Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilik ne zaman bu mihri?magic life marmarisi önermişti bir arkadasım.eger deniz istiyorsan marmaris demişti.biz de bakıyoruz da karar veremedik henüz.karar verince paylaşalım olur mu?![]()
biz antalyada yaşadığımız için denizdende havuzdan da bıktık..benim işim otellerin havuzlarıyla ilgili olduğu için alanya-tekirova arası nerdeyse bütün otelleri gezdim. yardımcı olabileceğim bişey olursa sorabilirsiniz...
biz karadeniz turuna çıkmayı düşünüyoruz ama çok mu yorucu olur bilmiyoruz. karar veremedik hala...
son kararınız ne peki?az kalmış sizin de.allah kolaylık versin...bizimki de 9 eylül kısmetse.düğün,salon gelinlik,balayı derken...düşündükçe stres basıyor valladüğünüm 29 mayısda inşallah senin ne zaman canım
biz otelde karar verdik gibi ama daha yerimizi ayırmadık kredi kartımızın çıkmasını bekliyoruz
ozamana kadar daha güzelini bulursam kararda değiştirebilirim
son kararınız ne peki?az kalmış sizin de.allah kolaylık versin...bizimki de 9 eylül kısmetse.düğün,salon gelinlik,balayı derken...düşündükçe stres basıyor vallaben de arada bakıyorum otellere içime sinen olursa sana da söylerim.
bend karadneizliyim karadeniz turu sizin için harika seçim olabilir
ama yazın gdin mümkünse mesela uzungöl yazın bile çok sıcak değildir giderken yanınızda mutlaka hırka türü birşeyler getirin.
Aslında benim için gidiceğim yerin denizin fazla dalgası olmasın
otelin içindede eğlenebiliceğim biyer olsun merkez olarakda gezip görücem yerler olsun istiyorum
geçen yıl alanyaya tatile gitmiştim güzel biyer ama denizi çok dalgalıydı
Slm bayanlar bana da yardım ederseniz çok sevinirim. Biz de balayına bir yerlere gitmeyi istiyoruz ama karar vermedik. Nerde ne var tam olarak bilemiyoruz da. Ben açığım ama her tatil yerinderahat edemem. Yani mayo bikini türünde şeylere giyemem fazla açıkların olmadığı kapalıların rahat gidebildiği uygun fiyatta özellikle erken rezarvasyon da nereler var biliyormusunz?
anlaştık o zaman.sorgun voyage diye bir otel var bak o da güzel görünüyor.biri söyledi bugün de paylaşayım dedimrixos tekirova olucak gibi
evet az kaldı ama sanki hiç ben evlenmiycekmişim gibi geliyor bana tuhafım yani
allah sanada kolaylık versin inşallah
tamm canım bnde bakıyorum benimde içime olan olursa yazarım
slm...Voyage Otel Sorgun'da villa tipi evler var bahçe içinde incele istersen sen de arkadasa da söyledim sana da yazayım dedimSlm bayanlar bana da yardım ederseniz çok sevinirim. Biz de balayına bir yerlere gitmeyi istiyoruz ama karar vermedik. Nerde ne var tam olarak bilemiyoruz da. Ben açığım ama her tatil yerinderahat edemem. Yani mayo bikini türünde şeylere giyemem fazla açıkların olmadığı kapalıların rahat gidebildiği uygun fiyatta özellikle erken rezarvasyon da nereler var biliyormusunz?
anlaştık o zaman.sorgun voyage diye bir otel var bak o da güzel görünüyor.biri söyledi bugün de paylaşayım dedimvilla tipi evler de var yeşillik içinde falan.bir incele istersen şehirden uzak tabi biraz.bize güzel geldi balayı indirimi de yapıyorlarmış dediklerine göre de sormak lazım tabi
di mi?o da doğru bir sürü aktivite oluyor otellerde.ben denizin güzel olduğu bi yer olsun istiyorum o yüzden marmaris tarafı diyorum da bakalım.bizim burda deniz berbat hasretim temiz denizetekirova tarafını düşünürseniz amara dolce vita hotele de bakın, orasıda çok güzel. voyage sorgun da çok güzel. şehirden uzak olmasını takmayın kafaya zaten otelden çıkmak istemeyeceksinizdir.
antalyada açıkların olmadığı biyer bulmak zor, mayo bikini giymesen bile etrafınızda bikinililerde tangalılarda olacaktır. ama bazı otellerde villaların olduğu bölgeler var ayrı havuzu falan var, baş başa olursunuz ama fiyatta accık tuzlu olur... haremlik selamlık olan otellerde var bikaç tane..
slm...Voyage Otel Sorgun'da villa tipi evler var bahçe içinde incele istersen sen de arkadasa da söyledim sana da yazayım dedim
Tamam inceleyeceğim:13: çok teşekkür ederim fikir için![]()
Hmm etrafımda olmaları önemli değil de öyle bir ortamda farklı giyinince ters olur düşüncesiyle daha kapalı yerleri öğrenmek istedim. Teşekkür ederim cevap için![]()
voyage sorgunda villa tipi yerler var hatta voyage belektede var ama onlarda villaların ayrı havuzları yok. ben bikini giyip rahat edebilmen için ayrı havuzlu villaların uygun olabileceğini söylemiştim. ayrı havuzlu villaları olan belekte calista hotel var, ela quality hotel var, daha çok var ama şu an aklıma gelen bunlar.![]()
bir de şu an düşününce bikini giymek ters olur gibine geliyor olabilir ama otel gidince etrafınızdaki herkes bikinili olunca ters gelmeyecektir, rahatda edersin. benden tavsiye sen her ihtimale karşı yanına bikinide al. oraya gidince anlarsın :)
bizde balayı için otel araştırması yapacağız bu ay. zaten antalyada yaşadığımız için kuşadası, marmaris tarafları düşünüyoruz. henüz bakamadık hiç biyere, tur firmalarıyla görüşmeyi düşünüyoruz.