Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aktif spor yaparken giyebileceğim, yüksek destek sağlayan kaliteli bir balenli sütyen bulamadım koca memlekette !
Zaten çok az model var, onlar da ya balensiz ya da çok uyduruk; beni kurtarmıyor.
Bu konuda öneride bulunabilecek arkadaş var mıdır?
Biraz geç olmuş ama tam da şuan tchiboda var ben sipariş ettim yarın birgün gelir iyi yönde yorumlar aldım sen de bak istersen Spor Sütyen 289322 | Tchibo.com.tr
Biraz geç olmuş ama tam da şuan tchiboda var ben sipariş ettim yarın birgün gelir iyi yönde yorumlar aldım sen de bak istersen Spor Sütyen 289322 | Tchibo.com.tr
Hımmm ben de spor sütyen konusunda arama yapıyordum bunu önermişlerdi denk gelince söyleyim demiştim Ben de gelince bakıyım olur umarım iadesi var gerçi..yine duyarsam bişey yazarım ii günler
Aktif spor yaparken giyebileceğim, yüksek destek sağlayan kaliteli bir balenli sütyen bulamadım koca memlekette !
Zaten çok az model var, onlar da ya balensiz ya da çok uyduruk; beni kurtarmıyor.
Bu konuda öneride bulunabilecek arkadaş var mıdır?
merhaba arkadaşım.anladığım kadarı ile sporcu sütyenleri çok işini görmüyor.medikallerde satılan ;voe marka ,özellikle meme estetiği ameliyatlarında kullanılan sütyenlere bak istersen.Elektronmedikalin sitesinde modelleri inceleyebilirsin,medikallerde de kendisini görebilirsin.