor.
Hoş , onların da gerçekten çekilmez birkaç yani var ama konumuz bu değil :)
Şahsen ben de erkek olsam egosu binbeşyüz , her daim 'piremses' türk kadını yerine kismetimi Afrika'dan, Rusya'dan falan arardım..
Sanki eşinizi sevmiyorsunuz da düşmaninizla evlenmişsiniz gibi davranmişsiniz.
Basit bir söze kırılmışsiniz (ki çok normal. Kadınız hepimiz kiriliriz)
Adam sizin gönlünüzü almaya çalışmış, ona da müsade etmemişsiniz. Sadece öpüşüp sevişmelerle geçmesi gereken en güzel en özel tatilinizi yoktan yere kavgalarla zehir etmişsiniz.
Yetmemiş başka sorun bulamayıp bu problemi Antalya'dan alıp kendi şehrinize getirmiş, sorununuza sıkı sıkı sarılmış,ondan kurtulmaya calişmamişsiniz. Kaç ay öncenin önemsiz bir olayıyla bugün bile mutsuz ediyorsunuz hem kendinizi hem eşinizi.
Böyle evlilik kesinlikle yürümez.
Ama eğer hep boyleyseniz sizi böyle kabul edilen evlenen erkeğin düşünmesi gereken şeyler, belki de tencere kapak ciftisinizdir,bilmiyorum.
Ama bence yapmayın böyle,dünyayı hem size hem sevdiklerinize dar etmeyin.
Adam evliliği hep kavganın olduğu bir hapishane gibi değil sıcacık sevgi dolu yuvası gibi görsün gurbet ellerdeyken
Hepimizin bir canı var. Neden mutsuz olmak için bunca çaba?

Konuyu okurken zaten çok kötü bir şeye hazırlamıştım kendimi. Sonra konu ilerledikçe değişti "herhalde arkadaşı telefonda pot kırdı geçmişteki bir olay ortaya çıktı" dedim.
Yani çok kötü bir olay yaşanmamasına mı sevineyim, tribin saçmalığına mı üzüleyim bilemedim? :KK48:

Ama sonrasında "ben zaten fitim kilo almam ben.kocam böyle seviyor" a döndü :işsiz:
Aynen bende fena bir şey bekledim. Aha dedim kocayı bir rusla temizlik odasında falan bastı yada ne bileyim herif bunu uyutup rusa kaçtı falan, hayalkırıklığına uğradım :D

Ben ne hakaret etmişim söyler misin?saygısız yorumların 1 ine sussam 10 tane yorum var burada.Sizler gibi durup dururken kimseye gidip hakaret etmedim.bana hakaret etmediniz eşime ettiniz diye alkış mı tutayım.hakaret hakarettir.burada annesi babası eşi hatalı olanların hepsine saycak mısınız?hala konu açma falan diyorsunuz konuşmasak daha iyi.Sağ olun yorumunuz için.
Sen bu konuyu niye açtın? Mesala kilolu kadınla karşılaştırma kısmını neden anlattın? Yada geçerken bakan kadına eşinin basitsin dediği kısmı neden anlattın? Yada kafasını eyme kısmını? Saf mı gözüküyoruz uzaktan bakınca? ;)
Üfff yeter valla sistik .
Çapsız kocan gibi valla kızım sen kesin o ruslardan da güzelsin . Taş gibisin boşver kocan karsidaki kiza da hih demis
Gözü senden başkasını görmüyor
Herkes sana ve kocana hasta
Bak bize kocaman kiclarimizla sana imreniyoruz desek sıkıntı yoktu .:işsiz:

Abaza gibi ona buna bakmasına
Kilolu kadını aşağılayıp sana ilah gibi poz kesmesine
Basit dediğin kız için gülmemize
Kıro gibi hıh demenizle kafa bulduğumuz için terbiyesiz de olduk densiz de maşallah :KK70:

Ama yemezler
Burda anlattigin koca imajından midem kalktı
Gözümde canlanan pis ,terli ,ona buna salyalarini akıtan,bi önceki günü evlendiği karısını bile telefonda arkadaşına malzeme yapan , tek hücreli bir canlı.:kahve:
Ağzın bal yesin. :KK48:

Klasik Türk erkeğinin Rus kızların olduğu yerde yaptığı muhabbet. Bunda ağlanacak dertlenecek ne var anlamadım? Bana da sizin derdinizden lütfen!...

Ya sorma aynen dedim noluyor tabi kötü bişey olmasın da yani bu nedir arkadaş ya

Back
X