Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....

Kızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu
Siz tam olarak neyi alkışladınız, neye tavır yaptınız, niya ağladınız ve niye küstünüz anlamadım. Süsleniyor demesine değildir herhalde. O kadar tuhaf olamazsınız.

Konuyada bir yorum yapayım bana biraz cocuksu geldiniz yaşınız kaç? Bizde balayında rus kaynıyodu ortalık ben eşime anaa şunlara bak taş gibiler ama 40dan sonra çöküyo bunlar yeaaa diye dalga geçiyordum. Bunda fazla abartılacak bişey yok bence ama yapı meselesi tabi ben olaya çok yönlü bakıyorum ayrıca bizim ruslardan neyimiz eksik yahu fazlamız var :olamaz::KK48:

off sıktı rus lazfları ya. kusura bakmayında rus kızları parayı sever evlenenlerde para ile evlenir para bittimi çocuklarını bile almadan giderler o kadar toto varsa rus alsalarmış.

Çocukmusunuz?
Sanki sizi aldatmış yada arkanızdan hakaret etmiş gibi davranıyorsunuz?
Bu kadar her muhabbetin ıçine müdahil olmayın yani. Siz arkadaşınızla konuşurken eşiniz dinleyip gelip trip yapsa birde üzerine ara arkadaşını dese hoşunuza gider miydi? Ne kadar meraklısınız küçük düşüp,karşınızdakini de küçük düşürmeye. Adama şarladığınız yetmemiş birde arkadaşını katmışsınız işin içine.
Büyüyün biraz,evlenmişsiniz,çocukça kaprisler sadece evliliğinizi zedeler.

Iyı de burun erkekler boyle kendı aralarında bos muhabbetler yapıyorlar. Cunku boyle konusunca arkadaşlarının yanında erkek oluyorlar vayy erkege bak beee dıyor arkadasları :) Bunların kendı aralarında ne konuştuklarının hepsını duysak ınan kocalarımızdan soğuruz. Basıt bır erkek muhabbeti eşinizinki de hıc takmayın gulup gecın.

Erkeklerin bos konusmasi bence. Ama bir erkegede yakismiyor bu sekilde muhabbet bna gore. Bnm erkek arkdasmda antalyda calusti otelde hep rus turistler vardu ama bi kere bile ne sordum ne de oyle bir muhabbet yapti .bu arada bnde antalyada yasiyorum yani otelde nasillar vs biliyorum. Incinmissnz lafina empati yapsin siz rus erkekleri icin biseler deseniz o ne tepki verrdi . Esinizle bir daha boyle kndini bilmeyn ve olgunlasmams yda hic insan gormemid gibi tepki vermemesini yoksa sizinde bu tarz seyler konusup onu incitebilcgnzi soyleyin ve sevginizn azalacgni diyin . Blki o zmn anlar.uzulmemeye calisin
+1
Ben ne var klasik Türk erkeği muhabbeti diyip geçiştirilmesini ezelden beridir anlayamıyorum. Türk erkeklerinin bu konuda bu kadar densiz konuşma haklarını biraz da kadınlar veriyor. Kadınlar aman nolcak diye takmadıkça adamlar iyice arsızlaşıyor. Çoğunun sadece dilinde o sebepten takmaya değmez aslında ama artık bu konu resmen milli bir konu haline geldi. Benim eşimin asla bu şekilde konuşan biri olmasını istemezdim. Sadece ruslar için değil erkeklerin böyle kadınları milliyetlerine göre kategorize edip aa russa kesin güzeldir bilmem nereliyse kesin poposu büyüktür tarzında genellemeler yapıp ağızlarının suyunu akıtmaları midemi bulandırıyor. Biraz kendimize saygımız olsun. Türk kadınları olarak çoğu kadının bu duruma sessiz kalmasını anlayamıyorum. Türk erkeğinin en kötü özelliği bence bu Rus merakı. Yoksa pek çok konuda üstün yönleri de var Kuzey Avrupalılara göre vs.

Yabancıların ağırlıklı olduğu otellerde hep daha rahat ediyorum ben.

Ben de, kimseyi gözle rahatsız etmiyorlar, kıskançlığa sebep tartışan karı koca yok, zırıldayıp kafa şişiren bebekler yok:olamaz:

Konudan anladığım eşiniz boş konuşmayı çok seviyor , bir de şovmen.Kız ne diye eşine göz kırpacak , size öyle gelmiştir bence.Kıza çok boşsun demiş bir de.Tabii tabii kesin demiştir.Evlenir evlenmez "kıskançlık krizine girmeliyim !!" düşüncesine kapılmışsınız sanki.

Kilo probleminiz falan mı var anlamadım?
Doğuma kadar herkes kilo alır bu olağan bir şey...biz konuştuk bunu da eşimle...doğum kilolarına kurban olurum ama sonrasında dikkat etmezsen uyarırım dicem ama sen zaten kendine dikkat edersin ben biliyorum dedi...ve hak veriyorum hamileliğimde dahil pilates yapıp sağlıklı kilo alacağım için bana o şekilde bakmaz merak etmeyin...
Çünkü ben zaten bir rahatsızlığım olmadığı sürece kiloyu sevmiyorum.Kendime bakıyorum sporumu yapıyorum eşim de beni övmek istedi.Çünkü etrafta herkes votkasıyla sürekli bir şeyler yeme peşindeydi.Milli sporcu diye saygısız davranabilir demedim ama sağlık konusunda kendine dikkat etmeyenleri onaylamaz bu konulara iligili demek istedim
Çok büyük konuşuyorsunuz.
Bu arada kilolu değilim ,iki doğum yaptım bunu belirteyim ki sizde mi kilolusunuz diye çıkışmayın banada.
Bakın bir insanın kilolu olması,zayıf olması yada aşırı fit olması kendini ilgilendir. Sizi,eşinizi yada bir başkasını ilgilendirmez haliyle size eleştirme,kıyaslama hakkı da doğmuyor bu konuda.
Tuhafsınız,bir iki güzel kız vardı,diğerleri yaşlıydı diyorsunuz, eşiniz de birine çok basitsin diyor,ötekine şişman,yani cidden amacınız ne? Balayına gitmişsiniz ettiğiniz muhabbete bakın. Adeta tencere dibin kara seninki benden kara dercesine muhabbetler.
Ayrıca pilates yaparim,kendime bakarım vs diyorsunuz da işler planladığınız gibi gitmezse eşiniz size de çat çat diyecek şişmansın şu bu diye bu aşikar.
Bilemedim,tencere kapak gibisiniz eşinizle maşallah, tam bulmuşsunuz birbirinizi.

Kızlar eşim doğuda görev yapıyordu ve ben onu çok bekledim.Eş durumunda tayinimiz çıktı düğün zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim çok heyecanlıydı çünkü evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o çok ısrarcıydı...Çok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında öyle güzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan geçince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler söyledi.Eşim balkonda biraz içiyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz müziği çalınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hiç öyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim içerde süsleniyordur'diye güldü.Kızlar dünyam başıma yıkıldı.Sanki benim süslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dün düğünümüz oldu ne biçim konuşuyorsun diye.Onun da gözleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gördün mü erkek muhabbeti işte ne bileyim süsleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gün sürdü ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri güzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Dönüyoruz kalk dedi dönmüyorum sen dön derken öyle öyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi düşünme dedi.İçtim diyince espri yaptı güya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan güzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik.Ama keşke öyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu
Buluttan nem kapmak

Bir kız göz kırptı saçını savurup döndü eşime.Kusura bakma da çok basitsin diyip bana döndü öptü kalktı gittik
Off bu ne:olamaz:
Ergen bile demicem ergenlere hakaret olur
Çok tuhafsın eşin de sende
Yalnız dikkat et sakın kilo alma kilolu rus kadına laf edip sana fitsin diye aklınca iltifat ettiğini sanıyor:olamaz: Aman diyim 1kilo bile alma fitliğin gider falan

Back
X