Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim
Çok büyük konuşuyorsunuz.
Bu arada kilolu değilim ,iki doğum yaptım bunu belirteyim ki sizde mi kilolusunuz diye çıkışmayın banada.
Bakın bir insanın kilolu olması,zayıf olması yada aşırı fit olması kendini ilgilendir. Sizi,eşinizi yada bir başkasını ilgilendirmez haliyle size eleştirme,kıyaslama hakkı da doğmuyor bu konuda.
Tuhafsınız,bir iki güzel kız vardı,diğerleri yaşlıydı diyorsunuz, eşiniz de birine çok basitsin diyor,ötekine şişman,yani cidden amacınız ne? Balayına gitmişsiniz ettiğiniz muhabbete bakın. Adeta tencere dibin kara seninki benden kara dercesine muhabbetler.
Ayrıca pilates yaparim,kendime bakarım vs diyorsunuz da işler planladığınız gibi gitmezse eşiniz size de çat çat diyecek şişmansın şu bu diye bu aşikar.
Bilemedim,tencere kapak gibisiniz eşinizle maşallah, tam bulmuşsunuz birbirinizi.